Koti Uutisia Vastarintaliike järjestää vappuna mielenosoituksen Ruotsin Borlängessä

Vastarintaliike järjestää vappuna mielenosoituksen Ruotsin Borlängessä

5

UK_Borlange_vappu

Vastarintaliike järjestää vappumarssin Ruotsin Borlängessä vappuna 1. toukokuuta. Borlänge sijaitsee noin kahden tunnin ajomatkan päässä Tukholmasta. Järjestön ruotsalaisaktivisti Pär Sjögren kuuluu paikalliseen kaupunginvaltuustoon.

Tarkoituksena olisi, että marssi kulkee kaupungin halki keskustassa sijaitsevalle aukiolle, jolla pidetään puheita, soitetaan musiikkia ja annetaan myös hyvin käyttäytyville poliittisille vastustajille mahdollisuus tulla väittelemään järjestön edustajien kanssa politiikasta.

Marssille onkin kutsuttu kaikki halukkaat. Nordfront-julkaisun mukaan aiheesta tullaan tiedottamaan lisää myöhemmin. Kysymyksiä tapahtumasta voi lähettää tapahtumaa järjestävälle Sjögrenille osoitteeseen par.sjogren[at]nordfront.se.

5 KOMMENTIT

  1. Varmasti onkin jo tiedossa järkkäreillä ja suurimmalla osalla osallistujista, mutta vasemmisto on ominut vapun omaksi juhlakseen, ja työväen liikkeen historian kautta pitävät sitä symbolisesti merkittävänä juhlana, toki unohtaen täysin vapun ajan juhlinnan huomattavasti kommunismia vanhemmat ja paremmat juuret.

    Pohjustankin tällä siis sitä, että ilman yliluonnollisia kykyjä, kykenen silti ennustamaan sen että Ruotsinkin vasemmisto tulee närkästymään tästä marssista, ja varmasti aloittavat sitä vastustavat propagandakampaniat sekä luultavasti yrittävät organisoida paikalliset anarkistit terrorisoimaan itse mielenosoitusta.

    Olisi toki hienoa jos Suomessakin tapahtuisi tämmöisiä “kaappauksia”, eli vihervasemmiston ja vastaavien juhlia ja marsseja, joilla pitkät skandinaaviset perinteet, otetaan takaisin kansan ja kansallismielisten hallintaan ja siivotaan kulttuurimarxistinen propaganda pois niistä.

    • Antaapa nuitten “vasemmisto”-huligaanejen vaan riehua. Jos tulevat liian lähelle, niin turpaan tulee.

  2. Ei ole kyse siitä tulenko paikalle, vaan kuinka monen toverin kanssa tulen paikalle! Nähdään Borlängessä!

Comments are closed.