Koti Uutisia Kotimaa Vasamaradion kuudes jakso

Vasamaradion kuudes jakso

3

Kansallissosialistinen radio-ohjelma Vasamaradio on julkaissut kuudennen jaksonsa. Ohjelmaa tuottava turkulainen Ukonvasama-kollektiivi kertoo jakson sisällöstä seuraavasti:

Vasamaradion kuudennessa jaksossa Pauli ja Teemu kertailevat reissuaan isolle kirkolle, Helsinkiin, itsenäisyyspäivänä. Päivään mahtui vauhtia ja vauhdikkaita tilanteita, kun kolme lippua onnistui saamaan viranomaiset ja poliittisen kentän sekaisin. Mutta siitäkin huolimatta päivään mahtui monet naurut ja onnistumisen tunteet.

Lisäksi Valkohain ja Ilkeän Tikan leukoihin päätyvät kotimaan viimeaikaiset tapahtumat, päällimmäisenä Oulussa paljastunut saalistajarinki ja maamme johdon munattomuus toimia kansamme parhaaksi.

Voit kuunnella lähetyksen täältä.

3 KOMMENTIT

  1. Niin tuskin pelkkää munattomuuttaan maamme johto ei toimi kansamme parhaaksi. Johan jo melko alhaisilla portailla rapparien loosisysteemissä vannotaan juhlallisesti jäseneksi ylennettäessä ihan eri tahon parhaaksi toimimista

    • Luvataan toimia “koko ihmiskunnan, erityisesti juutalaisen kansakunnan parhaaksi”. Kuulostaa sionistiselta mainospuheelta, jossa tärkeää on tietenkin kansakunta ja ihmiskunta vain peite. Edut taitavat olla usein vastakkaiset. Toisaalta tärkeintä vapaamuurariudessa on se, että joudutaan tottelemaan sokeasti loosia ja ylempiä portaita ja toisaalta vaikenemaan kaikesta kuoleman uhalla. Lupaukset ovat ehkä sanahelinää, mutta jotain niistäkin voidaan päätellä.

Comments are closed.