Koti Uutisia Uusi tukholmalaistrendi: yhä useammat miehet sterilisoivat itsensä

Uusi tukholmalaistrendi: yhä useammat miehet sterilisoivat itsensä

15

Viime vuosina Ruotsissa on esiintynyt selvä trendi, jossa miehet sterilisoivat itsensä vasektomian kautta. Vasektomiassa siemenjohtimet leikataan pois. Vuonna 2013 1 430 miestä sterilisoi itsensä, ja luku nousi jopa 70 prosenttia vuoteen 2017 mennessä, jolloin niinkin moni kuin 2 470 miestä päätti mennä kyseiseen toimenpiteeseen.

Trendi on suosituin suurkaupungeissa ja ennen kaikkea Tukholmassa, missä sterilisoitujen miesten määrä on yli tuplasti suurempi nyt kuin muutama vuosi sitten. Vuonna 2014 329 tukholmalaismiestä sterilisoi itsensä, vuonna 2017 luku oli noussut 684:ään ja jo tämän vuoden syyskuussa 668 miestä oli käynyt läpi vasektomian Tukholman alueella.

Tutkijat uskovat niin monen miehen tehneen itsestään vapaaehtoisesti hedelmättömän tasa-arvopyrkimysten vuoksi. Yhä useampi nainen puolestaan jättää pois e-pillerit ja vastaavat ehkäisykeinot.

– Tänä päivänä naiset suhtautuvat aiempaa jonkin verran negatiivisemmin ehkäisypillereihin. Moni on varmasti saanut niistä sivuvaikutuksia, jotka ovat puolestaan johtaneet siihen, ettei pillereitä enää haluta käyttää ehkäisymuotona. Nyt miehet päättävätkin ottaa vastuun lisääntymisterveydestä tällä tavalla, sanoo homolobbarijärjestö RFSU:n Niklas Envall, joka on myös väittelemässä tohtoriksi ehkäisykeinoista Karoliinisessa instituutissa.

Vasektomia on toimenpiteenä pysyvä. Sen läpikäyneellä on olemassa riski, ettei hän enää koskaan tule saamaan lapsia.

– Se on myös vasektomian etu; menetelmä on hyvin tehokas, jatkaa Envall.

Vasektomian pysyvästä luonteesta huolimatta toimenpide on hyvin yksinkertainen. Se kestää vain viitisentoista minuuttia ja vaatii ainoastaan paikallispuudutuksen.

– Henkilö pääsee vielä samana päivänä sairaalasta kotiin, ja kolme kuukautta myöhemmin hän on steriili. Miehen on huomattavasti yksinkertaisempaa sterilisoida itsensä kuin naisen, Envall sanoo.

Vaikka miesten steriloinnista tulee yhä yleisempää erityisesti Ruotsissa, tilastot eivät näytä sen valoisammilta monissa muissakaan valkoisissa maissa. Esimerkiksi Australiassa 10–15 prosenttia miehistä on hedelmättömiä, kiitos itse valitun sterilisoinnin.

Lähde: Nordfront

15 KOMMENTIT

 1. Monesti sterilisoinnille on hyväkin syy, esim. periytyvä skitsofrenia, sitten on näitä kaupungillistuneita multikulti-aivokuolleita joiden on ihan hyvä jäädä lisääntymättä. Toivottavasti mahdollisimman moni maahantunkeutuja suorittaa tämän operaation.

 2. Onkohan itsensä sterilisointi joku mekkoeinari-juttu?
  Matut tuskin harrastavat moista, vaan lisääntyvät kuin kanit.

  • Mitäs muutakaan tekemistä niillä olisi sen kaiken ylläpidetyn vapaan ajan kanssa, työt ei paina saati eläkekertymä.

  • Tahdotko tänne siis mutaturpia? No, et varmaan sitä tarkoittanut kuitenkaan.

