Koti Artikkelit Vastarintaliike ja kansallissosialismi – yhtenäisyyden kannalla

Vastarintaliike ja kansallissosialismi – yhtenäisyyden kannalla

38

Vastarintaliike järjesti Tampereella lokakuun 21. päivä toisen julkisen mielenosoituksensa Suomessa. Tapahtuma olikin menestys, eikä vähiten siksi, että yhä useammat kansallismieliset uskaltavat rehellisesti tukea liikettä kaikesta paineesta huolimatta. Tapahtuma herätti jonkin verran keskustelua kansallismielisten yhteistyöstä sekä ennen että jälkeen tapahtuman, joten päätimme ottaa asiaan kantaa.

Olemme järjestönä yhtenäisyyden kannalla. Näkemyksemme on, että vain yhtenäisenä voimana voimme voittaa globaalin vihollisen, joka pyrkii tuhoamaan kansamme. Moni kuitenkin vastustaa järjestömme olemassaoloa eri syistä, joita käymme tässä nyt hieman läpi.

Jotkut pelkäävät järjestömme ideologiassa – kansallissosialismissa – esiintyvää sanaa sosialismi. Ymmärrämme täysin, että sosialismi voi kuulostaa monen korvaan vastenmieliseltä ideologialta, sillä se sekoitetaan usein aatteisiin, jotka ovat kaikkea muuta paitsi kansan hyvinvoinnin kannalla. Tällaisia virtauksia ovat esimerkiksi kommunismi, kulttuurimarxistinen sosiaalidemokratia, liberaalisosialismi ja niin edelleen. Lisäksi sosialismia julistavat usein telaketjufeministit, anarkistit ja muut antisosiaaliset äärivasemmistoryhmät. Myös leninistinen “luokkasota”-idiotismi on yksi globalistien kehittämän sosialismin muodoista.

Kansallissosialismin sosialismi ei kuitenkaan ole tätä. Kansallissosialismi ei ole globaalien tahojen kehittämä aate, joka tähtää kansan alistamiseen. Kansallissosialismin sosialismi tarkoittaa yhtenäistä kansaa, jossa fyysistä työtä tekevät duunarit ja korkeasti koulutetut ajatustyöläiset vetävät yhtä köyttä päämääränään kansan hyvinvointi. Se tarkoittaa, että jokainen kansalainen kokee selvää yhtenäisyyttä veljiensä ja sisartensa kanssa. Se ei tarkoita luokkasotaa, vaan se tarkoittaa yhtenäisyyttä. Se ei tarkoita sitä, että valtio varastaisi kaiken omaisuuden itselleen, vaan se tarkoittaa, että valtio tukee niitä, jotka ovat tuen tarpeessa. Ennen kaikkea sosialismi tarkoittaa meille valtion taistelua ylikansallista pankkikartellia vastaan.

Usein monet joko tahallaan tai tietämättömyyttään julistavat, että kansallissosialistisessa systeemissä esimerkiksi yksityisyrittäminen ei olisi mahdollista. Tämä on kuitenkin väärin, sillä emme ole kommunisteja. Poliittisessa manifestissamme on selvitetty, että kansallissosialistisessa valtiossa on esimerkiksi oikeus perustaa oma firma ja pyörittää sitä aivan kuten nykyäänkin – tosin vähemmällä byrokratialla ja veroilla. Sen sijaan kansainvälisten jättifirmojen tuloa markkinoille tultaisiin rajoittamaan, sillä ne syövät paikallista kulttuuria ja niillä on massiivisilla rahamäärillään poliittista valtaa, kuten tänä päivänä on päässyt tapahtumaan. Tahdomme estää sen. Se ei kuitenkaan ole tavallisilta työntekijöiltä tai firmojen pyörittäjiltä pois – päinvastoin!

