Koti Uutisia Ulkomaat 4 500 henkilöä pidätetty Ranskassa mielenosoitusten aikana

4 500 henkilöä pidätetty Ranskassa mielenosoitusten aikana

2

Ranskassa poliisi on kaiken kaikkiaan pidättänyt 4 500 henkilöä “keltaliivien” mielenosoitusten aikana. Maa, joka väittää olevansa demokratia, saa nyt kovaa kritiikkiä maailmalla. Myös paikalliset asianajajat ovat huolissaan kehityksestä.

– Kun näemme, että 1 000 henkilöä pidätetään ja 540 heistä päästetään vapaaksi kaksi päivää myöhemmin, voimme todeta, että ainakin 540 pidätystä tehtiin aivan syyttä. Pidätyksen aikana he eivät voi osallistua mielenosoituksiin, mikä on ällistyttävää demokraattisessa maassa, eräs asianajaja kertoo.

Asianajajien kertomusten mukaan useita henkilöitä on pidätetty vain siksi, että heillä oli väärät varusteet mukana. He eivät siis olleet syyllistyneet rikokseen, vaan heidät pidätettiin vain sen takia, että he olisivat voineet tehdä rikoksen.

Lähde: RT

2 KOMMENTIT

  1. “Useita henkilöitä on pidätetty vain siksi, että heillä oli väärät varusteet mukana. He eivät siis olleet syyllistyneet rikokseen, vaan heidät pidätettiin vain sen takia, että olisivat voineet tehdä rikoksen”.
    Jokainen ranskalainen äijä voidaan siis pidättää ja panna koppiin pariksi päiväksi jotta eivät raiskaa ketään, ja vastaavasti jokainen nainen jotta eivät ryhdy harrastamaan prostituutiota!

  2. Suomessa voidaan pistää häkkiin kaikki puhetta tuottamaan kykenevät, koska vihapuhe.

Comments are closed.