Koti Uutisia Vasemmistopuolue Syrizan kannatus laskenut

Vasemmistopuolue Syrizan kannatus laskenut

1

UK_Tsipras

Kreikassa viimeisimmän kyselyn mukaan vasemmistopuolue Syrizan kannatus on laskenut 28 prosenttiin, kun viime tammikuussa pidetyissä vaaleissa puolueen kannatus oli 36 prosenttia. Toiseksi suurin puolue on oikeistolainen Uusi demokratia 25 prosentilla. Kansallismielisellä Kultaisella aamunkoitolla on 5,3 prosentin kannatus. 8,5 prosenttia vastaajista ei osannut sanoa, ketä kannattaisi.

Kreikan poliittista kenttää on hämmentänyt Kreikan pääministerin ero ja uuden äärivasemmistolaisen Kansan yhtenäisyys -puolueen perustaminen. Nyt Kreikassa spekuloidaan, saako mikään puolueista perustettua enemmistöhallitusta. Todennäköisempää on, että Kreikassa järjestetään uudet parlamenttivaalit 20. syyskuuta.

 

https://www.youtube.com/watch?t=47&v=g35i1UQLYiM

 

Videolla Kultaisen aamunkoiton kansanedustaja Ilias Panagiotaros kommentoi tulevia vaaleja: “Ihmiset tulevat äänestämään meitä, koska he ovat kuulleet meidän puhuvan parlamentissa, he ovat nähneet meidät, he tuntevat meidät ja he tietävät, ettemme tule pettämään heitä kuten Syriza ja muut puolueet ovat tehneet aiemmin.”

Panagiotarosin mukaan Kultaisen aamunkoiton jäsenet tulevat olemaan kaduilla kampanjoimassa puolueen puolesta tulevia vaaleja varten.

Lähteet: Bild, Thanh Nien Daily

1 KOMMENTTI

  1. Tämä oli se toivottu liikku. Enää sitten puuttuukin Kultaisen aamunkoiton kasvua ja uudet vaalit.

Comments are closed.