   • No mitä luulisit? “Yhtenä ehtona” tarkoittaa, että jos muut ehdot täyttyvät, tämä lisäksi tai takaisin lähtöruutuun. Rajoja kun ei kuitenkaan nykypäättäjien aikana kiinni saada, niin rajoitetaan haitallisten vieraslajien lisääntymistä.

    • Yhtenä ehtona voisi olla rotumuukalaisten kastraatio. Katsotaan kuinka moni sen jälkeen vielä haluaa tulla. 😮😀

     • Eikös tämä ole ollut käytäntönä Israelissa jo vuosia ellei vuosikymmeniä? Eikä kukaan eikä mikään ole esittänyt vastalauseita eikä arvostellut käytäntöä, joten ei kun toimeksi vain!

 3. Kuten jo aiemmin todettua, on hyvä jos heikkolahjaiset ja feministimiehet steriloivat itsensä. Toisaala, ytheiskunnan kannalta se on itsemurha. Mietin että kuvittelevatko nämä miehet saavansa enemmän seksiä kuin miehet jotka eivät ole steriloineet itseään? Normaalisti ihmistä ohjaa lisääntymisvietti.

  Toisaalta, naiset jotka luottavat miesten sterilointiin saattavat joutua muslimimaisen keppostelu uhreiksi. Pinnallisuus kun tuntuu olevan vallaalla täälä pohjolassakin.

  • “…jos heikkolahjaiset ja feministimiehet steriloivat itsensä…”
   Omasta mielestäni olisi ihanteellista jos aivan jokainen ruotsalainen steriloitaisiin.
   Miten ihanaa olisi joskus herätä maailmaan ilman Ruotsia ja ruotsalaisia.

   • Pitäisin parempana herätä maailmaan, jossa olisi se “Du Gamla, Du Fria” tämän nykyisen kulttuurimarxistisen kalifaatin tilalla.

 4. Ruotsalaiset viisaudet taas elementissään… Muualla sentään naapureissa ollaan viisaampia.

 5. Ruotsin lopullinen lähtölaskenta on alkanut, mutta heidän falconinsa ei laskeudu koskaan takaisin.
  Ruotsi on niin miesvihamielinen (koskee vain valkoisia miehiä) maa, joka on kärsinyt feministien pakkovallasta jo ainakin 40-vuotta. Miehet (valkoiset) vihaavat itseään ja haluavat miellyttää kuvitellen virheellisesti sen auttavan telaketjufeministejä vastaan.
  En tiedä “tavallisista” ruotsalaisista naisista ja tytöistä, mutta mitä kuvittelee katutason tiedon perusteella, huolimatta jatkuvasta valtamedian ja valtion aivopesusta – ruotsalaiset naiset haluavat valkoisen kanta -ruotsalaismiehen ennemmin kuin neekerin tai muslimi raiskaajan itselleen. Toisaalta koko ruotsalainen naissukupolvi on aivopesty ja samalla feministien pillulla kasvattamista pojista on tullut perus homoja ja tyttömäisiä niin perusteellisesti, että tutkimustulosten mukaan Ruotsissa miesten testosteronitaso on alhaisempi kuin muualla Euroopassa. Ruotsalainen mies ei ole sotinut moneen sataan vuoteen ja silloinkin raskaimman taakan kantoivat suomalaiset ja ulkomaiset palkkasotilaat ruotsalaisten keskittyessä enemmänkin päänsä puuterointiin. Hyvästi Ruotsi! En jää kaipaamaan muita kuin oikeita sikäläisiä miehiä, jotka pitävät lippua korkealla vielä kunnioittaen viikinkien perinteiden muistoa peräänantamattomuudesta ja taisteluissa koetuista voitoista, joissa ei annettu pelolle sijaa vaan tärkeintä oli kuolla kunnian kentillä ilman haavetta helposta elämästä, joka on synonyymi sen (elämän) kuihtumisesta pois iäksi tästä maailmasta.

Comments are closed.