Koti Uutisia Viro vetäytyy siirtolaissopimuksesta

Viro vetäytyy siirtolaissopimuksesta

20

Viro ei tule allekirjoittamaan YK:n GCM-sopimusta. GCM eli Global Compact for Migration -sopimus allekirjoitetaan joulukuussa. Sopimuksen tai kehyksen tarkoitus on helpottaa maahanmuuttoa. Eliitti ja asiaa tukevat hallitukset väittävät, että Euroopassa leviää valeuutiskampanja sopimuksen sisältöön liittyen.

Virossa media tarttui sopimukseen, koska hallitus aikoi hyväksyä sen ilman julkista keskustelua. Viron ulkoministeri vetoaa siihen, ettei GCM sitoisi Viroa oikeudellisesti mihinkään. Oikeusministeri taas puolsi poisjääntiä sillä, että GCM tulee hämärtämään laillisen ja laittoman maahantulon rajaa. Hän myös sanoi sopimuksen suosivan siirtolaisuutta ilmiönä.

Tällä hetkellä sopimuksesta ovat luopuneet Yhdysvallat, Australia, Unkari, Itävalta, Puola, Kroatia, Tšekki, Bulgaria ja Viro. Todennäköisesti vastustusrintamaan liittyy vielä muitakin maita.

Sopimus on tarkoitus allekirjoittaa 11.–12. joulukuuta Marokossa. Suomea paikalla edustaa sisäministeri Kai Mykkänen.

Lähde: Helsingin Sanomat

20 KOMMENTIT

 1. Mutta Suomi on ja pysyy, kaikki paskasopimukset täällä hyväksytään ja niissä pysytään viimeiseen asti kiinni… hölmölä.

  • Suomi on “mallioppilas”, jolla aina kaikki paska testataan. [Suomi esim. liitettiin ensimmäisenä (((yhteisvaluuttaan)))]. Ja kansa maksaa. Uskoisin kuitenkin piakkoin Kokoomusta äänestävien duunareidenkin heräävän, kun raha- eli luottohanat menevät suurvelkaisilta kiinni ja korot alkavat nousta.

   • Ei Hölmöläiset herää muuta kuin töihin, sitten vasta kun nykysysteemi romahtaa.

    • Sitten kun juutalainen ei anna enää ruokaa ja puhdasta vettä… Kyllä se pian koittaa jo.

 2. No tietenkin Kansanpetturi Kai Mykkänen hääräämässä kaikkea mahdollista paskaa kansan “iloksi”

 3. Ulkoministeri Timo Soini kertoi sopimuksen olevan sellainen, että se ei velvoita mitenkään eikä sitä allekirjoiteta, kuitenkin mukana pitäisi Soinin mukaan olla ja allekirjoittaa sopimus.
  Aika sekaisesti selitettyä asiaa ulkoministeriltä.

  Viron ulkoministerin arvio asiasta on selkeä ja kertoo tilanteesta sopimuksen määrittelemässä asiassa. Hän mainitsi, että sopimus hämärtää rajaa laillisen ja laittoman maahantulon rajaa sekä suosii siirtolaisuutta ilmiönä. Todella oikeaan osuva arvio, joka kertoo tilanteesta jossa yritetään lobbata siirtolaisuutta eli tässä tapauksessa roskaväen siirtämistä kansallisvaltioihin murentamaan kansallistunne.

  • Sionin Pimppa sanoi myös, että kansa saa kerätä vaikka 500 000 nimeä [viralliseen kansalaisvaikuttamissivustoon kansalaisaloite.fi], mutta EU-erosta ei äänestetä.

 4. Sopimus joka ei muka velvoita mihinkään. Mutta johon vedoten voidaan sanoa “Suomi on sitoutunut”, kun perustellaan uusien siirtolaisten asuttamista Suomeen.

 5. Hienoa, veljeskansamme Eesti Vabariik! Täytyy mennä veronpalautusrahat tuhlaamaan heidän halvempiin juustoihin, virvoitusjuomiin jne. Tallinnaan pääsee Eckerö Linella pääsee auton kanssa todella edullisesti! Tukekaamme veljeskansaamme!

    • Mikä taistelu? Taisteleeko täällä joku? Enpä itseni lisäksi kovin montaa muuta tiedä.