Joitakin häiritsee viestimme radikaalius tai liian suora ulosanti. Emme kuitenkaan yleensä saa vastaamme kommentteja, joissa nimenomaan pyrittäisiin kumoamaan esittämämme argumentit. Kipeistä aiheista vain toivottaisiin olemaan puhumatta, koska jotkut asiat, kuten historia, rotukysymys tai sionismi, voivat olla joidenkin mielestä liian poliittisesti epäkorrekteja puhuttaviksi ääneen. Heidän mukaansa meidän tulisi mielellään olla puhumatta näistä asioista ääneen, jos ei ideologisista niin taktisista syistä. Me ymmärrämme tämän lähtökohdan, sillä on varmasti ihmisiä, jotka eivät suostu kuuntelemaan meitä esimerkiksi sen vuoksi, että maahanmuuttoasioiden lisäksi tahdomme tutkia holokaustimyyttiä tarkemmin ja tuoda tarinasta löydettyjä aukkoja laajempaan tietoon. Nämä asiat voivat myös tuntua joidenkin mielestä turhilta asioilta tuoda esille.

Meille kuitenkin tärkeintä on aina tuoda totuus esille, myös historiallisissa asioissa. Emme tahdo valehdella ihmisille sanomastamme – olemme kansallissosialisteja, tuomme esille systeemin valheet sekä historiasta että nykypäivästä ja teemme tätä työtä ylpeinä päivästä toiseen. Monet vähemmän radikaalit järjestöt ympäri Pohjolaa ovat yrittäneet sanomaansa peittelemällä sekä pehmentämällä tuoda näkemyksiään valtavirtaan, mutta nämä ovat poikkeuksetta epäonnistuneet tehtävässään, minkä lisäksi heitä on ollut olemassaolonsa aikana helppo painostaa milloin “natsiyhteyksistä”, milloin “rasismista” ja milloin yksittäisen jäsenen tekemisistä. Vastarintaliike on aina rehellinen itselleen ja muille, ja tuemme kaikkia suoraselkäisiä ja rehellisiä kansallismielisiä parhaamme mukaan.

Koska elämme ajassa, jossa Euroopan ulkopuolelta tulevien ihmisten massat uhkaavat kansamme olemassaoloa, yhdistää kansallismielisiä ihmisiä maahanmuuton vastustaminen. Voinemme kaikki allekirjoittaa, että maahanmuutto on tämän hetken akuutein kysymys, joka tulisi ratkaista. Tämän vuoksi vetoammekin nyt kaikkiin kansallismielisiin: vetäkäämme yhtä köyttä, kunnes tämä kaikista akuutein ongelma on ratkaistu. Mikäli teillä sen jälkeen on jotain sanottavaa maamme sisäisestä politiikasta, voimme keskustella näistä asioista sen jälkeen.

Me tahdomme varmasti kaikki pelastaa maamme siltä kaaokselta, jota pakotettu monikulttuurisuus tuo mukanaan, eikö? Mikäli sinua häiritsee sosialismi, visio vapaasta Pohjolasta tai se, että joutuisitte tekemään yhteistyötä järjestön kanssa, joka toimii myös muissa Pohjoismaissa, niin pyydämme sinua tiedostamaan tämän: nämä asiat ovat tällä hetkellä toissijaisia kansamme selviytymisen edessä. Tahdomme pysäyttää massiivisen invaasion, palauttaa tänne kuulumattomat kansat takaisin omille asuinalueilleen sekä turvata kansamme olemassaolo. Tahdotko sinä? Mikäli vastaat nyt mielessäsi kyllä, ajattele kansasi parasta ja unohda ristiriidat toistaiseksi.

Yhtenäisyys on menestyksekkään taistelun avain. Mikäli me kaikki vedämme yhtä köyttä, voimme menestyä. Olemme nähneet kansallismielisellä kentällä henkilöitä, joiden suurin intohimo tulee muiden kanssa riitelemisestä ja muiden kansallismielisten mustamaalaamisesta. Me emme ole ottaneet kantaan näihin riitelyihin, sillä tahdomme olla sen yläpuolella. Meidän tulee keskittyä taistelussamme oikeisiin ongelmiin, ei muiden kansallismielisten härkkimiseen tai oman peilikuvamme kiillottamiseen muiden kansallismielisten kustannuksella.

