Koti Uutisia Ulkomaat Duterte epäilee CIA:n haluavan tappaa hänet

Duterte epäilee CIA:n haluavan tappaa hänet

6

Filippiinien presidentti Rodrigo Duterte on vakuuttunut siitä, että Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA pyrkii tappamaan hänet. Hän on myös vakuuttunut siitä, että CIA salakuuntelee hänen puhelintaan.

– Tiedän, että Yhdysvallat salakuuntelee minua. Olen varma siitä, että kyseessä on CIA. He ovat myös ne, jotka aikovat tappaa minut, Duterte kertoi Cebun kaupungissa pitämänsä puheen aikana.

Duterten epäilyt perustuvat siihen, että Filippiinien ja Yhdysvaltain välit ovat olleet erittäin kylmät viime aikoina. Yhdysvaltain varapuolustussihteeri, joka vastaa maan Aasian ja Välimeren alueen turvallisuuskysymyksistä, varoitti Dutertea harkitsemaan “hyvin tarkasti”, kannattaako hänen ostaa venäläisiä sukellusveneitä.

Filippiiniläisen presidentin pyrkimys parantaa maan puolustuskykyä on maan ja Yhdysvaltain ongelmien keskipisteessä, sillä Duterte on kyllästynyt siihen, että Yhdysvallat kieltäytyy myymästä maalle aseita samalla kun se vaati, että aseet tulisi ostaa heiltä.

Myös se, että Yhdysvallat on jo vuosikymmeniä myynyt Filippiineille vain käytettyä tavaraa samalla kun Venäjä ja Kiina myisivät uutta, on saanut Duterten luomaan uusia siteitä Yhdysvaltain ulkopuolelle. Tämäkin on aiheuttanut ärsytystä Washingtonissa.

Duterte kertoi myös, että hän aikoo alkaa käyttää perinteistä “tyhmää” puhelinta älypuhelimen sijaan, jotta CIA:lla olisi suurempia hankaluuksia jäljittää häntä esimerkiksi GPS-tietojen perusteella.

Lähde: RT

6 KOMMENTIT

  1. CIA murhaa USA:n sionistihallituksen vastustajia ja aivan varmasti Duterte on myös tappolistalla. Älypuhelinta on huomattavasti helpompaa kuunnella ja paikantaa kuin esimerkiksi jotain vanhaa kapulaa johon vaihtaa akkuja ja prepaid sim-kortteja.

  2. (((Yhdysvallat))) ovat menettämässä kovaa vauhtia maailmanpoliisi-asemansa.

  3. Se nyt ei varmaan ole mikään yllätys kenellekkään että teroristijärjestö CIA haluaa saada kaaosta ja anarkiaa kaikkialle että pystyisi helpommin hallitsemaan koko maailmaa. Minäkin olen vakuuttunut siitä että CIA haluaa tappaa Duerten. Olen myös vakuuttunut että CIA on tehnyt vuosia työtä sen eteen että pystyisi hyökkäämään Iraniin. Mutta kumpaankaan valtioon ei niin vain mennä.

  4. Duerten ei tarvitse moista edes epäillä, päivänselvyyttä.
    Sama koski menneitä hallitsijoitakin Gaddafia, Saddamia etc. listalla on vaikkakaan ei kärkipäässä jota oletettavasti hallinnoi Assad, Ruhani ja seuraavaksi voisi epäillä itäeuroopan kansallisvaltioiden päämiehiä jotka eivät taivu marionetti eu:n uhkailuihin.
    Tämä on sitä sionistista demokratiaa ja liberalismia.

Comments are closed.