Koti Uutisia Aktivismi Vastarintaliikkeellä Tanskassa monipuolista luontoaktivismia viikonloppuna

Vastarintaliikkeellä Tanskassa monipuolista luontoaktivismia viikonloppuna

3
Ryhmä jätti kerätyt roskat Varden kunnantalon ovien eteen.

Vastarintaliikkeen kaikki paikallisryhmät Tanskassa suorittivat menneenä viikonloppuna luontoaktivismia. Kukin ryhmä valitsi itselleen paikan, jossa he keräsivät vastuuttomien ihmisten luontoon heittämiä roskia ja jätteitä. Roskat heitettiin sitten yhteiskunnan nykytilasta vastuussa oleville poliitikoille kunnantalojen, konttorien ja heidän yksityisasuntojensa eteen.

Roskia kerättiin Ålborgissa, Vardessa, Horsenssissa, Halsnäsissä ja Rudersdalsissa. Kaikissa näissä kunnissa levitettiin julisteita, joissa luki seuraavaa:

“Nykysysteemin perustavanlaatuinen virhe on, että poliitikkojen päätöksenteko perustuu ajatukseen, jonka mukaan ihminen on luonnon yläpuolella. Monikulttuuri sekä kapitalismin jatkuva luonnon resurssien väärinkäyttö kääntävät luonnollisen järjestyksen päälaelleen ja johtavat lopulta luonnon armottomaan vastahyökkäykseen. Hinnan tulevat maksamaan tulevat sukupolvemme ekosysteemin ylikuormittuessa sekä maailman ylikansoittuessa, kärsiessä nälänhätää ja käyttäessä luonnonresurssit loppuun.

Kansallissosialisteina tunnustamme ihmisen olevan osa luontoa, joten meidän on elettävä luonnon ehtojen mukaisesti. Pohjoismainen Vastarintaliike on ainoa poliittinen vaihtoehto, joka todella välittää luonnostamme, erityisesti ihmisten biologisesta monimuotoisuudesta. Kansallissosialistisia arvoja, joihin kuuluu luonnon kunnioittaminen, on levitettävä ympäri maailman korvaamaan ihmisen nykyinen loismainen näkökanta luontoon. Ilman tätä kansallissosialistista näkökantaa ihmisestä osana luontoa ihmisyys tulee ajallaan katoamaan.

Liberaalin demokratian aikakaudella ihminen on suurimmaksi osaksi muovattu verenimijämäiseksi olennoksi, joka hyväksikäyttää häikäilemättä luonnon resursseja ja käsittelee niitä vastuuttomasti joko ylläpitääkseen oman elämäntyylinsä tai tehdäkseen siitä entistä rikkaampaa. Pohjoismainen Vastarintaliike taistelee tätä vastaan puolustamalla etulinjassa vihreitä arvoja, joita kansallissosialismi on aina varjellut. Elämällä luonnonmukaisesti ja ajattelemalla kauaskantoisesti voimme luoda kestävän planeetan lapsillemme ja lastenlapsillemme.”

Kyseinen juliste kiinnitettiin Varden kunnantalon oveen: “Pohjoismainen Vastarintaliike pitää TEITÄ POLIITIKKOJA vastuussa kunnassamme ja koko maassamme toteutettavasta politiikasta! Pohjoismainen Vastarintaliike on kerännyt roskia pitkin kuntaa, luonnosta ja teiden varsilta, ja on paikallaan että TE POLIITIKOT otatte näistä vastuun. TE POLIITIKOT nimittäin olette vastuussa siitä, että asiat meidän maassamme menevät päin metsää. Jätimmekin siis roskat teidän työpaikkanne eteen. Sitä saa, mitä tilaa!”

Eräs päätökset tekevistä poliitikoista sai kerättyjä roskia kotiovensa eteen Ålborgissa.

Lähde: Nordfront

3 KOMMENTIT

Comments are closed.