Koti Uutisia Vasemmiston kriisi: “yläluokkasafarin” termistö rasistista

Vasemmiston kriisi: “yläluokkasafarin” termistö rasistista

18

Helsingin Vasemmistonuoret järjesti kohua herättäneen “yläluokkasafarin” sunnuntaina. Safarin aikana käytiin pääkaupunkiseudun varakkailla alueilla ihmettelemässä rikkaiden elämää järjestetyllä bussikierroksella. Tapahtuman jälkeen vasemmisto on kuitenkin ajautunut kriisiin: monien mielestä sanan “safari” käyttäminen tapahtumanimessä on rasistista!

Monet tunnetut Twitterissä valittavat vasemmistolaiset ovat nyt puuttuneet tähän räikeään epäkohtaan. On hieman epäselvää, millä tavalla safari-sanan käyttäminen on rasistista, mutta siitä on kuitenkin tuohduttu sen verran, että tapahtuman järjestänyt Henrik Jaakkola on ilmoittanut, että asiaa ei tulla sivuuttamaan vaan siitä tullaan keskustelemaan järjestäjien kesken.

Safari-sanan lisäksi myös tapahtumassa ilmeisen humoristisella tavalla käytetty termi “alkuasukas” on julistettu “rasistiseksi ja halventavaksi kielenkäytöksi.” Suomen puolustusvoimissa työskentelevä homoksi julistautuva Juho Pylvänäinen tviittasi yhdelle tapahtumaan osallistuneelle vasemmistolaiselle tukevansa tapahtumaa muuten, mutta alkuasukas-termi oli hänelle liikaa.

On jo pitkään ollut yleisenä vitsinä Internetissä, että vasemmistolaiset näkevät rasismia kaikkialla. Nyt he näkevät sitä jo omassa toiminnassaan. On myös täysin epäselvää, koska “rasisminvastustajat” ovat päässeet siihen pisteeseen, etteivät he näe enää rasismia maailmassa, sillä tämä raja tuntuu menevän koko ajan pidemmälle.

 

Lähde: Twitter

18 KOMMENTIT

 1. Vasemmistolaiset lakkaavat näkemästä rasismia kaikkialla sitten, kun täällä ei ole valkoisia ihmisiä jäljellä. Vasemmistolaiselle valkoinen ihminen on pahuuden multihuipentuma.

  • Muuten hyvä, mutta miten yhtälöön istuu se, että suurin osa vasemmistolaisista on itsekin valkoisia?

   • Ne onkin vaan valkoiseen ruumiiseen pakotettuja henkilöitä, jotka ovat samanlaisia kuin kaikki muut rodut.

   • He varmaan ajattelevat olevansa jotain “vallankumoustaistelijoita” tai jotain punikkipioneereja että meinaavat tehdä entisistä valkoisten maista uuden afrikan ja ennen tätä unelman multihuipentumaa heidän on murskattava valkoisten keskuudessa elävä nationalismi ja rasismi.

 2. Sairasta tuo suvakkien touhu… Vaikka olen ateisti, niin rukoilen silti jokaikinen ilta syöpää jokaiselle suomen suvakille.

  • Näin toimin minäkin. Aivokupasta kehkeytyy suvakeilla nopealla aikataululla aivosyöpä, se saattaa olla pelastuksemme.

