Koti Aktivismiraportit Vastaanottokeskusaktivismia Helsingissä

Vastaanottokeskusaktivismia Helsingissä

10

hki268151

Useampi media uutisoi alkuviikosta, että Helsingissä sijaitsevan Koskelan sairaalana aikaisemmin käytössä olleen rakennuksen tiloihin perustetaan vastaanottokeskus jo tämän viikon aikana.

Päätimme käydä tiedottamassa paikallisia vaaroista, joita kaupungin järjetön päätös tulee synnyttämään.

Sairaala-alueella on useampia rakennuksia, mutta oikean löytäminen ei tuottanut ongelmia, sillä talon ulkopuolella pyöri jo paljon “uussuomalaisia”.

Levitimme keskuksen läheisyyteen varoittavia lentolehtisiä:

“VAROITUS!

Lähestyt vastaanottokeskusta. Kehotamme varovaisuuteen vastaanottokeskuksen lähistöllä liikkuessa. Turvallisuuden takeeksi aluetta kannattaa välttää etenkin pimeään aikaan. Vältä yksin liikkumista.

Jo lähes 80 prosenttia Suomen väestönkasvusta johtuu maahanmuutosta. Maahanmuuton myötä Suomeen on syntynyt uusia rikollisuuden muotoja, kuten joukkoraiskaukset sekä rasistinen väkivalta suomalaisia vastaan. Suomalaisnuoret voivat joutua pahoinpitelyjen uhreiksi, vanhukset ryöstetyiksi ja naiset raiskatuiksi.

Pelkkä varovaisuus ei kuitenkaan riitä. On ryhdyttävä vastarintaan. On vaadittava turvallista ja valkoista Suomea.

vastarinta.com”

“Suljimme” myös keskukselle johtavan portin liikkeen omalla eristysnauhalla.

hki268155
“Hätää kärsiviä pakolaislapsia.”

hki268152 hki268153 hki268154 hki268156

Voit myös itse tulostaa levittämiämme lentolehtisiä ja myös muuta materiaalia DIY-sivultamme: vastarinta.com/DIY

Jos haluat pitää Helsingin suomalaisena kaupunkina, ota yhteyttä ja liity toimintaan: helsinki[at]vastarinta.com

10 KOMMENTIT

  1. Sama voisi olla vielä englanniksikin, että Helsingissä vierailevat turistitkin osaavat olla varuillaan.

  2. Ei uskalla Li Andersonkaan ottaa kantaa tähän, sillä tietää hyvin itsekin ettei nuiden lähelle kannata mennä ja pysyy mieluummin missä lie valkoisessa Turun hienostolähiössä sitten asuukaan.

  3. Esimerkillistä, väkevää toimintaa, josta esi-isämmekin ovat ylpeitä. Valkoisen rodun on aika lopettaa itsensä vähättely ja alistaminen ja noustava vastarintaan muukalaisia ja muita rotuja vastaan. Valtamedia on kauhistellut tarkoitushakuisesti näitäkin varoituslappuja ja jotkut yksityishenkilöt ovat jopa ilmoittaneet asiasta poliisille. Ilmoitetaanko vihervasemmisto homo-, bile- ja ekopropagandalapuistakin heti hätäkeskukseen koska “pelottaa”? Tällaisia soittajia pitäisi sakottaa aiheettomasta linjojen tukkimisesta.

  4. Upeaa toimintaa Vastarintaliikkeeltä! Näitä jakoon joka kaupungissa.

  5. Voisiko vastarintaliike järjestää partiota Tornioon kun sieltä nyt voi laittomat siirtolaiset vaan kävellä maahamme ilman että kukaan estää?

  6. Sydän lyö tuhatta ja sataa kun nuo kävelevät ohi, ei tiedä mitä siinä päässä liikkuu… Näin suoraan sanottuna Koskelassa ei enää voi liikkua siis näin naisen näkökulmasta.

Comments are closed.