Koti Uutisia Valkoinen nainen auttoi mustaa – raiskattiin ja pahoinpideltiin

Valkoinen nainen auttoi mustaa – raiskattiin ja pahoinpideltiin

5

26-vuotias floridalainen Katie Schlinger joutui sadistisen rikoksen uhriksi tarjouduttuaan auttamaan hänelle entuudestaan tuntematonta miestä. 23-vuotias musta Michael Fuller oli pyytänyt Schlingeriltä autokyytiä sairaalaan, minkä jälkeen hän oli hyökännyt naisen kimppuun. Schlinger ei välttämättä kävele enää koskaan.

Katie Schlingerillä ei ole rahaa tarvittavaan kuntoutukseen.
Katie Schlingerillä ei ole rahaa tarvittavaan kuntoutukseen.

Vain muutamaa päivää ennen jouluaattoa 20.12. Katie Schlinger oli Yhdysvaltojen Etelä-Carolinassa tukeakseen sydänleikkauksessa ollutta veljeään. Aamuyöstä Schlingerin ollessa tupakalla hotellinsa edustalla Michael Antwon Fuller lähestyi häntä, pyysi tupakkaa ja jäi keskustelemaan naisen kanssa. Fuller kertoi enonsa olevan sairaalassa ja pyysi Schlingeriä kyyditsemään hänet sinne. Schlingerin mukaan tilanne ei vaikuttanut uhkaavalta, sillä musta mies oli pukeutunut hyvin ja tällä oli hyvät käytöstavat.

Autossa Fuller käski Schlingeriä kuitenkin olemaan kääntymättä sairaalaan ja jatkamaan suoraa tietä. Kun tie muuttui pimeäksi, Fuller otti aseensa esiin ja löi sillä pahaa-aavistamatonta auttajaansa naamaan. Schlinger alkoi itkeä ja pyysi miestä ottamaan autosta kaiken jonka tahtoi, mutta Fuller jatkoi lyömistä ja käski Schlingerin ajaa eteenpäin. Schlinger yritti paeta tilanteesta hyppäämällä liikkuvasta autosta, mutta Fuller sai hänet kiinni ja pakotti hänet takaisin autoon. Tämän jälkeen afroamerikkalainen osoitti valkoista uhriaan pistoolilla ja ryhtyi raiskaamaan tätä.

Schlingerin onnistui peruuttaa auto lähelle sairaalan sisäänkäyntiä, vaikka Fuller jatkoi hänen päänsä takomista pistoolilla. Lopulta puuhun törmännyt auto meni lunastuskuntoon. Fuller menetti tajunsa törmäyksessä ja Schlingerin onnistui paeta sairaalaan. Fulleria epäillään kidnappauksesta, raiskauksesta sekä kahdesta ampuma-aserikoksesta.

Schlingerin painajainen ei kuitenkaan päättynyt tähän. Mustaa ohikulkijaa hyvää hyvyyttään auttanut nainen ei välttämättä enää koskaan kävele eikä hänen oikea kätensä toimi. Hän ei pysty edes pukeutumaan tai pesemään hampaitaan itsenäisesti. Amerikkalaisena hän olisi tarvinnut huomattavasti paremmat vakuutukset, sillä hän on satoja tuhansia dollareita velkaa sairaaloille – hänet on potkittu pois jo kahdesta sairaalasta. Raiskauksen ja pahoinpitelyn traumat pitävät hänet öisin hereillä.

 

Raiskaaja Michael Antwon Fuller.
Raiskaaja Michael Antwon Fuller.

Lähde: Daily Mail

5 KOMMENTIT

 1. Niin ja tästä voimme taas muistaa, kuinka hyvin meillä kuitenkin täällä Suomessa on asiat, että jokainen saa sairaalahoitoa joka sitä tarvitsee vaikka ei olisikaan rahaa taikka vakuutusta. Tämä USA:n sairaalasysteemi on oiva esimerkki kapitalismista.

  • Muistakaamme ketkä pyörittävät suurinta osaa Amerikkalaisen unelman sairaaloista. Ahneuteen voi aina luottaa.

 2. Ja jälleen yksi musta mies vankilaan loppuiäksi. Tilastojen mukaan joka kolmas musta mies päätyykin vankilaan elämänsä aikana USA:ssa. Ihan mielenkiintoinen roturyhmä kieltämättä, ei kuitenkaan positiivisessa mielessä.

 3. Somaleilla on se ongelma, ettei näillä ole mitään ymmärrystä länsimaisia tapoja kohtaan jossa nainen ei ole miehen omaisuutta. Jenkeistä tulevat mustat sentään ovat saaneet ihmisten sivistystä yli sata vuotta joten eroja näiden mustien välillä on reilusti.
  Somalit jääköön viidakkoon toteuttamaan olematonta kulttuuriaan.

 4. Ei voi olla ihmettelemättä, miksi valkoinen nainen lähtee ajatuttamaan tuntematonta mustaa miestä jonnekin keskellä yötä.

  Kun ihan tilastollisesti riskit ovat aika suuret. Mainstream-taloustieteessäkin puhutaan rationaalisesta diskriminaatiosta: jos et tiedä toisesta ihmisestä kuin rodun, on järkevää olettaa henkilön toimivan rotunsa keskimääräisen käyttäytymisen mukaan.

  Kun kuva henkilöstä tarkentuu, sitten voi ajatella asian toisin.

  http://kansankokonaisuus.blogspot.fi/2013/10/mainstream-taloustiede-ja-rationaalinen.html

Comments are closed.