 3. TV:ssä halveerataan avioliittoa, kun mennään ensitreffeillä naimisiin ja erotaan kaksi päivää myöhemmin. Ja sateenkaariperheily on olevinaan siinä rinnalla uutta valttia. Ranskan suuri vallankumous ja bolševistinen vallankumous Venäjällä ovat esimerkkejä yhteiskunnallisista murrosvaiheista, joissa ylioptimistinen edistysusko johti aluksi seksuaalisen vapauden lisäämiseen perhe-elämän kustannuksella. Seurauksena ei kuitenkaan ollut onnen ja hyvinvoinnin aikakausi vaan perheen hajoamisen aiheuttamia yhteiskunnallisia ongelmia. Ongelmien ratkaisuksi valtion valtaa kasvatettiin. Totalitarismin kehitystä edelsi luopuminen ehdottomista perhearvoista. Vallankumouksellisia kehityskulkuja voidaan verrata paljon hitaampiin vastaaviin kehityskulkuihin antiikin Kreikassa ja Roomassa ja myöhemmin Euroopassa. Näissä historiallisissa kehityskuluissa ilmenee yhteiskunnan vapauden, tasapainon ja hyvinvoinnin riippuvuus perheen eheydestä ja hyvinvoinnista. Perheinstituution heikentyessä antiikin Rooman tasavalta ajautui sisäisiin levottomuuksiin ja sekasortoon, mitkä johtivat vallan keskittymiseen ja keisarinvaltaan. Perheinstituution hajotessa yhteiskunnan elinvoimaisuus heikkeni eikä Rooma lopulta pystynyt puolustautumaan germaanisten heimojen painetta vastaan, jotka olivat elinvoimaisempia vahvemman perhekulttuurinsa takia. Nämä prosessit johtivat Rooman valtakunnan hajoamiseen. Omana aikanamme on toteutumassa sama prosessi, joka etenee seksuaalisen vapauden kautta perheen hajoamiseen, lasten pahoinvointiin, yhteiskunnallisten ongelmien kasvuun, köyhien ja rikkaiden välisen kuilun syvenemiseen, vallan väärinkäyttöön ja totalitarismiin. Seksuaalista vapautta lisäämällä luodaan nautinnonhakuisista irrallisista yksilöistä koostuva yhteiskunta, joka ei pysty tuottamaan vastapainoa eliitin valtapyrkimyksille.

  Ja samaan aikaan yhteiskunnassamme on hirvittävä ongelma, kun sana safari tai alkuasukas tuo rasistista tuntua dialogiin. Huh huh.

  • Nautinnonhakuinen kulttuuri johtaa ennen pitkää perheen hajoamiseen ja yhteiskunnan elinvoiman ehtymiseen lasten pahoinvoinnin lisääntyessä. Nämä prosessit tapahtuvat hitaasti vuosikymmenien ja -satojen kuluessa, niin että rahamaailma ehtii ottaa täyden hyödyn ihmisten pinnallisista kulutustottumuksista. Ylellisyydessä elävän eliitin ei tarvitse huolehtia tavallisten ihmisten kärsimyksistä. Kaikkein vähiten tarvitsee huolehtia lasten kärsimyksistä, koska he eivät pysty järjestyneeseen vastarintaan eivätkä he voi äänestää.

 4. Vasemmistolaisilla on eräs erittäin hyvä ominaisuus. Jos vasemmistolaisia ei pysäytetä, niin vasemmistolaiset hävittävät vasemmistolaisia viimeiseen vasemmistolaiseen. Nähty jo. Ja se on hyvä se.

 5. Menis jo hoitoon nämä narkkarijuopot, elää psykoosissa jokainen. Koko yhteiskuntamme itseasiassa on psykoosissa,johon näen ainoaksi parannuskeinoksi kansallissosialismin.

  • Kannattaa miettiä omaa terveydentilaa jos kuvittelee “koko yhteiskunnan” olevan psykoosissa!

   • Yhteiskunnalla tarkoitettaneen vallanpitäjiä sekä näitä tukevia instituutioita, jotka käyttävät jatkuvasti enemmän ja enemmän energiaa valkoisten hävittämiseen maapallolta (joko tietoisesti tai tiedostamattaan). Joten voi hyvinkin sanoa yhteiskunnan olevan psykoosissa.

 6. Tuonkin porukan oikea paikka olisi mielisairaala ja pehmustetut pyöreät seinät ilman lasikattoa.
  Kun antifa räyhähenki saa “rauhan -mielenosoituksessa” kumiluodista / paperinliittimiestä silmäänsä on sen jälkituleman sanominen “mustaksi silmäksi” ilmiselvää RASISMIA!!!

Comments are closed.