Jos ajattelette vihollisiamme, voitte nähdä heidän tekevän avoimesti yhteistyötä silloin, kun kyse on valkoisten kansanmurhan organisoinnista. Kaduilla sekoilevista vasemmistoääliöistä aina eduskunnan johtoportaaseen asti löydetään yhteinen sävel silloin, kun pitää vastustaa “rasismia”, lobata maahanmuuttoa tai muita kulttuurimarxilaisia ideologioita, jotka myrkyttävät ja rikkovat kansaamme ja sen yhtenäisyyttä. Yhtä köyttä vedetään aina anarkisteista poliisiin ja kommunisteista kapitalisteihin, vaikka sitten muissa yhteyksissä mukamas ollaankin eri mieltä joistakin merkityksettömimmistä asioista.

Tämän ajattelutavan soisi leviävän myös kansallismielisiin piireihin. Meillä ei ole aikaa ryhtyä arpomaan, kuka on kaikista paras tai edustavin tai kenen seurassa meitä mustamaalattaisiin vähiten, sillä globalistit tulevat mustamaalaamaan kaikkia kansallismielisiä taukoamatta ja yhä useammin aina silloin, kun teemme jotain merkittävää tai edistymme taistelussamme. Kansallismielisillä ei ole mitään tarvetta nuoleskella vasemmistolaisten toimittajien takapuolia, hakea sosiaalista mediaa liikaa käyttävien telaketjufeministien hyväksyntää tekemiselleen tai yrittää saada kansanmurhapolitiikkaa tekevien poliitikkojen siunausta toimilleen.

Yhtenäinen ryhmä isänmaallisia suomalaisia on suurempi kuin epämääräinen ja rikkonainen porukka eri tahoja. Isompi ja yhtenäisempi joukko kerää luokseen lisää ihmisiä, jotka eivät muuten osallistuisi kansallismieliseen toimintaan. Yhtenäinen, itsevarma ja rehellinen joukko ihmisiä, joilla on selvä päämäärä, tulee tekemään historiaa. Me olemme suomalaisia, jotka rakastamme Suomen kansaa ja haluamme säilyttää sen olemassaolon. Historiaa ei ole koskaan tehty kysymällä lupaa sen tekemiseen, vaan historiaa on tehty pitämällä oma pää kylmänä ja tekemällä sitä, mitä on lähdettykin tekemään.

Me Vastarintaliikkeessä vetoammekin nyt kaikkiin kansallismielisiin: Tukekaa kaikkia niitä, jotka taistelevat yhteisen tavoitteen eteen. Älkää hakeko hyväksyntää heiltä, jotka tahtovat tuhota kansamme. Pitäkää päänne kylminä älkääkä alistuko median luomaan paineeseen. Olkaa aina rehellisiä näkemyksissänne älkääkä peitelkö tai selitelkö tekemisiänne tai sanomisianne. Me kaikki tarvitsemme jokaisen aidosti kansallismielisen veljemme ja sisaremme tukea, joten unohtakaa merkityksettömät erimielisyydet ja keskittykää tärkeämpiin asioihin.

 

Jesse Torniainen

38 KOMMENTIT

 1. Vastarintaliikkeen vappumielenosoituksenkin teema oli: Kansanyhtenäisyyden puolesta!

  Minä ainakin kansallissosialistina kannatan yhtenäistä kansaa. Minua ei kiinnosta, vaikka joku ei olisikaan minun kanssa jokaisesta mahdollisesta yksityiskohdasta samaa mieltä; tärkeintä on ymmärtää kansamme olevan vaarassa ja taistella sitä vaaraa vastaan kaikella energialla. Toivottavasti myös muut ymmärtäisivät tämän. Toki kehitystä on tapahtunut viimeaikoina, mikä on positiivista.

 2. Pitäisi tehdä yhteistyötä eikä arvostella muita ryhmiä, mutta on vaikea olla arvostelematta ryhmiä, jotka eivät suostu tekemään yhteistyötä. Yhteistyöjärjestö Suomen Sisu ainakin epäsuorasti kehotti jäseniään olemaan osallistumatta PVL:n sananvapausmiekkariin; Marco de Wit on kieltänyt kannattajiaan osallistumasta mihinkään muihin kuin hänen järjestämiinsä miekkareihin, jne.

  • “Marco de Wit on kieltänyt kannattajiaan osallistumasta mihinkään muihin kuin hänen järjestämiinsä miekkareihin”

   Eipä siltä näyttänyt ainakaan Tampereella 21.10.2017 jolloin PVL-miekkariin osallistui hyvin useita SE:n vakioaktiiveja kuten Ade, Sanna, Sami jne?

