Koti Uutisia Sionismi Kansallismieliset eivät jääneet suremaan lobbari David Kochin kuolemaa

Kansallismieliset eivät jääneet suremaan lobbari David Kochin kuolemaa

0
David Koch.

Yhdysvaltojen republikaanien ja muiden kosher-konservatiiviryhmien tärkeimpiin rahoittajiin lukeutunut David Koch kuoli viikonvaihteessa. Kochia on usein kuvailtu “oikeiston George Sorosiksi”.

Amerikassa poliittinen päätöksenteko perustuu korruptiolle, jota pankkiirit, suursijoittajat ja monopolikapitalistit ylläpitävät valtavilla puoluelahjoitussummilla. Siinä missä Soros rahoittaa erityisesti demokraatteja, Koch on kiintynyt republikaaneihin.

Toisin kuin Soros ja lukuisat muut juutalaisia teemoja esiin nostavat lobbaajat, Koch (joka oli valkoinen) ei ajanut omaa etnistä etuaan. Valkoisen identiteettipolitiikan sijaan Koch keskittyi esimerkiksi verojen karsimiseen, julkisten palveluiden alasajoon sekä ympäristölainsäädännön purkamiseen.

Kochista ja hänen veljestään tehtiin vuosien mittaan mediassa maan vaalirahakorruption tärkeimmät symbolit. Näin kansalaisten huomio käännettiin lobbauslistan kärkisijoja hallitsevista juutalaisista ”pahoihin valkoisiin kapitalisteihin”. Näin kapitalismin vastainen liike on pyritty puhdistamaan juutalaiskriittisistä ajatuksista.

Muun muassa BBC:lle, The Observerille ja The Guardianille työskennellyt kansainvälisesti arvostettu toimittaja Greg Palast on todennut, etteivät Kochit edes tehneet itsenäisesti lobbauspäätöksiään. Singer kertoi Thomas Hartmannin ”The Big Picture” -haastattelussa 14.8.2015, että Kochit ottavat käskynsä vastaan heitäkin mahtavammalta lobbaajalta – ”finanssiterroristiksi” kutsutulta juutalaiselta Paul Singeriltä.

Valkoiset kansallismieliset ottivat uutisen Kochin kuolemasta vastaan tyytyväisinä. Vaikka media on kutsunut Kochia toisinaan jopa “äärioikeistolaiseksi”, lobbasi hän todellisuudessa laittoman maahanmuuton, homokulttuurin, huumeiden ja Internet-sensuurin puolesta.

Lähteet: Bloomberg, Breitbart, Twitter