Koti Uutisia Rotu Neljäsosa saksalaisista maahanmuuttajataustaisia

Neljäsosa saksalaisista maahanmuuttajataustaisia

5

Maahanmuuttajataustaisten määrä Saksassa on saavuttanut ennätystason olemalla 25,5% väestöstä. Lisäksi 42% alle kuusivuotiaista lapsista tulee maahanmuuttajataustoista.

Tilastojen mukaan Saksassa on nyt 20,8 miljoonaa asukasta, joiden vanhemmista ainakin toinen on syntynyt ulkomailla. Heistä 52%:lla on saksalainen passi 48%:in ollessa ulkomaiden kansalaisia. Kasvu on ollut todella nopeaa, sillä viime vuonna julkaistujen tilastojen mukaan maahanmuuttajataustaisten määrä oli 19,3 miljoonaa.

Samalla kun maahanmuutto Saksaan on lisääntynyt, sadat tuhannet saksalaiset muuttavat ulkomaille. Vuonna 2017 miltei 250 000 kansalaista muutti pois Saksasta.

Lähde: Breitbart

5 KOMMENTIT

 1. Menenetty, jossa islam nostaa päätään vasureittein avustuksella. Mitäs nyt??

 2. Mm veljeni (edelleen suomalainen passi) ja hänen 4 lastaan kuuluvat näihin, lasten äitikin on ihan arjalaisen näköinen. Molemmat vanhemmat työssäkäyviä ihmisiä.

 3. Suvakit/poliitikot/muu saasta yrittävät laittaa kaikki tulijat samaan kastiin: eestiläiset, venäläiset ynnä muut valkoiset eurooppalaiset, tekemättä mitään pesäeroa somaleihin, eritrealaisiin, nigerialaisiin, ugandalaisiin, afgaaneihin ja muuhun jätteeseen.

  Irakista tulleet “kurdit” sentään tekevät töitä täällä. Itsekin aikoinaan kävin parissa kurdien mestassa ja oli hyvää pöperöä, ystävällistä palvelua ja asiallista porukkaa nuo. Eilen kävin kaupungissa täältä maaseudun rauhasta, kun piti käydä marketissa. Tämän jälkeen ajoin joen rantaan, johon jätin auton ja lähdin kävelemään puistoon ja sieltä metsään. Lähi-itäläisen näköinen nuori kaveri tuli fillarilla takaantani ja astuin sivuun antamaan tilaa kapealla hiekkapolulla, johon tämä huikkasi: “Anteeksi!”

  Jos tuollaista porukkaa tänne otettaisiin, niin meillähän ei olisi mitään hätää. Mutta toki olen sitä mieltä edelleen, että omassa kotimaassaan (nuorten) miesten kuuluisi olla laittamassa asioitaan kuntoon, ei täällä kaukana pohjoisessa.

  Enää ei tule ravintoloissa käytyä Suomen sikahintojen takia. Joskus haen Kotipizzasta ISON pizzan kisaevääksi, kun katselen nättejä tyttöjä yleisurheilemassa: juoksemassa (aitoja), hyppimässä korkeutta ynnä seivästä sekä pomppimassa pituutta ja loikkaa. Ah, siinä silmä lepää. Ja naisten lentopalloa olen nyt katsonut samoista syistä. Muuten TV, radio ja paskalehdet eivät ole kuuluneet elämääni enää yli kymmeneen vuoteen.

  Älkää klikatko, älkää katsoko, älkää ostako, älkää maksako!

Comments are closed.