    • Totta. Haastattelivatkin PVL väkeä. On muutenkin sananvapautta puolustanut, vaikka ei käsittääkseni kansallissosialismia muuten kannata. Lisäksi Marco myös puhuu kantaväestön kansanmurhasta joka harvinaista. Muuthan öyhöttävät lähinnä islamisaatiosta ja suvakeista. Toki myös Marco tekee sitäkin. Mutta joo, ei Marco nyt ainakaan mistään huonoimmasta päästä siinä mielessä ole, on niitä huonompiakin jotka itseään kansallismielisiksi väittävät..

   • Jep. Samoin siellä oli Jallu ja ketä kaikkia muita nyt olikaan; Hegesippus, Panu Huuhtanen (joka ei tosin enää ole SE jutuissa mukana) ym. Eli en nyt oikein käsitä mitä tämä Matti tarkoittaa jollain osallistusmiskiellolla.

 3. On hyvä että on olemassa KANSALLISSOSIALISTINEN ryhmä. Itse olen jo ikämies, mutta seison samassa rintamassa vaikka yksin jos niin on tarve. Koko minun elämäni ajan tätä maata on – Kekkonen pois lukien _ hallinnut ja vallinnut ihmeellinen hampparilauma, jonka ainoa pyrkimys on ollut myydä koko maa. Olen niin helvetin ylpeä ja iloinen teistä nuorista jotka välitätte tästä maasta. OIKEIN TAI VÄÄRIN MINUN MAANI.

  • Jos pidät itseäsi ikämiehenä, se ei haittaa. Pohjoismaiseen Vastarintaliikkeeseen kuuluu kaikenikäisiä ihmisiä. Mikäli koet itsesi iän vuoksi fyysisesti estyneeksi tulemaan mukaan muuhun toimintaan niin tukijäsenyyskin voi olla vaihtoehto. 🙂

  • Olen täysin samaa mieltä.myös jessen kaa.hoitelin tussarinkin rasvoista.että valmiina ollaan.!!!!

   • Laita se tussari takaisin rasvoihin. Nykytilanteessa PVL:n jäsenen suorittama väkivaltainen teko olisi viholliselle kuin 100 miljoonan lottovoitto. Tämän tarve on niin suuri, että on hyvinkin mahdollista, että vihollinen itse suorittaa false flag operation ja nitistää jonkun runkkarin antifanistin ja sitten syyttää siitä PVL ja näin saa aikaan casus belli” aloitamaan massiivisen PVL:n ajojahdin. Älä tee palveluksia viholliselle.

    Tässä vaiheessa PVL:n on rauhanomaisesti levitettäävä sanomansa, ja vihollisen koirien (vasemmisto, antifat, nistit, anarkisit, sateenkaaripervertikot yms bankstereita palveleva roskaväki) aloitteelliseen vakivaltaan on vastattava ilmeisen puolustuksellisesti.

    Kun nykyinen systeemi romahtaa, sitten tilanne muuttuu ja yllä olevan neuvo korjaan uuden tilanteen mukaiseksi. Mutta ennen sitä valmiutta kannattaa kehittää liittymällä Reserviläisliittoon ja harrastamalla SAR täysin laillisesti.

 4. “Maahanmuutto on tämän hetken akuutein kysymys”

  -Juurikin näin! Erittäin hyvä kirjoitus!

 5. Voinko olla kansallis-sosialisti ja taistella pohjoisen puolesta jos äitini on venäläinen ja isäni suomalainen?

  • Miksi et voisi olla? Ei oma tausta katso sitä voiko joku olla kansallissosialisti.

  • Tietenkin voit olla mitä haluat, mutta Suomalaiset ja venäläiset (slaavit) eivät todellakaan ole geneettisesti läheinen kansa. Karjalaiset tietenkin ovat Suomalaisia. 🙂

   • Jätetäämpä tuommoinen venäjäfobia menneisyyteen. Etniset iivanat eli valkoiset venäläiset(unohda samantien kaikki tataarit,tshetsheenit,nenetsit jne sun muut kinkki-iivanat) ovat veljeskansaa käytännössä.

