Koti Uutisia Aktivismi PolPo ei osoittanut mielenkiintoa itsenäisyyspäivän kommunistipahoinpitelyihin

PolPo ei osoittanut mielenkiintoa itsenäisyyspäivän kommunistipahoinpitelyihin

6

Uutisoimme viikonloppuna, että Helsingissä suoritettiin itsenäisyyspäivänä kaksi poliittista pahoinpitelyä, joita viranomaiset ja valtamedia eivät ole noteeranneet lainkaan. Joukko äärivasemmistolaisia hyökkäsi moninkertaisella ylivoimalla 612-kulkueen kahden osallistujan kimppuun potkien näitä vielä maassakin.

Äärivasemmisto purki kiukkuaan 612-väkeen, koska kansallissosialistinen Kohti vapautta! -marssi oli ollut marxisteille valtava nöyryytys. Vaikka kommunistit olivat etukäteen uhanneet estää kansallissosialistien marssin Kalliossa, eivät kommunistit uskaltaneet aloittaa marssilla ensimmäistäkään tappelua edes alueilla, joilla poliisivalvontaa ei ollut.

Vajaan kymmenen kommunistin joukko yritti palauttaa oman uskottavuutensa hyökkäämällä kahden pahaa-aavistamattoman ihmisen kimppuun. Pelkurimaiset pahoinpitelyt kuitenkin vain korostivat sitä, kuinka heikoksi Suomen vasemmistolainen katuliike on muuttunut kymmenessä vuodessa.

Hyökkäyksen uhrien kanssa puhunut Tuukka Kuru kertoi tapauksesta eilen lisää Monokulttuuri FM -lähetyksessä. Kurun mukaan poliisit reagoivat hyökkäykseen täysin välinpitämättömästi. Kun uhrit yrittivät kiinnittää poliisin huomion pahoinpitelyn jälkeen, poliisit käskivät heitä tekemään rikosilmoituksen, minkä jälkeen viranomaiset sulkivat autonsa ikkunan, jotta keskustelua ei voisi jatkaa.

Toisin sanoen PolPo ei edes yrittänyt saada kiinni itsenäisyyspäivän ainoita väkivaltaisia mielenosoittajia. Sen sijaan PolPo keskittyi laillisiin hakaristilippuihin, koska ne suututtivat juutalaisia, puoluejohtajia sekä PolPoa käskyttävää globalistieliittiä. Myöskään valtamedia ei ole uutisoinut pahoinpitelyistä lainkaan, vaikka tieto on ollut jo pitkään julkista.

Tapaus on mielenkiintoinen kuvaus Suomen tämänhetkisestä poliittisesta ilmapiiristä. Vaikka äärivasemmisto saa toteuttaa poliittista väkivaltaa vailla pelkoa PolPon ja median paineesta, menettävät marxistit jatkuvasti asemiaan Suomen kaduilla. Toisaalta kansallismieliset näkyvät ja kuuluvat kaduilla yhä selvemmin, vaikka media ja PolPo tekevät kaikkensa kansallismielisten hiljentämiseksi ja toiminnan kieltämiseksi.

Lähde: Monokulttuuri FM

6 KOMMENTIT

 1. PolPo, kuten anarkistit ja antifa, YLE, media ja Eduskunta yms. “demokratian pilareita” – kaikki palvelevat samaa Isäntää: RAHAVALTAA. Kun tämä lainalaisuus on havaittu ja omaksuttu, ei enää ole yllätyksiä kun poliisi ei noudata lakia tietyissä tapauksissa , tai kun nk. oikeuslaitos käyttää lakia kuin kirvestä tietyissä tapauksissa eikä huomaa rikosta muualla, kun lainsäätäjä säätää lakeja jotka palvelevat vain Rahavaltaa, kun massamedia ylistää vain juutalaisia ja niiden ahkeria palvelijoita ja rajattomasti valehtelee totuuden esiin tuojista.

  • Kuten eräässä aiemmassa kirjoituksessasi mainitsit, tämä on sitä demokratiaa josta suuri osa nukkujista on äänestänyt tunnepohjalla ja vielä pitää siitä koska se ei kosketa nyt heitä.
   Kun polisiihallitus perustettiin Anne Holmlundin &kumpp. toimesta oli juurikin tarkoitus saada vasemmalle kädelle poliitiinen sitoutuneisuus.
   Poliisihallituksen joht valitaan juuri “oikeamielisistä” henkilöistä jotka kumartavat syvään nykyisttä kansaa sortavaa demokratiaa.

 2. Jos ko. oliisitkin olivat kommunisteja. Ne ainakin käytäytyvät kuin DDR:n Stasi. Kusevat alleen kun eteen tulee tarpeeksi iso joukko maan kansalaisia. Mutta siihen saakka joukolla pidättävät yksittäisiä kansalaisia ja koittavat tehdä heistä varoittavia esimerkkejä.

  /pete

  • VAlitettavasti rivipoliisit ovat tätä nykyä pelkkiä marionetteja, jotka tottelevat sitä mitä komissaari virveen kailottaa.
   Omilla aivoilla ajattelu on ehdottomasti kielletty, muuten tiimi hajoaa kollektiivisen ajattelun lagatessa.
   Toinen painava syy on työpaikan menetys, kun taustalla vaanii asunto-,autolaina ja päälle kulutusluotto.
   Reinikaiset ja Sulo Aittoniemet ovat menneen talven lumia.

 3. Ei mitään uutta tietyt edistyksellistä, moraalisesti ja eettisesti parempaa väkivaltaa edustavat piirit ovat valtiovallan erityisessä suojeluksessa kuin saimaan norppa tai liito-orava. Häirintää, väkivaltaa, uhkailuja, sabotageja… on hallintokoneiston tai poliittisen nomenklaturan helpompi tehdä ulkopuolisen ryhmän avulla joka on näitä helposti johdettavia räkä poskella liikkuvia liimanhaistelija elämäntapa partisaaneja joiden sanallinen ilmaisukyky on ei fwiddu joo..

Comments are closed.