Koti Uutisia Kotimaa Valtamedian toimittaja: ”Me vaikutamme äänestystulokseen”

Valtamedian toimittaja: ”Me vaikutamme äänestystulokseen”

11

Asia ei tule suurena yllätyksenä, eikä myöskään yllätä se, että valtamedia ei asiasta uutisoi. Journalistiliiton oman Journalisti-lehden päätoimittaja Maria Petterson myöntää, että nykyisin valtamedia ei vain kerro vaaleista, vaan vaikuttaa vaalien kulkuun ja käsiteltyihin teemoihin vahvasti.

Valtamedian vaikutuksen huomaa esimerkiksi lehtien verkkosivuilta löytyvistä vaalikoneista. Kysymykset ja mahdolliset vastaukset asetellaan juuri siten, että äänestystuloksesta saataisiin haluttu. Valtamedia kuitenkin jaksaa uutisoida jatkuvasti, kuinka Venäjä ja äärioikeisto yrittävät vaikuttaa vaaleihin.

Lähde: Nykysuomi

Lue myös: Journalisti-lehden uusi päätoimittaja levittänyt väkivaltavasemmiston materiaalia

11 KOMMENTIT

 1. Venäjän ja “äärioikeiston” vaalivaikutuksista uliseminen onkin selvää projisointia – vastustajan syyttäminen omista vilpeistään samalla kun tekee niitä on kuin suoraan marxistien käsikirjasta.

 2. Valtamedia ilmoittaa kuukausia etukäteen, ketkä ja mitkä ovat jo valittu. Toisin sanoen äänestämisellä ei ole mitään vaikutusta lopputulokseen, se on vain lampaiden mielenrauhan ja huonon itsetunnon silittämistä.
  He ketkä äänestävät menettävät oikeuden kritisoida valintaansa, ovat äänellään puolensa valinneet, mutta niillä jotka eivät tuohon lankaan mene voivat kritisoida hyvin vapaasti muiden valintoja.
  Hallal aho jauhotti hyvin IS:n haastattelijan, jewtubessa on tästä pätkä.

  • Kyllä itse ajattelin äänestää, niin kuin aina. Esim. viime kunnallisvaaleissa meni läpi ehdokkaani joka vuodesta toiseen on jaksanut purnata kaikkia muita vastaan valtuustossa. Kun seuraa hänen tekemisiään ei voi kun olla tyytyväinen: hyvin epätoivottu, toisten aikaa “tuhlaava” vastaväittäjä ja vielä monien vuosien ajan. Ei tee noiden muiden lampaiden valtuustoeloa ainakaan helpommaksi. Tietenkään ei mitään yksinään aikaan saa, mutta se ei olekaan pointtina tässä.
   Nyt etsin samanlaista ehdokasta eduskuntavaaleihin. Tiedän että jotkut on sitä mieltä että on turhaa, voi olla, mutta vähäinenkin kaaos ja stressi sinne eliitin sekaan on mun mielestäni askel parempaan suuntaan, ja pakottaa taas ehkä jonkun uuden kansalaisen valitsemaan selvemmin puolensa?

 3. Valhemedia suorittaa likaisen ja härskin esityön, Tieto varmistaa halutun lopputuloksen, ja sama meno jatkuu…

 4. Niinhän Petterson luulee, mutta luulo ei ole tiedon väärti. Tämä mamma väitti hysärissä että Malmö on maanpäällinen Sanghari-la missä kaikki ihmiset ovat sisaria ja veljiä keskenään rauhan tyyssijassa.

 5. Onko suomen edellisissä vaaleissa ollut edes mitään oikeasti puolueettomia vaalitarkkailijoita jotka on päästetty myös Tieto OY:n tiloihin valvomaan?

 6. Niittejä naamassa, venytysrenkaat korvissa, neonvärjätty tykka, imagolasit, puhevika. Se on suvakki!

 7. Totta kai vaikuttavat yhtä paljon kuin Maria Pettersonin pää on värjätty karamellivärillä. Tuo aito kommunistinen kalkkuna ja vähä-älyinen hanhi noudattelee samaa periaatetta kuin Neuvostoliiton himuvaltias ja diktaattori Josif Stalin (1878-1953) todetessaan yhdessä kuolemattomassa lauseessaan, jota edes hän itse voinut likvidoida ja miksipä olisikaan. “Sillä ei ole väliä minkä vaalituloksen kansa äänestää, vaan se “KUKA LASKEE ÄÄNET!!!”

 8. YLEn vaalikone on ainakin täyttä paskaa. HS/IS:n (vaalikone.fi) antoi oikeita tuloksia. Kokeilkaapa huviksenne.

  No, niittinaamat femakkopuolueesta jäivät toki pienimmäksi matchiksi muistaakseni YLElläkin.

Comments are closed.