 6. Hyvä kirjoitus!

  Yhtenäistä kansaa ei JUHA SIPILÄ saa myytyä ja vaihdettua.

 7. Yksi ideologisia erimielisyyksiä lisäävä asia on nöyryyden puute. Pitää muistaa suurempi missio ja kaiken valittamisen suhteuttaminen siihen suurempaan kokonaisuuteen. Paras jättää kritiikki oikeisiin hetkiin ja ennen kaikkea oikeisiin mittasuhteisiin – onko tässä tilanteessa mitään järkeä kinastella uskonnosta tai taloudenhoidosta (sosialismi) kun Suomi on miljardivelassa, rotupetturit ovat suurkaupunkien yleisilmettä ja kansanmurha sen kuin kiihtyy? Nöyryys on hyvä muistaa liikkeessä toimiessa, nöyryys omien näkemysten ja “uniikkien” elämäntapojen suhteen.

  Meissä on lihansyöjiä ja vegaaneja, kristittyjä ja pakanoita, musiikki-ihmisiä eri genreissä, mystikkoja ja pragmatisteja, fasisteja ja kansankotilaisia, futuristeja ja radikaalikonservatiiveja, ja monia muita. Tämän lisäksi Kadulle.com:sta löytyy Ludwig Klagesin ja Julius Evolan kaltaisia ideologeja, jotka eivät edes olleet kovinta huutoa Hitlerin Saksassa. Tässä ei ole mitään ristiriitaista tai rappiollista, ellei sitten halua tekemällä tehdä siitä ristiriitaista, kuten Holapan tapauksessa kun hänen oli keksittävä jokin syy oikeuttaakseen omat naisseikkailunsa ja brändäyksensä. Ristiriitoja voidaan etsiä ja löytää kaikista liikkeistä: silloin kun yhteistyö ei enää kiinnosta niin tekosyitä löytyy kyllä taistelun lopettamiselle eikä niitä tarvitse kovin kaukaa hakea. Kääntäen, kun henkilö on valmis taistelemaan yhteisten asioiden hyväksi niin hän löytää vaivatta keinot pienten ristiriitojen ratkaisemiseksi.

 8. ”Maahanmuutto on tämän hetken akuutein kysymys”

  Tätä haluaisin tarkentaa: maahanmuuttoa ja -muuttajia on monenlaista. Mielestäni meidän pitää fokusoitua olennaiseen, eli muslimien maahanmuuttoon. Katsokaa tämä dokumentti buddhalaisista, jotka hekään eivät tule toimeen muslimien kanssa. Sen jälkeen tajuaa, että jos haluaa joskus elää vapaassa ja rauhallisessa yhteiskunnassa, niin siellä ei ole muslimeja, islamia, allahia eikä shariaa.

  Näin se vaan on.
  https://areena.yle.fi/1-4249691

  • Oikeastaan akuutein asia on täysin erilaisen kulttuuri -ja rotutaustan omaavat maahanmuuttajat. Islam on tietenkin yleinen uskonto kyseisten ihmisten suhteen, mutta väitätkö vaikka suuren määrän Afrikasta peräisin olevien kristittyjenkään (tai ateistien) sulautuvan Suomeen? Tuo integraatiota vaikeuttava tekijä on pohjimmiltaan geneettinen. Ideologinen tausta (tai uskonnollinen) ei vaikuta 100% varmuudella tuleviin sukupolviin, koska jälkikasvu voi olla ideologisesti täysin erilaista kuin vanhempansa. Koko olemuksiimme vaikuttava geneettinen perimämme taas on täysin perittyä vanhemmiltamme. Tämä olemus voi sitten tietenkin erilaisten tekijöiden johdosta muovautua vaikka minkälaiseen suuntaan, mutta esimerkiksi äärimmäisen impulsiivinen luonne sekä kyvyttömyys hahmottamaan suurempia kokonaisuuksia pitkällä aikajänteellä ovat todella sopimattomia ominaisuuksia länsimaiseen yhteiskuntaan. Koraani ei noita pysyvästi istuta ihmisen mieleen, vaan geneettinen perimä. Myöskään kehitysvammaisen älykkyysosamäärällä varustettu ihminen ei voi kovin montaa erilaista työtehtävää toteuttaa länsimaisessa yhteiskunnassa. Heikkolahjaisia ihmisiä esiintyy tottakai kaikissa roduissa, mutta liian suuri prosentuualinen määrä johtaa väjäämättä länsimaisen kulttuurin taantumiseen lähemmäksi Afrikan maita.

