Koti Uutisia Rotu Tutkimus: Juutalaiset Amerikan islammyönteisin uskonnollinen ryhmä

Tutkimus: Juutalaiset Amerikan islammyönteisin uskonnollinen ryhmä

1

The Jerusalem Post (JP) uutisoi tuoreesta amerikkalaistutkimuksesta, jonka mukaan juutalaiset ja muslimit suhtautuvat erityisen lämpimästi toisiinsa. Israelilaislehden mukaan sen sijaan valkoisilla evankelikalistikristityillä on huomattavasti ”islamofobisemmat” asenteet.

JP:n mukaan merkittävintä tutkimuksessa oli se, että nimenomaan juutalaiset ovat Amerikan muslimimyönteisin ryhmä. Maahanmuuttokriittisiin piireihin soluttautuneet ”vastajihadistit” ovat valehdelleet vuosien ajan, että juutalaiset olisivat valkoisten liittolaisia ”taistelussa islamisaatiota vastaan”. Tutkimus vie vastajihadistien väitteiltä lopullisesti pohjan.

Kyselyyn osallistuneista juutalaisista 53 prosenttia suhtautui positiivisesti muslimeihin ja vain 13 prosenttia negatiivisesti. Sama osuus kyselyyn vastanneista juutalaisista totesi, etteivät he voisi todennäköisesti tukea poliitikkoa, joka sulkisi rajat muslimimaahanmuutolta Amerikkaan.

Juutalaiset saivat asenteilleen vastakaikua muslimeilta. 45 prosenttia muslimeista suhtautui juutalaisiin positiivisesti ja vain 10 prosenttia negatiivisesti. Loput suhtautuivat neutraalisti. Sen sijaan valkoisista evankelikalisteista 44 prosenttia suhtautui negatiivisesti muslimeihin ja vain 20 prosenttia positiivisesti.

Kansallissosialisteja tutkimustulokset eivät yllätä, sillä juutalaiset ovat vuosikymmenten ajan lobanneet länsimaihin suuntautuvan muslimimaahanmuuton puolesta. Lue lisää aiheesta Kansallisen Vastarinnan artikkelista: ”Kuka toi muslimit Eurooppaan?

Lähde: The Jerusalem Post

1 KOMMENTTI

  1. Muslimit ostavat tuon halal-teurastus -pohjaisen yhteistyön sokeasti. Kun muslimit ovat auttaneet “talmudin sääntöjen mukaisesti” hävittämään valkoihoisten sivistyksen ja kyvyn olla oman kotimaansa herroja, kuten kansakunnille kuuluu, tullaan muslimit myös tuhoamaan hyödyllisinä idiootteina, kun heitä ei enää tarvita. Tai sitten on tarkoitus että arabit/muslimit perivät maan helposti hallinnoitavina, ja erittäin laajan juutalaiselle ihmis- lapsi- elin- huume- jne. kaupan markkinoiden kentän mahdollistavana ihmisryhmänä. Kuten on jo tosiasia arabi-maissa.

    http://themillenniumreport.com/2018/06/israel-organ-trafficking-capital-of-the-world/

    Tuollainen Israel on muuten esimerkiksi Laura Huhtasaaren ihannoinnin kohde.

Comments are closed.