Koti Uutisia Kulttuuritaistelu Twitter-tili paljastaa “valkoisina” esiintyvät juutalaiset

Twitter-tili paljastaa “valkoisina” esiintyvät juutalaiset

7
Kuvakaappaus: Twitter.

Kansallismielistä keskustelua sosiaalisessa mediassa seuranneet ovat todennäköisesti törmänneet käsitteeseen fellow white people eli karkeasti suomennettuna “kaltaiseni valkoiset ihmiset”. Termillä viitataan juutalaisiin vaikuttajiin, jotka pyrkivät esiintymään valkoisina manipuloidakseen julkista keskustelua.

Jopa juutalaislehti The Forwad on pannut käsitteen merkille. Lehden mukaan kyseessä on “erityisen antisemitistinen uudehko meemi”. The Forward jatkaa:

“[Meemi] levittää ajatusta, jonka mukaan juutalaiset ‘naamioituvat’ valkoisiksi tavoitteenaan repiä valkoinen kansakunta maan tasalle sisältä käsin. Meemin tavoite on painottaa ‘alt-rightin’ käsitystä ‘muodonmuuttajista’ sekä juutalaisten perimmäisestä ei-valkoisesta luonteesta.

Ajatellaan, että juutalaiset kutsuvat itseään valkoisiksi, kun he tahtovat vedota ‘muihin kaltaisiinsa valkoisiin ihmisiin’ – ja lobata esimerkiksi maahanmuuton ja kansalaisoikeuksien [sic] vuoksi. Toisinaan juutalaiset esiintyvät sen sijaan vähemmistönä, mikäli he pitävät vähemmistöasemansa painottamista siinä tilanteessa edullisempana kuin valkoisena esiintymistä.

Jätämme lukijoiden päätettäväksi, pitääkö meemi paikkansa vai ei. Suosittu Twitter-profiili Fellow White Person kerää tällä hetkellä kuvakaappauksia juutalaisista, jotka esiintyvät toisinaan juutalaisina ja toisinaan valkoisina riippuen aina siitä, kumpi on heidän kannaltaan edullisempaa. Alla on muutamia näytteitä.

Lähteet: Twitter, The Forward

7 KOMMENTIT

  • Se on se pedon merkki, jolla Herra “siunasi” Saatanan synagogaa.

 1. Suomen media jauhaa jatkuvasti hybridisodasta kun joku kertoo totuuden.

  Nämä juutalaisten feikkiprofiilit ovat hybridisotaa ja vihaamista kaikkein puhtaimmillaan. Ja tämä valkoista yhteiskuntaa halveksiva ruoskinta on jatkunut jo vuosikymmeniä.

  Joku täällä keskusteluissa pohti, miksi juutalaiset vihaavat valkoisia niin paljon? Miksi he haluavat tuhota meidät? Yksi syy tähän on älyllinen kapasiteetti ja lähi-itäläinen luonne. Mikä takapajuisempi kulttuuri, sitä varmemmin sen kulttuurin edustaja syyttää muita omista virheistään. Juutalaiset ja muslimit ovat tässä asiassa samanlaisia.

  Syvempi syy valkoisen kulttuuriin tappioon löytyy kuitenkin valkoisista itsestään. George Lincoln Rockwell kirjoitti tästä monissa kirjoissaan. Valkoisten on vihdoinkin ymmärrettävä, että meidät on luotu taistelemaan elintilasta, oman kansamme olemassaolosta ja onnesta. Kun muodostuu valtatyhjiö, aina joku sen tyhjiön täyttää. Tällä hetkellä sen on täyttänyt valkoisen rodun keskellä elävä ja sitä syvästi halveksiva ryhmä (((ihmisiä))), jolle annettiin oma valtio, mutta he päättivät alkaa harjoittaa kolonialismia valkoisten rakentamissa maissa kahliten ne pankkijärjestelmänsä ja politiikkansa orjiksi.

 2. Oikeita aitoja juudean sukuisia taitaa olla todella vähän nykyään. Ns. Juutalaiset ovat suurimmaksi osaksi euro juuutalaisia, mitkä sitten ovat levinneet ympäri mailmaa.
  Hekin alunperin kasaareja.
  Aidot juutalaiset näyttävät palestiinalaisilta.

Comments are closed.