Koti Uutisia Kotimaa Uusi puoluehanke tiedottaa!

Uusi puoluehanke tiedottaa!

10

Suomeen vastikään perustettu uusi kansallismielinen puoluehanke Kansan yhtenäisyys ry on julkaissut verkkosivuillaan postilokero-osoitteen, johon hankkeen tukijat ja vapaaehtoiset nimienkerääjät voivat lähettää keräämänsä kannattajakortit.

– Haastamme kansallismieliset suomalaiset yksityishenkilöt sekä järjestöt tukemaan puolueprojektiamme parhaaksi näkemällään tavalla. Kuka tahansa voi osallistua kannattajakorttien hankintaan keräämällä kortteja tai antamalla puoluehankkeelle näkyvyyttä verkkosivuillaan ja sosiaalisessa mediassa, yhdistys sanoo.

Kannattajakortin voi tulostaa hankkeen verkkosivuilta osoitteessa kansanyhtenäisyys.fi ja se tulee lähettää alla olevaan postilokero-osoitteeseen:

Kansan yhtenäisyys ry
PL 15
00811 HELSINKI

10 KOMMENTIT

 1. Toivon että kiinnitätte huomiota julkaisemanne tekstin sisältöön jatkossa vähän enemmän jottei puolue hyydy jo ennen rekisteröintiä.

  “Suomen väkivalta- ja seksuaalirikosten määrä räjähti muutamassa kuukaudessa avoimien rajojen politiikan vuoksi. Poliisiammattikorkeakoulun tuoreen tutkimuksen mukaan lähes puolet maahanmuuttajaraiskaajien uhreista on lapsia.” – http://www.kansanyhtenäisyys.fi

  Väkivaltarikosten määrä on laskenut viime vuosina.

  Raiskaukset ovat lisääntyneet (räjähtäminen tosin liioittelua).

  Poliisiammattikorkeakoulun tutkimuksessa luvut ovat rikosepäilyjä. Esim. raiskausepäilyistä 62% johti syytteeseen. Tuomioista ei Yle eikä MTV kertonut. Niitä ei voi olla enempää kuin tuo 62% mutta vähäisempi määrä on mahdollinen.

  Tosiasia on että viime vuosien kaltaisesta maahanmuutosta ei ole kuin haittaa. Vääristely tuskin kuitenkaan johtaa mihinkään muuhun kuin kansallismielisten sivuuttamiseen valehtelevina rasisteina. Tekstin voi varmasti muuttaa sellaiseksi jota ei lytätä heti kättelyssä.

  • You’ve got the point. Kun katselee nykymenoa niin riittää kun julkaisee niitä faktoja joista valtamedia vaikenee ja jotka ovat kiusallisia niin valtaapitäville kuin heitä nuoleskeleville punaviherkultuurimarxisteille. Niin paljon paskaa on lakaistu maton alle että ei tarvia vääristellä.

   Tulee pyrkiä välttämään kaikkea sellaista mitä vastapuoli voi käyttää hyväkseen. Virheellisen tiedon julkaisu vaikka vahingossakin on eräs sellainen. Pitäytymällä faktoissa ja olemalla tiukka mutta asiallinen ei anneta heille siihen mahdollisuutta. Myös totuuden julistamisessa pitää harkita sanavalintoja; eipä tuo Janitskinkaan tainnut hirveästi valehdella vaan kuis kävi…

   • Tuosta oli jo Homman puolella keskustelua. Niin viranomaiset kuin mediakin myönsivät tuoreeltaan joko suoraan tai epäsuorasti matuvyöryn vaikutuksen rikosmääriin:

    https://www.savonsanomat.fi/kotimaa/Seksuaalisten-ahdistelujen-m%C3%A4%C3%A4r%C3%A4-kolminkertaistunut-edellisvuodesta/795250

    https://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/pahoinpitelyita-ja-teinityttojen-ahdistelua-turvapaikanhakijoita-epaillaan-lukuisista-rikoksista/5336438#gs.z2T3x4g

    Se, montako rikollista PolPo sai lopulta käräjille on asia erikseen.

    Puoluehankkeen sivuilla ei käsitellä absoluuttisia väkivaltatilastoja, joten siihen viittaaminen on saivartelua.

    Hommalla väännetään nyt käytännössä siitä, onko seksuaalisen ahdistelun kolminkertaistuminen ja tuhansien seksuaalirikoksiin 17 kertaa suomalaisia keskimäärin useammin syyllistyvien siirtolaisten tuominen Suomeen rikosten määrän “räjähdys” vai ei. Minusta se on räjähdys.

    • Nämä ovat faktoja ja ne voidaan tilastollisesti todistaa ja hyvä niin. Mielenkiintoista on myös katsella kuinka monta % vankilassa olevista on muita kuin kantasuomalaisia ja mikä on esimerkiksi seksuaalirikollisten suhde tässä asiassa. Jos 5% väestöstä muodostava ryhmä kattaa esim. 50% tuomituista raiskaajista ja/tai pedoista niin turha on punarkkiuutisten väittää mitään tilastovääristymistä tai rasistisesta tiedonvääristelyistä.

     Tämänkaltaiset asiat haudataan järjestelmällisesti valtamedian taholta eikä niistä saisi kukaan tiedottaa yhtään mitään koska ne ovat “rasismia”. Nyt kun totuuden julkaisemisesta on tullut rikollista on tasapainoilu faktojen ja lakituvan välillä todellista nuorallakävelyä. Vastapuoli ei tule kaihtamaan mitään keinoja saadakseen hankkeen leimatuksi rikolliseksi. Siksi tarkkana kuin porkkana mutta totuutta kaihtamatta etiäpäin kuin mummo lumessa.

   • Vastapuolen agenda; yllytä vihollisesi päästämään sammakoita suustaan ja sitten käytä niitä häntä vastaan. Takas takkuun siitä.

 2. Tilastokeskuksen luvut raiskauksista Suomessa: 1009 (’14) 1052 (’15) 1160 (’16)
  Määrä kasvoi noin 15% kahdessa vuodessa.

  Pahoinpitelyiden määrä kasvoi vuonna 2015 verrattuna edelliseen mutta laski sen jälkeen.

  Laitanpa ruokaa itselleni ja lähden sen jälkeen kirjastoon tulostamaan kannattajakorttia.

 3. Kannatan ja varmaan allekirjoitan, kunhan tiedän ketkä ovat hankkeen takana. Mistähän löytyy ne tiedot!

  • Hankkeen kotisivuilta: Janne Moilanen ja Petri Nordman.

Comments are closed.