Koti Uutisia Ulkomaat Poliisi varautuu Brexit mellakoihin Isossa-Britanniassa

Poliisi varautuu Brexit mellakoihin Isossa-Britanniassa

2

Isossa-Britanniassa poliisi varautuu mellakoihin kolminkertaistamalla muoviammusten määrän. Asia on herättänyt ihmetystä, sillä maan poliisi ei ole koskaan käyttänyt muoviammuksia väkijoukkojen taltuttamiseen. Tästä huolimatta viranomainen investoi miljoonia puntia ammusten ostamiseen. On siis oletettavissa, että poliisin pelko mellakoista on varsin suuri.

Maassa, jossa poliisi ei yleensä kanna asetta on myös lisätty asekoulutusten määrää opettamalla yhä useamalle poliisille kuinka aseita käytetään. Poliisin huolen taustalla on viraston oman johtokeskuksen laatima raportti. Raportin mukaan EU-eroa voisivat seurata jopa kolme kuukautta kestävät levottomuudet.

Lähde: Iltalehti

2 KOMMENTIT

  1. Jospa Britannia ei eroakaan EU:sta ja poliisi varautuu itsenäisyysmielisten mielenosoittajien ampumiseen. Jos ero totetutuu, niin tuskinpa poliisi ampuu unionisteja.

    • Juuri näin.

      Mitään eroa ei ole luvassa, ei ole missään vaiheessa ollutkaan. Kaikki on suunniteltua teatteria, jolla saadaan ennakkotapaus erohaluisten maiden kannalta = “ei kukaan oikeasti eroa edes halua, ei saarelle eristäytyneet brititkään”.

      Kansallismielisiä vastaan nuo kumit on hankittu.

Comments are closed.