Koti Artikkelit Juuri nyt: Oulussa kiista vastaanottokeskuksesta!

Juuri nyt: Oulussa kiista vastaanottokeskuksesta!

8

Kansallisen Vastarinnan toimitus on parhaillaan seuraamassa Oulun vastaanottokeskushankkeeseen liittyvää keskustelutilaisuutta.

sanginsuu 4

Oulun alueelle avataan uusi 200 hengen vastaanottokeskus Sanginsuuhun entisen metsäoppilaitoksen tiloihin. Asiasta uutisoi sanomalehti Kaleva paperilehdessään lauantaina.

Maahanmuuttoviraston vastaanottoyksikön johtaja Jorma Kuuluvainen kertoi tuolloin pateettisesti, että tulijoita on paljon. Hän antoi ymmärtää, että vastaanottokeskukset vain ilmaantuvat ihmisten naapurustoon, mikäli tilanne niin vaatii.

Ilmapiiri on tapahtumassa ärhäkkä. Myös Kansallisen Vastarinnan toimittajat ovat osallistuneet keskusteluun, jossa on muun muassa ihmetelty, miten Dublinin sopimusta käytännössä noudatetaan. Paikan päällä haastattelemamme oululaiset ovat raivoissaan kaupungin aikeista avata uusi vastaanottokeskus ja hukuttaa Oulu ei-valkoisiin siirtolaisiin.

sanginsuu 1 sanginsuu 2 sanginsuu 3sanginsuu 5sanginsuu 6

Syiksi ärytymykseen on kerrottu muun muassa talojen arvon lasku sekä turvattomuuden lisääntyminen. Eräs haastattelemamme Hiukkavaaran lähistöllä asuva perheenisä muun muassa kertoi, että maahanmuuttajat ovat ahdistelleet hänen alle 10-vuotiasta tytärtään.

Maahanmuuttohanketta on paikalla puolustelemassa muun muassa Punaisen Ristin ja kaupungin työntekijöitä. Myös ulkomaalaispoliisi on paikalla.

Tänä kesänä Oulun aktivistiryhmä on järjestänyt katupartiointia sen jälkeen, kun maahanmuuttajat ovat ahdistelleet suomalaisnaisia esimerkiksi Toppilan alueella. Helsingissä aktivistit ovat puolestaan varoittaneet paikallisia Koskelan uudesta vastaanottokeskuksesta.

Tarkempi yhteenveto tapahtumasta tulee Kansalliseen Vastarintaan myöhemmin!

 

Oulun aktivistiryhmä

8 KOMMENTIT

 1. Kansallisen Vastarinnan toimitus oli nopeampi uutisoimaan tästä kuin valtamedia, hyvä!

 2. Hyvää toimintaa! SPR:n kaveri tilaisuudessa oli kuin automyyjä Kummelista.
  Härski maahanmuuttoteollisuus on saatava kuriin!

 3. Mihin voin laittaa nimiä ja mennä vaikka marssimaan että tätä vastaanottokeskusta ei tule? Alkaa oleen saanu tarpeeks näistä päättäjistä. Suljettu äänestys ja syyllisiä vastuuseen. Mihin voin laittaa nimiäni ettei Ouluun eikä minnekään lähialueille yhtään keskusta tule. JA jos mahdollista niin mieluusti ei koko Suomeen. Mihin voin laittaa nimiäni tai tehdä asian hyväksi, kun media ei kerro.

  Huolestunut patriootti

 4. Jos järjestettäisiin suljettu äänestys pakolaiset käännytettäisiin heti. Nyt kansanedustajat ajavat toista puolta kun pelottaa että saako töitä ensikaudelle jos ei. Niin suljetulla äänestyksellä tai kansannimien keräämisellä saataisiin tämä hulluus loppumaan. Lähtisin myös asialla toisella puolella olevat kansanedustajat vaihtamaan ja kaikki media ja kaikki ketkä osallistuivat Immos-vainoon. Myös Petteri Orpo oikeuteen maanpetturuudesta kun on tänne pakolaisia päästänyt ketkä pitäisi lähettää ensimmäiseen EU-valtioon minkä kautta ovat tänne tulleet. Nyt on ainoa mahdollisuus saada mitään aikaan, kohta liian myöhäistä.

 5. Tekee hyvaa Oululle saada vahan varia.

  Niin Rotuaarilla voi urpo saaha turpaansa muultakin kuin Suomalaiselta uusnatsilta…vetaa Mohammad Alin sukulainen pataan!

  Asiaa! Jatkakaa!

 6. Aktivismi-ehdotus

  Voimme maalata valkoisella spraymaalilla asfalttiin viestejä. Ja vain asfalttiin, ei seiniin tai mihinkään kiinteisiin rakenteisiin. Myös yksityisten kiinteistöjen asfalttia pitää välttää.

  Viestit voivat olla domaineja sekä lyhyitä iskulauseita kuten

  vastarinta.com
  mvlehti.net

  Vastaanottokeskusten läheisyyteen voi kirjoittaa

  Lähestyt vastaanottokeskusta
  raiskausvaara!

  Keksikää itse lisää. Levittäkää sanaa.

  Huomio. Nimi ja email eivät ole turvallisuussyistä todellisia. Tämän rivin voi poistaa.

 7. Hyvää työtä taas kerran, teitä tarvitaan enemmän kuin Sipilää. Jatkakaa isänmaallista toimintaa! Suosittelen että lähestytte vanhempia ihmisiä paperisella medialla, siksi että hekin saavat tietää tästä suuresta petoksesta.

Comments are closed.