Koti Uutisia Rikos Kansallismielisten kimppuun hyökänneen kommunistin kuolemasta oikeudenkäynti Ranskassa

Kansallismielisten kimppuun hyökänneen kommunistin kuolemasta oikeudenkäynti Ranskassa

10
Clément Méric.

Äärivasemmiston ja Ranskan globalistihallituksen marttyyriksi nostetun kommunisti Clément Méricin kuolemaa käsitellään Pariisin tuomioistuimessa seuraavan kahden viikon ajan. Kansallismielisiä vakoillut Méric kuoli viisi vuotta sitten yritettyään väijyttää kansallismielisen aktivistin Esteban Morillon.

Oikeudenkäynnissä pyritään selvittämään, käytettiinkö kuolemaan johtaneessa yhteenotossa nyrkkirautaa. Mikäli syyttäjä saa tahtonsa läpi, Morillo ja Samuel Dufour -niminen kansallismielinen voivat saada jopa 20 vuoden vankeustuomiot. Kolmatta kansallismielistä saattaa odottaa viiden vuoden vankeus.

Yhteenotto tapahtui kesäkuussa 2013, kun joukko äärivasemmistolaisia ja kansallismielisiä kohtasi vaatekaupassa. Méricin ryhmä poistui paikalta ensimmäisenä mutta jäi vaanimaan kansallismielisiä kadulle. Valvontakameranauhoilta selvisi, että äärivasemmisto aloitti tappelun lyömällä ensin. Lisäksi silminnäkijät ovat todistaneet, että juuri Méric toimi tilanteessa aggressiivisimmin.

Kansallismieliset eivät kääntäneet toista poskea vaan puolustivat itseään. Väkivallan aloittanut Méric sai marttyyriaseman, sillä hän kuoli lähes heti nyrkiniskuun. Äärivasemmisto yritti kuitata hyökkäyksen nolon lopputuloksen valehtelemalla medialle, että kyse oli “uusnatsien suorittamasta poliittisesta murhasta”, jonka uhriksi viaton Méric tarkoituksella valikoitiin. Lisäksi 18-vuotiasta kommunistia kutsuttiin julkisuudessa “teiniksi” sympatiavaikutuksen lisäämiseksi.

Äärivasemmiston tarinalta putosi pohja viimeistään sen jälkeen kun poliisi löysi Méricin antifasistiystävien kotitietokoneilta valokuvia Morillosta ja tämän tyttöystävästä. Selvisi, että Méricin ryhmä oli vakoillut Morilloa jo pidempään ja yrittänyt selvittää tämän henkilöllisyyttä. Toisin sanoen Morillo ei valikoinut Mériciä vaan päinvastoin.

Kulttuurimarxistit yrittivät repiä pieleen menneestä tappelusta kaiken poliittisen hyödyn irti. Kansallismielisiä vihannut syyttäjä tahtoi jopa nostaa Morilloa vastaan syytteet “suunnitelmallisesta murhasta”, mutta tuomari torppasi syyttäjän aikeet.

Myös Ranskan globalistipresidentti François Hollande osoitti äärivasemmistolle varauksettoman tukensa ja vannoi “rankaisevansa murhaajia”. Ranskan hallitus kielsi pian useita kansallismielisiä ryhmiä vain siksi, että kommunisti Clément Méric yritti hyökätä paljon itseään etevämmän kamppailijan kimppuun.

Lähde: France 24 (1, 2)

10 KOMMENTIT

  1. Karma kuittaa velan aina. Joskus nopeammin joskus hitaammin. Tässä tapauksessa niin nopeasti että ko. henkilö ei ehtinyt jatkaa geeniperimäänsä. Ja ehkä näinollen maailma on taas pikkuisen parempi paikka.

  2. Hyi teitä rasisteja… Eikun natseja… 😀 …kun ette vieläkään usko, että vasurikommariväkivalta on puhdasta, kaunista ja tarkoituksenmukaista ja siltä puolustautumien törkeä rikos.

  3. Narukätiset AIDS-hintit saavat juuri mitä tarvitsevatkin. Itsesuojeluvaisto ja järki puuttuu, niin ei voi elämässä kovin hyvin käydä.

    Odotan sitä päivää kun ajamme afgaanit, somalit ja muut rotat ulos maastamme. Siitä tulee kivaa!

  4. Vassarit on niin hellyyttävän hassuja 😀 Taannoin yksi Dan:kin kaipasi brutaalia afaa 😀 Ja aina kääntyy uho lopulta jonkinsortin itkuksi 😀

    Dänillä on yhden danin musta vyö ja yhden koon sukkahousut..

    • Brunila, Koivulaakso, Arhintinmäki — mitä säälittäviä hinttejä koko sakki. Noita olisi ilo tipautella kuin paskasäkkejä.

Comments are closed.