   Vielä kysymys, miksi esimerkiksi juuri Afrikkalaisen etnisen taustan omaavia mustia vaivaa Yhdysvalloissa samanlaiset ongelmat yhteiskuntaan sopeutumisen suhteen kuin Euroopassa, vaikka Islam ei ole kyseisten herrojen ja daamien keskuudessa todellakaan yhtä yleistä?

  • Lisättäköön nyt vielä viestisi teemaan liittyen, erilaisilla uskontokunnilla on tietenkin omia konfliktejaan. Shiiat vs Sunnit, anyone? Toisaalta Shiiat eivät ole kovin paljoa terrorisoineet menemään, varsinkaan aloitteellisesti. En silti tahtoisi Suomeen muuttavan suuria määriä kyseisen uskontokunnan edustajia Lähi-Idästä, koska geneettinen perimä on pääosin taas aivan liian erilainen. Nämä konfliktit tietenkin usein seuraavat maahanmuuton perässä, mutta kristinusko on aikamoinen riitapukarien luvattu ideologia ollut myös. Tai joissain tapauksissa on vieläkin. En silti näe kristinuskon olevan perinteisimmiltä osiltaan kovin ongelmallinen Pohjoismaisen yhteiskunnan kantilta. Kristinuskon pyhä kirja Raamattu sisältää myös oikeastaan vähintään yhtä radikaalia tekstiä (vanhassa testamentissa lähinnä tietenkin, joka on oikeastaan valitulle kansalle suunnattua vahvemmin) kuin Koraani. Eli tuo uskonto ei vain yksinkertaisesti selitä ongelmia. Ne ovat syvemmällä, niin syvällä ettei nykytiede niihin voi vaikuttaa.

  • Amerikassa ei ole suurtakaan islam-ongelmaa, mutta silti väkivalta- ja raiskausongelmat ja maahanmuutto-ongelma.

   Kärjistäen voisi sanoa, että jos kaikki suomalaiset kääntyisivät islamiin huomenna niin rajat menisi kiinni ylihuomenna… eli se siitä “islamongelmasta”.

   Eli islam on vain aate (epigenetiikkaa) joka siis kirjaimellisesti toimii geneettisen biomassan liikuteltavana joten kun genetiikka vaihtuu niin sama islamaate saa eri muodon.
   Kyse ei ole pohjimmiltaan siitä mikä on hyvää tai huonoa, esimerkiksi juutalaisella ashkenazigeeneillä voitaisiin Suomen ÄO:ta nostaa. Ei, kyse ei ole siitä että estetään negatiivisia geenejä tai kahmitaan positiivisia vaan se että säilytetään oma etnisyys. Kaikki muu missaa pointin ja on pohjimmiltaan aisankannattelua, koska japanilainen genetiikan edistäminen Suomessa on cuckiutta ihan huolimatta siitä onko sen tekeminen hyvää vai huonoa Suomen etnisyydelle.

  • = Täytetään vaan koko maa ei-valkoisilla, ainoastaan islam on se ongelma!!!

   T: Sionisti

  • Olisi niin helppo erotella jyvät akanoista kysymyllä seuraava kysymys:
   Jos sinun olisi tehtävä seuraava valinta, kumman ryhmän päästäisit Suomeen..

   a. 100 000 afrikkalaista kristittyä
   b. 100 000 valkoista eurooppalaista muslimia

   ?

   Miksei kukaan kysy tätä esimerkiksi Laura Huhtasaarelta? Suomen Sisulta?
   Toki kysymystä voi ja ehkä pitääkin muotoilla parempaan muotoon mutta perusideahan tuosta käy ilmi. Ja siinä testataan edistääkö henkilö suomalaisten kansanmurhaa vai vastustaako sitä.

   • juuri näin! en tajua mikä tuossa on niin vaikeaa ihmisille ymmärtää.

