Koti Uutisia Rotu Israelin presidentti hyökkää Euroopan ”rasisteja” vastaan

Israelin presidentti hyökkää Euroopan ”rasisteja” vastaan

1

Juutalaisvaltio Israelin presidentti Reuven Rivlin hyökkäsi tuoreessa puheessaan ankarasti Euroopan kansallismielisiä vastaan. Rivlin tuomitsi suorin sanoin yhteistyön Israelin sekä Euroopan maahanmuuttokriitikoiden välillä.

Israelin presidentin mukaan eurooppalaisilla ei ole oikeutta tavoitella ”kansallista puhtautta”. Tästä huolimatta Rivlinin oma valtio Israel suorittaa maahan saapuville siirtolaisille geenitestejä varmistaakseen, että nämä ovat rotupuhtaita juutalaisia.

Rivlin ruoski puheessaan eurooppalaisia ”rasisteja”, jotka ”eivät tunnusta menneisyyttään ja vastuutaan [sic] holokaustin rikoksista”. Juutalaisjohtajan mukaan 2010-luvun Euroopan kansallismieliset ovat siis tilivelvollisia Israelin juutalaisille ”holokaustista”.

Israelin presidentti varoitti, että ”menneisyyden haamut” ovat nousseet Euroopassa muun muassa ”muukalaiskammoisten” ryhmien piirissä. Sionistien mukaan ainoastaan Israelilla on oikeus toteuttaa muukalaiskammoista politiikkaa, kun taas Euroopan on oltava ”monikulttuurinen”.

Rivlin summasi puheensa todeten, että ”erityisesti Israelin on puhuttava selkeällä ja kompromissittomalla kielellä” eurooppalaista kansallismielisyyttä vastaan. Juutalaisen mukaan tämän on ainut tapa ”opettaa holokaustista tuleville sukupolville”.

Lähde: The Jerusalem Post

1 KOMMENTTI

Comments are closed.