Koti Uutisia Vastarintaliikkeen vappumielenosoitus Ruotsissa

Vastarintaliikkeen vappumielenosoitus Ruotsissa

1

UK_Borlange_vappu

Vastarintaliike ilmoitti tammikuussa järjestävänsä mielenosoituksen Ruotsin Borlängessä. Nyt tapahtumasta on tullut tarkempaa infoa.

Mielenosoitus kulkee teemalla “Taistelu finanssieliittiä ja maanpettureita vastaan”. Kokoontuminen on kahdeltatoista kaupungissa. Tarkoituksena on, että marssi kulkee kaupungin halki keskustassa sijaitsevalle aukiolle, jolla esitetään puheita ja musiikkia. Lisäksi tilaisuudessa annetaan hyvin käyttäytyville poliittisille vastustajille mahdollisuus tulla väittelemään järjestön edustajien kanssa politiikasta.

Myös vasemmistopuolue on ilmoittanut peruvansa omat perinteiset vapputapahtumansa tullakseen osoittamaan mieltä Vastarintaliikettä vastaan. Eri vasemmistopuolueilla on ollut tapana järjestää vappuisin mielenosoituksia yhteiskunnan epäoikeudenmukaisuutta vastaan, vaikka sosiaalidemokraatit ovat olleet hallituksessa sen verran paljon, että on oikeutettua syyttää heitä suurimmasta osasta ongelmia.

Jotkut ovat ihmetelleet, miksi vasemmisto haluaa osoittaa mieltään finanssieliitin puolesta, mutta ilmeisesti heitä itseään ei tämä ristiriita oman ideologiansa kanssa haittaa.

Lähde: Nordfront

1 KOMMENTTI

  1. “Jotkut ovat ihmetelleet, miksi vasemmisto haluaa osoittaa mieltään finanssieliitin puolesta, mutta ilmeisesti heitä itseään ei tämä ristiriita oman ideologiansa kanssa haittaa.”

    Ei siinä ole mitään ihmeellistä silloin kun tajuaa sen tosiasian että vasemmisto on valeoppositiota jota finanssieliitti rahoittaa.

Comments are closed.