Koti Uutisia Ulkomaat Egypti aloittaa taistelun väestönkasvua vastaan

Egypti aloittaa taistelun väestönkasvua vastaan

1

Egypti aloittaa kaksivuotisen kampanjan väestönkasvun rajoittamisen puolesta. Tavoitteena on pienentää oletettu lapsiluku nykyisestä 3,5:stä 2,4:ään vuoteen 2030 mennessä. Kampanjan teemana ja nimenäkin on ”Kaksi riittää”. 

YK:n tietojen mukaan Egyptin väkiluku kasvaa 2,6 miljoonalla – siis lähes puolella Suomen asukkaista – vuodessa. Egyptin solidaarisuusministeri on huolissaan maan kestävyydestä valtavan väestön takia. Hänen mielestä Egyptin vesivarat ja työmarkkinat eivät kestä enää vastaavaa kasvua. 

Muut Afrikan mantereen maat voisivat ottaa Egyptistä mallia. Valtamedia tuntuu painostavan vain valkoisia eurooppalaisia olemaan hankkimatta lapsia. 

Lähde: Yle

1 KOMMENTTI

  1. Egyptin päättäjillä ei nyt oikein leikkaa, että aikoo leikata naimaonnea, sillä onhan olemassa Eurooppa ja etenkin sen pohjoinen hölmöläinen Suomi, joka voi ratkaista Egyptin ongelmat tuossa tuokiossa. Onhan kyseessä vain yksi maa kun koko “ajateltu” maailmanparantamis -projeksi käsittää jo nimensä mukaisesti koko maailman.
    Ja kauppaan tietysti kuulu se, että suomalaisia pyritään vähentämään mahdollisimman paljon, sillä onhan meitä peräti 5 miljoonaa ja se on PALJON! Tämä asemoituu hyvin ilmastonmuutoksen kanssa sikäli, että yksin Suomi- hölmölä aikoo leikata kaiken karvaiset päästöt nolla tasolle ja alapuolellekin. Se, että jokin Intia, Bangladesh, Kiina tai jokin muu vinku-intia polttaa kuin korsteenit ei saa mitään aivotoimintaa aikaiseksi hallitsevien valtapuolueiden politiikkojen päässä vaan yksinomaisena tarkoituksena on harjoittaa stalinistista politiikkaa, jolla murhataan miljoonia suomalaisia aivan kuten Neuvostoliitossa pakko kollektivisoinnin aikana 1930-luvulla ja jo ennen sitä Vladimir Leninin aivoitusten mallintamisena käytännön “talouspolitiikaksi”.

    Suomi on sellaisten poliittisten päättäjien käsissä, jotka ovat ensisijaisesti ahneita, tyhmiä, ahneita, tyhmiä ja anheita ja tyhmiä.
    Siinäpä on vara valita!

Comments are closed.