Koti Uutisia Ulkomaat Tutkimus: 78% transsukupuolisista yliopisto-opiskelijoista mielenterveysongelmaisia

Tutkimus: 78% transsukupuolisista yliopisto-opiskelijoista mielenterveysongelmaisia

2

Tutkimuksessa oli mukana yli 1200 sukupuoli-identiteettiongelmaista yliopisto-opiskelijaa 71:stä kampuksesta ympäri Amerikkaa. Tulosten mukaan 78%:lla heistä oli identiteettihäiriönsä lisäksi ainakin yksi mielenterveysongelma, kun taas normaalisukupuolisilla luku oli 45%, mikä voi johtua siitä, että korkeakouluopiskelijoilla psyykkiset ongelmat ovat muutenkin yleisiä. Tämä voi selittää sitä miksi korkeakouluopiskelijoilla vallitsee niin vahva vasemmistolainen hegemonia.

58%:lla sukupuolihäiriintyneistä ilmeni tutkimustulosten mukaan masennusta ja 53%:lla itsetuhoisaa käytöstä, samalla kun normaalisukupuolisilla luku oli 28% ja 20%. Lisäksi yli kolmannella sukupuolihäiriöisillä oli vakavia itsemurha-ajatuksia viimeisen kymmenen vuoden aikana, kun taas normaaleilla vain joka kymmenennellä.

Tutkijat ovat yrittäneet selitellä räikeitä tuloksiaan kulttuurimarxisteille tyypillisillä teorioilla siitä, miten vähemmistöjen epäonnistuminen on aina enemmistön syytä, eli tässä tapauksessa sukupuolihäiriintyneiden kokemaa ”transfobiaa”.

Lähde: Breitbart

2 KOMMENTIT

  1. Kiinnostaisi tietää, miksi korkeakouluopiskelijoilla on niin paljon mielenterveysongelmia? Johtuuko se alkoholin ja huumeiden käytöstä? Vai jostain muusta?

  2. Tuo Markus tuskin on opiskellut korkeakoulussa. Hyvä jos kansakoulun kunnialla sai käytyä.

Comments are closed.