     • Taistelu kansamme perikatoa vastaan Vastarintaliike taistelee,sinusta taas en tiedä

    • Ei ole. Se on DNA-ketjumme säilymisen maksimointia. Senhän vuoksi aikoinaan Ruotsii lähetettiin sotalapset. Ei ruuan vuoksi, vaan että sumalainen geeniperimä säilyisi.

     Kun Suomessa on käyt tuleva sisällissota niin sen jälkeen alkuperäiskansamme jäsenet voivat tulla takaisin ja aloittaa elämänsä uudlta pohjalta. Sellaiselta jossa on elämisen edellytykset. Sitä ennen kansakuntaa voi vahvistaa sielä missä se on mahdollista. Ja siten saapua voimakkaampana kuin on lähtenyt.

 6. Virolaiset muistavat vielä entiset orjuuttajansa, niin mulimiveljeskunnat kuin Neuvostoliitonkin. Ja kun ne ovat niistä orjuttajista päässeet, eivät ne halua enää uutta isäntää maillensa.

  EU on nyt yhdessä NATO:n kanssa niitä orjuttamassa mutta sekin nähdään ennemmin vapautena kuin orjuutena. Ikävä vain että NATO:sta ei voi erota. Se ei vissiin vielä ole tulllut virolaisten tieton.

  Mutta että Viro pysyy valkoisten heteroiden asuinmaana, se on hienoa asia se.

  • Eesti (kuten minä sitä kutsun) on myös erittäin lapsiystävällinen, kannustaen näin lisääntymään. Ei sellaista toimistoa tai putiikkia, missä ei olisi lapsille leikkinurkkausta vanhempien asioinninn ajaksi ja sikäläinen tukijärjestelmä verohelpotuksineen on suunnattu nimenomaan lapsiperheille.

 7. Virolaiset ovat kärsineet Neuvostoliiton miehityksen ja sen harjoittaman “väestöpolitiikan”, jonka tavoitteena oli venäläistää Viro ja loppupäässä tehdä maasta venäläis enemmistöinen. Tämä tarkoitti avointa virolaisten sortoa mm. asuntopolitiikan suhteen. Suuri osa virolaisista karkoiettiin WWII jälkeen Stalinin hirmuhallinnon toimesta Siperiaan, jossa heistä tuhoutui suuri osa vain murto-osan palatessa takaisin ensin Venäjän muista osista kunnes saivat lopullisen luvan muuttaa takaisin kotimaahansa. Olihan se tietysti ilon päivä, mutta toisaalta vastassa oli kommunistiseksi muuttunut Viro ja uudet isännät.

  Suomen globalisteja, George Sorosta ja EU:ta kumartavat maanpetturi hallitus aikoi viedä koko tuholaissopimuksen täysin hipihiljaa kaikelta julkisuudelta viemättä Suomen perustuslain vastaisesti sitä eduskunnan päätettäväksi, jossa se kaipaisi vielä 5/6 määräenemmistön pääsemiseksi läpi. Suomen petturi -hallitus vie koko asian ilmoitusasiana virheellisesti ja rikkoen perustuslakia aivan kuten tehtiin Suomen euroon liittymisestä ilman kansanäänestystä ja tuomatta sitä eduskunnan hyväksyttäväksi tai hylättäväksi hallituksen toimesta, jolla ei ole ylintä valtaa päättää valtiollisista asioista vaan ainoastaan toimeenpanna ne esitykset, jotka sen on TUOTAVA EDUSKUNNALLE päätettäväksi. Ei edes “tasavallan” nyttemmin rikollinen presidentti Sauli Niinistö voi hyväksyä pakolais-tuholaissopimuksen allekirjoittamista.

  Jopa Ruotsi on vaatinut lakiin muutoksia ennen kuin se suostuu allekirjoittamaan sen. Useat Euroopan maat ovat kieltäytyneet allekirjoittamasta rikollista sopimusta joka sitoo ne ottamaan kaikki maailman mulliturvat ja rikolliset maahan pakolaisstatuksella ja tarjoamaan heille kaikki mahdolliset hillot ja munkit. YK aikoo tällä “yleissitovalla” sopimuksella ylikävellä kansallisvaltioiden omat suveriinit oikeudet yksin päättää siitä ketä se ottaa vastaan ja ketkä se jättää ottamatta oman taloudellisen kanto kykynsä perusteella.
  Suomi on kusessa, tietäkää se!

Comments are closed.