Koti Uutisia Kulttuuritaistelu Yhdysvaltalaiset valemediat taloudellisissa vaikeuksissa

Yhdysvaltalaiset valemediat taloudellisissa vaikeuksissa

3
Buzzfeedin “miestoimittajia”

Useat suuret ”valtamedian” lehdet ja toimitukset joutuvat leikkaamaan kulujaan ja henkilöstöään lähiaikoina. Amerikkalaiset ovat ilmeisen kyllästyneitä BuzzFeedin ja The Huffington Postin kaltaisten roskajulkaisujen valeuutisointiin, joka näkyy kyseisten yritysten toimintojen leikkaamisena. Kyse ei ole pienistä leikkauksista, vaan yhteensä jopa satoja toimittajia jää vaille töitä.

The Huffington Post karsii toimintojaan. Nyt jo aiemminkin hyvin suosittu lehden mielipideosio on lopetettu kokonaisuudessaan. The Huffington Post on aiemmin uutisoinut laajasti politiikkaan, liike-elämään ja yhteiskunnallisiin asioihin liittyen. Viime vuosina lehti, kuten muutkin vastaavat julkaisut, ovat ottaneet selkeästi vasemmistoliberaalin kannan.

Toinen täydellinen roskajulkaisu BuzzFeed on joutunut myös leikkurin alle. BuzzFeed on viimevuosina julkaissut uskomattomia valeuutisia ja dokumentteja, mitä rappiollisimmista aiheista. BuzzFeed on hyökännyt usein konservatiiveja ja hiemankin nationalismiin kallellaan olevia henkilöitä ja ajatuksia vastaan. Ilmeisesti valheet eivät enää uppoa kansalaisiin, joten henkilöstöä tullaan leikkaamaan noin 15%.

Valtamedia pyrkii Suomessakin brändäämään itsestään ”luotettavaa ja vastuullista” mediaa, sekä antamaan kaikkien äänien kuulua tasapuolisesti. Kansallisen Vastarinnan lukijat varmasti ovat huomanneet, kuinka sama agenda on kaikissa valtamedian lehdissä ja uutistoimistoissa jatkuvasti ja ”vääristä” mielipiteistä ei edes uutisoida tai ne demonisoidaan.

Lähde: MV-lehti

3 KOMMENTIT

  1. vanha uutinen Mark Collett taisi jo tammikuussa puhua sittä että suvakkimediat joutuu laittaan yli tuhat toimittelijaa kilometritehtaalle. Sinänsä erittäin hyvä uutinen

  2. Meemitehtaat talousvaikeuksissa. BF on vitunmoinen halli jaettuna pieniin sermikoppeihin, jossa ihmiset puhuvat moneen puhelimeen yhtä aikaa. Se on kuin jonkinlainen meemipörssi, jossa on töissä satoja ihmisiä.

  3. “Buzzfeedin ”miestoimittajia”?!?!? Siis aivan aikuisen oikeesti???

    Joku koiranleuka amerikassa twiittasi tai muutoin osoitti “myötätuntosa” näille valopää -toimittelijoille kyseisen “kurjuustilan” vallitessa: “Opetelkaa koodaamaan!!!”
    Josta seurasi tietenkin uusvasemmistolainen pöyristyminen kaikilla mausteilla “laman kurimuksessa”, piehtaroiville “tiedostajille”, joiden pikkuleipätyönä on ollut vaaleanpunaisen “hattaran” suoltaminen, joka esikuvansa mukaisesti katoaa siinä samassa suusta kun sitä haukkaa.

    “Opetelkaa koodaamaan” oli aikanaan ent. presidentti Barak Obaman hallintokauden aikana vasemmistolaisten todellisuuspakolaisten itse antama kehoitus keskilännen ja muiden teollistuneiden alueiden työttömäksi joutuneille työlaisille eli valkoisille rasvakourille, jotka menettivät työpaikkansa suuryrityksen siirtäessä toimintasa pois USA:sta Aasiaan ja muualle hapatyövoima maihin, syystä, että Obaman globalistinen sisäpolitiikka ja kurja taloudenhoito kurittamalla omaa teollisuutta vähämielisillä päästömaksuilla ja saaste -rajoituksilla samaan aikaan kun kotimaan taloutta ja teollisuutta sekä etenkin työtätekeviä valkoisia käsiä lakattiin tukemasta toki investointiperiaatteella ym. omassa maassa tapahtuvan tuotannon kehittämisellä ja tekemällä sitä mitä nykyinen presidentti Donald Trump on tehnyt talouspolitiikassaan, jonka vuoksi keskiluokka ja valkoinen duunari -luokka äänesti hänet voittoon presidentinvaaleissa kaikkien “yllätykseksi”, sillä tuo hänet presidentiksi nostaneet väestöryhmät olivat saaneet todella tarpeekseen demokraattien sekä varsinkin Obaman politiikasta, jonka yksiselitteisenä tavoitteena ja tarkoituksena oli tuhota Yhdysvallat taloudellisesti, henkisesti ja saattaa maa Etelä-Afrikan kaltaiseen sisäpolitiittiseen kaaokseen, jossa vallitsisi tilanne, jossa valkoisia murhataan ja teurastetaan sekä sorretaan kyseenalaistaen heidän poisottamaton oikeutensa olla Yhdysvaltain kansalaisia ja asukkaita “antamalla” heidän ymmärtää kuten toisrotuisten rasistien mielenosoituskylteissä lukee: “Menkää takaisin Eurooppaan!!!”

Comments are closed.