   • En päästäisi aata, eikä beetä. Molemmat ryhmät, kumpikin omalla tavallaan tuhoaisivat Suomen kansan ja Pohjolan. Molemmat ryhmät ovat globalistien työkaluna tässä kansallisvaltioiden ja valkoisen rodun hävitysprojektissa.

 9. Täsmälleen.

  Kaikkia valkoisia kansoja, oikeastaan kaikkia maailman kansoja uhkaa sama Peto eli sionismi. Tämä aate piiloutuu milloin minkin kaavun alle. Toisaalta se on kapitalismin kaavun alla, kun FED luo rahaa tyhjästä loputtomiin sionistiprojekteihin, joilla alistetaan maailman kansoja. Toisaalta se oli “työväen asialla”, kun piti tappaa kokonainen Venäjän kansa.

  Nyt se on ah niin innostunut mustista ja muslimeista, kunhan ne tulevat valkoisiin maihin. Omaan kotipesäänsä sionisti ottaa vain sionisteja. Sionisti onkin maailman rasistisin etninen ryhmä, sille ei riitä muu kuin absoluuttinen rotupuhtaus. Yritäpä saada Israeli passi, goyim.

  Sionisti pukeutuu homoksi, transuksi, mustaksi, muslimiksi, you name it, kunhan valkoista lyödään. Erityisesti sionisti rakastaa perversioita. Sionistit ovat kärkipäässä pederasteina, sionistille mikään perversio ei ole liikaa, kunhan valkoiset kansat degeneroituvat.

  Vihollinen ei ole ääliömusta tai edes “radikaali” muslimi. Vihollinen on kaiken sonnan takana lymyilevä sionisti, joka yksinkertaisesti haluaa tappaa meidät, siinä kaikki.

  Juuri nyt globalistisionisti, ja Israel valtiona, on taas kerran aloittamassa miljoonien teurastusta.

  SAudi-Arabia lyö kohta pöytään, yhteistyössä Mossadin kanssa, kaikkien aikojen “false flag”-sumutuksen, sillä nyt on tähtäimessä rauhallinen Persia eli Iran.

  Sionistipeto ei lepää ennen kuin miljoonat iranilaiset kuolevat ja Iran palaa aivan kuten sitä ennen Irak, Libya ja Syyria. Ja valkoiset huorat juoksevat etunenässä huutamassa tätä sotaa, vaatimassa viattomien tappamista.

  Mikään ei muutu paremmaksi, jos tätä Petoa ei pysäytetä. Tämä Peto kahlaa viattomien veressä ja sillä ei ole sijaa joukossamme. Se on itse oman kohtalonsa valinnut, tappamalla ja tuhoamalla. Tähän Petoon verrattuna joku onneton jihadisti on yhtä tyhjän kanssa.

 10. Hieno artikkeli, Jesse T:llä on kirjoittamisen taito. Mutta otsikon päiväyksestä (Ruotsalaisuuden päivä) tuli mieleeni kysymys: Miten on ruotsin kielen laita kansallissosialistisessa Suomessa/ Pohjolassa?

 11. Maahanmuutto on akuutti kysymys, mutta miten vastarintaliike itse tähän vastaisi?
  Näin moderniin pohjoismaalaiseen hyvinvointivaltioon syntyneenä se on mielestäni meidän kaikkien jotka tämän saman pallon olemassaolollaan jakaa, velvollisuus huolehtia niistä, ketkä eivät itse sitä voi tehdä. Jos vähentäisimme pakolaiskiintiötä, heidät täytyisi kuitenkin jonnekin turvaan sijoittaa. -Minne? Ei naisia ja lapsia voi Syyrian leireille, jos ei nyt ilman niin ainakin vähäisellä humaritaarisella avulla jättää. (ruoka,lämpimät vaatteet, puhdas juomavesi jne)

 12. Muslimipakolaiset “turvaan” Israeliin. Kyseiseen Israeliin joka on uhannut Palestiinalaisia holokaustilla, Israeliin joka on 2010 luvulla syyllistynyt sotarikoksiin Gazan siviiliväestöä vastaan, Israeliin jonka perustaminen 1948 oli jo, ainakin omasta mielestäni rikos jo itsessään.

Comments are closed.