Koti Uutisia Kotimaa Turvapaikanhakijat entistä väkivaltaisempia henkilökuntaa kohtaan

Turvapaikanhakijat entistä väkivaltaisempia henkilökuntaa kohtaan

2

Väkivalta ja uhkailu vastaanottokeskusten henkilökuntaa vastaan yleistyy Suomessa. Tiedot tulevat ilmi Maahanmuuttoviraston keskusrikospoliisille antamassaan raportissa. Suomen vastaanottokeskuksissa kirjattiin alkuvuodesta 10–15 raporttia väkivallasta henkilökuntaa vastaan. Tämän lisäksi väkivalta “turvapaikanhakijoiden” keskuudessa on lisääntynyt. Maahantunkeutujat ovat vuoden alusta ottaneet yhteen 20–60 kertaa kuukaudessa Maahanmuuttoviraston tilastojen mukaan.

Rotumuukalaisten huonoa käytöstä selitellään yleisellä pahoinvoinnilla ja masennuksella. Ilmeisesti kulttuurin tai rotuun pohjautuvat ominaispiirteet eivät ole tulleet maan viranomaisille mieleen.

– Vastaanottokeskusten asiakkaat oireilevat enemmän kuin aikaisemmin. Yleisin oire on masentuneisuus. Tämä johtuu siitä, että aika monella on takana kielteinen päätös, mikä osaa ahdistaa. Jos tulee kiistoja tai erimielisyyksiä, niin osalla pinna palaa ja asiakkaat nahistelevat keskenään, kertoo Maahanmuuttoviraston tulosalueen johtaja Kimmo Lehto.

Suomen vastaanottokeskuksissa on tällä hetkellä kirjoilla noin 11 400 turvapaikanhakijaa. Heistä 9 000 on saanut kielteisen turvapaikkapäätöksen. Kielteinen päätös siitä, että rotumuukalainen ei saa osaa maamme menneiden sukupolvien rakentamasta hyvinvoinnista, aiheuttaa mitä ilmeisemmin ahdistusta maahamme tunkeutuneiden taloudellisten turistien keskuudessa.

Maahanmuuttoviraston turvallisuusilmoitusten määrä on myös noussut 30 prosenttia viime vuoteen verrattuna. Luvut ovat mielenkiintoisia myös siksi, että väkivallan ja turvallisuusilmoitusten määrä on lisääntynyt, vaikka turvapaikanhakijoiden kokonaismäärä on laskenut.

Lähde: Yle

2 KOMMENTIT

  1. Muuan henkilö joka osaa ko. kieltä käänteli videolta kerran sitä mitän loikoilijat sanoivat kun vapaahetoiset nuoret naiset siivosivat huoneita ja sänkyjen välejä. Ja jos ne tietäisivät minkälaista kielenkäyttöä matuilta tuli, niin ne pitäisivät 20m hajuraon. Kikkarapäät kilvan kertoivat mitä kukin vuorollaan tekisi.

    Toisaalta, e-pillereitä popsivat eivät kykene ajattelemaan selkeästi. He elävät “sumussa”. Ja tämä “maailma on ihana” horros hämärryttää ne luulemaan että vapaaehtoistyö matujen kanssa olisi jotenkin humaania tai tekisi maailmasta paremman paikan. Kaikki saattaa olla kohdallaan siihen asti kunne Karma iskee. Vai oliko se Darwinismi. Yhtä kaikki. Jos ei mene henki, tulee kova opetus.

  2. Ei kai “rikastajat” ja “moniosaajat” mitään väkivaltaa ja uhkailua harrasta? 🙂 Tajuavatkohan vastaanottokeskusten henkilökunta, että nämä “turhat” ilmoitukset vaan “kuormittaa” systeemiä ja ruokkii “rasismia*? Hävetkää rasistit!

Comments are closed.