Koti Uutisia Kotimaa Valtamedian ylistämää “Turun sankaria” epäillään valheellisten tietojen antamisesta

Valtamedian ylistämää “Turun sankaria” epäillään valheellisten tietojen antamisesta

15

Turun terrori-iskun oikeudenkäynnin syyttäjä on tehnyt tutkintapyynnön Hassan Zubieria vastaan. Hänen epäillään antaneen oikeudelle valheellista tietoa ansiomenetyksistään.

Zubierin asiamiehen mukaan epäilys ilmeni, kun Valtionkonttori suoritti rutiinitarkastuksen Zubierin antamiin tietoihin. Zubier itse väittää valheellisen tiedon antamisen syynä olleen hänen huono taloudellinen tilanteensa.

Tarkastuksen aikana on myös tullut ilmi, ettei Zubier ole työskennellyt ensihoitajana hänen väittämänään aikana. Tämän lisäksi yrityksessä, jossa hän väitti olevansa töissä, ei työskennellyt ketään sillä nimellä, joka oli allekirjoittanut Zubierin oikeudelle esittämät dokumentit.

Lähde: Helsingin Sanomat

15 KOMMENTIT

 1. Kusettaja tuo rotta on. Rullatuoli on osa show’ta. Nuo kaikki rotumuukalaiset tulee hävittää tästä maasta. Muuten Suomi ei ole itsenäinen.

 2. Kuten aiemmin kirjoitin: Ählämi Hassan on huijari, varas, tuhopolttaja ja paskiainen. Tuo mulkku vielä kehtasi mennä vastaanottamaan kukkasia ja mitalin. Sitten jotkut hyväuskoiset idiootit suvakkien johdolla keräsi vielä tolle kuraturvalle rahaa.
  Todellisuudessa huijari Hassan seisoi tumput suorana vieressä katselemassa tekemättä mitään kun Suomalaiset auttoivat uhreja.Tästä on videoita ja kuvia todisteena. Myös pyörätuoli oli osa juonta kun yritti kusettaa valtiolta korvauksia.
  Tämä mutiainen vielä kehtasi olla Turussa antifan miekkarissa ja huudella Suomalaisille törkeyksiä.
  Pyörätuoliin tuo rotta joutaisikin pysyvästi.

 3. Siinä olisipa vasta kaunis soppa, jos Zubier ja se puukottaja sopi keskenään tekemään Zubierista sankarin. Saa nähdä.

  • Mitä näiltä muuta voi odottaa kuin kusetusta. Joten voi hyvinkin tulla ilmi että oli suunniteltu juttu. Pikku viilto kaveriin ja korvaukset puoliksi. Ei vaan pitänyt joutua vankilaan.
   Mielenkiinnolla odotan jatkoa tähän juttuun.

   • En usko, ei mutiaisilta riitä äly tollasen. Valemedia tästä ählämistä teki “sankarin” vain koska oli paikalla ja sai puukosta. Zubier Ei auttanut uhreja. Zubier käytti vain tilaisuutta hyväkseen ja yritti kusettaa valtiolta korvauksia.

    • Oli agendaan sopiva sankari, vaikka paikalla oli kantaväestöäkin. Olen miettinyt, että jos joku nuolipaita sai puukosta uhria auttaessaan, mikä olisi ollut valatamedian tapa mustamaalata kyseinen henkilö?

 4. Yllättyikö joku? Ei. Sama rikollinen valehteleva matu oli mukana antifa-narkkien mielenosoituksessa lauantaina ja selitti, kuinka Vastarintaliike on valinnut väärän päivän “valeuutistensa” levittämiseen. Tämä mulkku käyttää nyt kaikki keinot hyväkseen saadakseen sääliä ja tukea hyväuskoisilta suomalaisilta, samalla Zubierista itsestään paljastuu koko ajan synkempiä faktoja. ULOS MAASTA!

 5. Jollakin tapaa pistää epäilyttämään tämä uutisointi. Herran “sankaritarinaa” ei yksikään myytin luomiseen osallistunut lehti ole kyseenalaistamassa joten onko kyseessä yritys luoda sympaattinen mutta inhimillinen renttu joka “kaikesta huolimatta” ylsi sankaritekoihin? Vai kerätä uskottavuuspisteitä heittämällä silloin tällöin “negatiivinen” juttu kansanmurhaan liityen?

  Normaalien/kansallismielisten näkemykseen ei uutisointi vaikuta ja punafasistit, nk “suvaitsevaisto”, ei käännä päätään vaikka väkisin väännettäisiin. Tässä välissä häilyviin pyrkii media vaikuttamaan ja varmastikaan ei tavoitteena ole ampua omaa agendaa jalkaan.

 6. Shame! Shame! Shame! Tätä toitotti siellä persereikien mielenosoituksessa. Osuiko omaan nilkkaan?

 7. Alkaa koko keskustelun/keskusteluiden taso ärsyttämään.

  Rehellinen oma mielipiteeni on, että mikäli poistetaan arabisaastat, haisevat neekerit, vihervasemmisto kokonaisuudessaan, sekä se 20% LGBT-olennoista, jotka eivät sisältyneet jo kohtaan vihervasemmisto…niin Suomi voisi olla taas aivan fantsu paikka elellä.
  Juutalaiskysymyksen lopullinen ratkaisu joutaisi odottamaan hetkeä, jolloin näkyvä paska on ensin kaduilta lakaistu.

  Ja KRP:n hemmoille, jotka tätä lueskelevat. Tämä ei ollut vihapuhetta, vaan tulevaisuuden reaalipolitiikkaa. Joukkotuhonta ja kansanmurhat ovat valitettavasti tulevaisuuden realiteetteja

 8. Ruskeat, keltaiset ja mustat parasiitit ulos Suomesta. Pois juutalaisesta eurosta ja sionistisesta EU:sta.

  Jokainen tietää jo että tämä (((median))) leipoma kakku ei ole suklaata, vaan paskaa. Mahtaa olla nihkeät paikat kaikilla maanpettureilla, sillä heidän pelinsä on vääjäämättä pelattu. Nyt pitää vain varautua enää siihen viimeiseen hulluuden rutistukseen ja amokiin: luvassa on vielä nk. “finaalihylly” eli yksi iso, lopullinen pamaus, jolla yritetään kääntää asioiden kulkua. Se tulee olemaan mielettömyydessään jotakin ennennäkemätöntä. Siinä ei piitata mistään senkään vertaa kuin tähän asti. Viimeinen keino, jolla yritetään maalata heidän (((agendansa))) kannatettavaksi ja “normaaliksi” kehityksen kuluksi. Olkaa siis varuillanne. Mitä vain voi tapahtua, jolla valkoinen Suomi saataisiin kiinni kahleisiin, totuus käännettyä 180° sekä isänmaalliset/kansallissosialistit tehtyä rikollisiksi ja syyllisiksi kaikkeen.

  Leikitään nyt että tuo huijarirottapaska (tai se toinen Hossein la-illaha-lilla Ächläm) hiekka-aavikolta oli sankari (mitä hän ei todellakaan ole, vaan rikollinen huijari joka tulisi välittömästi karkoittaa). Hänen lajitoverinsa tappoi kaksi ihmistä. Eikö tässä olla vähän plus-miinus-nolla-tilanteessa? Pärjättäisiin siis ilman tätä vierasta faunaakin Suomessa aivan hyvin? Ei olisi sattunut Turun tragediaakaan.

  No, järkevät ratkaisut eivät kuulu vassareiden ja muiden mätäaivojen keinovalikoimaan. Järkeä heissä, katsos, ei ole.

Comments are closed.