Koti Uutisia Ruotsi ottaa vastaan eritrealaisia pakolaisia Israelista

Ruotsi ottaa vastaan eritrealaisia pakolaisia Israelista

3

Ainakin 30 000 afrikkalaista on osoittanut mieltään Israelissa uutta maahanmuuttolakia vastaan. Israelin sisäministerin mukaan näistä pakolaisista Ruotsi on ottanut useita vastaan.

UK_Afrikkalaisia_Israelissa

Mielenosoitus on jatkunut jo kolmatta päivää. Lakiuudistuksessa taataan laajemmat oikeudet kiinniottoon sellaisille henkilöille, jotka eivät pysty esittämään kunnollista oleskelulupaa.

Israelin sisäministeri Gideon Sa’ar kertoi lausunnossaan, että useimmat afrikkalaisista ovat poistuneet maasta ja muuttaneet Ruotsiin viime viikkoina. Lausunnossa ei kerrota, kuinka moni afrikkalainen on lopulta tullut Ruotsiin. Useimmat pidemmän aikaa kiinniotettuina olleet henkilöt ovat ihmiskaupan uhreiksi joutuneita naisia.

Israelin sisäministeri vahvistaa, että afrikkalaiset ovat lähteneet Ruotsiin Israelin maksamien palkkioiden myötä. 3 500 dollarin palkkion saa, jos poistuu maasta lopullisesti.

Ruotsin Israelin-suurlähetystö ei ole suostunut kommentoimaan, kuinka monta afrikkalaista on saapunut Israelista Ruotsiin.

Lähde: Nordfront.se

Aiheeseen liittyen: Israel maksaa afrikkalaisille tuhansia dollareita kotiinpaluusta

3 KOMMENTIT

  1. Uskomatonta! Vaikka olenkin demokraattinen nationalisti, niin nyt voisi tosiaan olla jonkilainen vallankumous paikallaan tämän absoluuttisen hulluuden pysäyttämiseksi. Israel lähettää loisensa Ruotsiin, ja Ruotsi ottaa vastaan, vaikka nämä tulevat suoraan (=ei salakuljettamalla) turvalliseksi luokitellusta maasta.

    Vaikka Israel onkin roistovaltio, niin he sentään puolustavat omia kansallisia etujaan, toisin kuin marxismista turtuneet eurooppalaiset.

    • Mutta vain tällä “valitun kansan” bandiittivaltiolla on ehdoton itsemääräämisoikeus, samalla kun heikäläiset tekevät kaikkensa rajoittaakseen valkoisen rodun tulevaisuusnäkymiä. Tiedät varmastikin, millainen älämölö syntyisi jos eurooppalaiset toimisivat samoin kuin israelilaiset.

  2. Juutalaivaltio kohtelee mustia sekä Euroopan valkoisia kuin saastaa rotuun perustuen. Oikea termi kuvailemaan tasa-arvoon, rauhaan ja rakkauteen uskovien medelsvenssoneiden reaktiota, kun he kuulevat tämän uutisen, lienee “kognitiivinen dissonanssi”. Oikeastaan niin härski veto Israelilta taas kerran, ettei voi muuta kuin nauraa.

    …Ja alistuneet valkoiset jatkavat herrojensa hännystelyä.

Comments are closed.