Koti Artikkelit Tutki Sauli Niinistön suhdetta virolaishuoraan – poliisi ulos virasta

Tutki Sauli Niinistön suhdetta virolaishuoraan – poliisi ulos virasta

9

Helsingin käräjäoikeudessa aletaan puida tänään erään oikeudenkäynnin ohessa poikkeuksellisen rumaa seksirikosvyyhtiä, johon ovat sotkeutuneet muun muassa presidentti Sauli Niinistö sekä entinen pääministeri Matti Vanhanen. Poliittisen poliisin (PolPo) johto on pyrkinyt piilottamaan eliittipoliitikkojen yhteydet prostituutioon.

Sauli Niinistö Helsingin synagogassa.

Syytetyn penkillä istuu talousrikoksia ja muuta eliitin korruptiota vuosikymmenten ajan tutkinut Kari Lintilä. Hänet savustettiin ulos rikoskomisarion virastaan, kun hän alkoi selvitellä Sauli Niinistön yhteyksiä virolaiseen huoraan, jolla on ollut vahvat siteet Kokoomus-puolueeseen.

Prostituutiokokonaisuuden ytimessä on Kokoomuksen entinen puoluesihteeri Harri Jaskari, jonka on epäilty parittaneen ja pahoinpidelleen virolaista ilotyttönaisystäväänsä. Lisäksi Jaskaria on syytetty naisen jahtaamisesta veitsi kädessä tappouhkauksia huutaen.

Lintilä kiinnostui aiheesta, kun hänen kollegansa kertoi vierailleensa Jaskarin virka-asunnolla, jossa virolainen oli myymässä seksiä. Prostituoitu oli näyttänyt poliisille “rohkean” valokuvan, jossa hän esiintyi yhdessä Niinistön, Jaskarin ja toisen seksikohun ryvettämän kokoomuspoliitikko Ilkka Kanervan kanssa eduskuntatalon saunatiloissa.

Poliisi oli tutkinut Jaskarin toimintaa, ja televalvonnassa oli paljastunut, että Niinistö ja silloinen pääministeri Matti Vanhanen pitivät huoraan henkilökohtaisesti yhteyttä. Rikostutkinta kuitenkin keskeytettiin välittömästi sen jälkeen, kun Suomen pääministeri oli vienyt tapausta tutkineen väkivaltarikosyksikön päällikön Kari Tolvasen “kävelylle”. Nykyään Tolvanen on Kokoomuksen kansanedustaja.

PolPon johto raivostui siitä, että Lintilä oli jatkanut eliittipoliitikkojen mahdollisten seksirikosten penkomista Vanhasen sabotaasin jälkeenkin. Kun Lintilä saapui töihin presidentti Niinistön vaalivoiton jälkeisenä päivänä 29.1.2018, hänen kulkulupansa oli lakkautettu, ovien lukot vaihdettu ja työlaitteet sinetöity takavarikkoa varten.

Lintilä pidätettiin virasta ja häntä vastaan käynnistettiin esitutkinta. Tänään alkavassa oikeudenkäynnissä Kokoomuksen suututtanutta ex-poliisia syytetään virkasalaisuuden rikkomisesta. Tapauksesta uutisoinut Suomen Kuvalehti kuvaili Lintilän maailmankatsomusta seuraavasti:

“Lintilä ei ollut pitänyt näkemyksiään piilossa, vaan oli kertonut myös julkisuudessa, että hänen kokemustensa perusteella laki ei ollut sama eliitille ja tavallisille ihmisille.”

Suomen Kuvalehden mukaan koko seksirikosvyyhti yritettiin piilottaa virolaishuoraa uhkailemalla. Hän sai nimettömän puhelun, jossa hänet uhattiin murhata, jos “hän puhuisi poliisille Jaskarista”.

Lähde: Suomen Kuvalehti

9 KOMMENTIT

 1. Hienoa että tämä tapaus sai nyt julkisuutta. Lintilä syytettynä ihmisten oikeustajua rikkovasti koska esitti epäilynsä oikeusvaltiolle ominaisen oikeuskäsityksen puuttumisesta tässä maassa???

  Tässä mennään samaa deep state- korruption syvää rappiota kuin nyt paljastuu USA:sta. Siellä rohkaistaan jo ihmisiä hankkimaan paukkuja aseisiinsa, sillä “paremman väkivallan” vasemmistolaiset ovat ajaneet itsensä nurkkaan röyhkeällä ja maanpetoksen tunnusmerkit täysin täyttävällä toiminnalla muun muassa yrittäessään mustamaalata Trump niin että tämä tipahtaisi presidentin pallilta.

  Shokeeraava raportti jossa ilmenee miten “petoksellisesti väärin ajattelijoita vankilaan haluavien paniikki” on miltei käsin kosketeltavaa:

  https://www.youtube.com/watch?v=hRPn06VovvE

 2. Tietääkö rva Jenni Haukio mihin meirän Sale on oikein heppiää tökkinyt?

  • Jenni Haukio?

   Arvaukseni on että kyllä tietää. Tässä on ongelmallista se että on kyse erittäin voimallisesta kiristyskeinosta. Mitä asioita Jenni Haukio voisi vaata miehensä presidenttinä ajavan tai tekevän hintana hiljaisuudestaan?

 3. Tällainen sitten mennään muita mutkitta äänestämään virkaansa, ja vielä toistamiseen! Eikä tämä tapaus ole todellakaan ainoa epämääräisyys tämän herran “CV:ssä”.

  • Eipä niin. Muistammehan me kaikki senkin, minkä takia tämän ensimmäinen vaimo teki itsemurhan. Siitä vain ei saa puhua eikä kirjoittaa – tälläkään palstalla!

 4. Tämä asia pitää tutkia perusteellisesti sekä muutkin Niinistön toimet.

Comments are closed.