Koti Uutisia Kotimaa Äärivasemmisto hylkäsi vallatun talon ikkunoiden rikkomisen jälkeen Helsingissä

Äärivasemmisto hylkäsi vallatun talon ikkunoiden rikkomisen jälkeen Helsingissä

11
Kuvituskuva.

Helsingissä paikalliset äärivasemmistolaiset päättivät hylätä “Kummmitustaloksi” ristimänsä vanhan vallatun talon pian sen jälkeen, kun rakennuksen ikkunat oli rikottu yöllä. Ikkunaremonttia seuranneena aamuna Helsingin kaupunki päätti katkaista talon sähköt.

Äärivasemmisto on syyttänyt kansallismielisiä hyökkäyksestä, mutta toistaiseksi selkeitä epäiltyjä ei ole tiedossa. Sosiaalisessa mediassa ikkunaremontti sai positiivista palautetta monilta kansallismielisiltä siksi, että iskua pidettiin oikeutettuna vastineena äärivasemmiston harjoittamalle vandalismille, kuten konserttijärjestäjien häirinnälle.

Kun poliisi iski “Kummmitustaloon” tänä aamuna, olivat äärivasemmistolaiset jo suorittaneet “taktisen vetäytymisen”. “Facebookiin ladatun videon mukaan paikalla oli ainakin kuusi poliisiautoa. Poliisin operaatio oli kuitenkin ohi nopeasti, sillä punainen puutalo Kumpulantaipaleella oli tyhjillään”, uutisoi Helsingin Sanomat.

Lähde: Helsingin Sanomat

11 KOMMENTIT

 1. Tämä osoittaa sen, että suoralla toiminnalla on suoria vaikutuksia.

  • Trolli, eiks sun kannattais hankkia joku muu harrastus, ku tänne kirjottelu? Vaikka joku, missä voisit kehittää itseäsi.

   • Sillä on selvästi juttu mua ja paria muuta kohtaan. Pakkomielle. Ihastunut kenties? 🙂 Ota nyt ne lääkkees!

 2. False flag operaatio, kun siellä oli kosteaa ja kylmää sekä hometta kun piripirkkokin niiskutti. Kävivät itse särkemässä akkunat jotta sai uhriutua ja lähteä kotia polttelemaan marokkolaista suitsukkeiden ja yrttiteen pariin menettämättä kasvojaan kun se aate ei elätä.

 3. Raikas ilmanvaihto tälläaisella kelillä on oiva ase. Laiskuuttaan ne ei saa itse korjattua ikkunoita. Jos ne olis ollut fiksuja, ne olis ollu ihan hiljaa ja laittanut ruudut kuntoon. Mutta kun tyhmyys loistaa otsalta niin mitä muuta voi olettaa.

  Nyt on yksi piikityspaikka vähemmän.

 4. Saska Saarikoski: “Oikeisto ei luota enää Jumalaan vaan Luciferiin”

  Älkää kysykö…

 5. Kas. Bosevikit olivat uskollisia ideologialleen särkemällä kaiken ja jättämällä koko roskan muitten korjattavaksi eli Helsingin veronmaksajien. Tai Helsingin tuntien, suomalaisten veronmaksajien maksettavaksi.
  George Soroksen ja EU:n globalistien eliittijoukot saivat paljon aikaan sellaista, jollaista EI nk. “äärioikeisto” tee koskaan Suomen valtiota vastaan, koska se ei “ui” sameissa vesissä sillä mitäpä mainosta se sellainen olisi, mutta tässä orwellilaisessa maassa elämme kuin Liisa ihmemaassa, jossa kaikki oli päälaellaan.

 6. Anarkisteille ei anarkia kelvannut ja polizaikin saapui kuin tilauksesta pari päivää myöhässä.
  Liekö viestikeskuksessa ollut johtojen tinausviikko niin ei mennyt kutsut perille.

Comments are closed.