Koti Uutisia Pohjoismaat Unkari antaa kylmää kyytiä ruotsalaisministerille

Unkari antaa kylmää kyytiä ruotsalaisministerille

5
Unkarin pääministeri Viktor Orbán

Unkari on kovin sanoin kritisoinut Ruotsin sosialiministeriä Annika Strandhälliä hänen lausumiensa kommenttiensa jälkeen. Strandhäll kritisoi Unkarin pääministeri Viktor Orbánin päätöstä panostaa maan syntyvyyden parantamiseen sanomalla, että Orbánin politiikka ”haisee 1930-luvulta”.

Strandhällin mielestä lapsimyönteinen politiikka olisi haitallista Unkarin naisille, vaikka uusi ehdotus tarkoittaisikin sitä että monta lasta synnyttäneet naiset vapautettaisiin kokonaan tuloverolta loppuelämänsä ajaksi.

Unkarin varapääministeri Zsolt Semjen ihmettelee Strandhällin puheita ja kutsuu hänen valkoisia vihaavaa ajatusmaailmaa säälittäväksi. Hän myös ihmettelee mitä ruotsalaisministeri oikein ajaa takaa.

– Mitäs Unkarin sitten pitäisi haluta, jos ei sitä että tänne syntyy unkarilaisia lapsia? Minusta se mitä tämä raukkamainen olio puhuu, on epänormaalia, Semjen kertoi unkarilaisessa TV-haastattelussa.

Lähde: Nordfront

5 KOMMENTIT

  1. On tämä sairaan nurinkurinen maailma nykyään, sanalla sanoen luonnonvastainen.

    • Sehän tässä eniten ihmetyttää, että mitä helvettiä tässä maassa ja muuallakin pitkin länttä on tapahtunut ihan viimeisen 3-5 vuoden aikana. Muutos on luokkaa valtava ihan jo muutaman vuoden perspektiivillä, puhumattakaan että verrattaisiin Suomen menestysaikoihin 80/90-luvuilla.

  2. Perinteiseen pohjoismaiseen demarityylin tämäkin nuhteettomaksi ja oikeamieliseksi itseään liputtava demarirouva on esimerkiksi puliveivannut vuokra-asuntonsa kanssa.

  3. Miksi tuo ruotsalainen eukko sekaantuu Unkarin asioihin? Keskittäisi “älylliset” voimavaransa oman maansa mutiaistamiseen; se linee eukon homma ja unelma? Orbán puolestaan edustaa sitä, mitä toivon jonain päivänä näkeväni Suomen pääministerissä. Tuleeko sellaista päivää koskaan, se jää nähtäväksi…

  4. Suomi lässyttää Unkarille “oikeusvaltiokehityksestä”.

    Mitä perkeleen varaa tällä meidän surkealla idioottimaalla on sanoa yhtään mitään kenellekään?

Comments are closed.