Koti Uutisia Ulkomaat Poliisi kielsi Lauren Southernia raportoimasta Sydneyn muslimilähiöstä

Poliisi kielsi Lauren Southernia raportoimasta Sydneyn muslimilähiöstä

24

Kun kanadalainen vaihtoehtoisen median journalisti Lauren Southern matkusti Australiaan dokumentoimaan maan muslimilähiöiden arkea, hän tuskin osasi kuvitella, että itse poliisi kieltäisi häntä tekemästä työtään. Kaikki alkoi siitä, että paikallinen valtamedia sai tietoa Southernin aikeista dokumentoida Sydneyn muslimilähiöiden todellisuutta. Valtamedialla kesti vain noin 20 minuuttia Southernin paikalle saapumisesta, kun he alkoivat kyseenalaistaa hänen motiivejaan. Myös paikallinen poliisi saapui paikalle komentamaan naista poistumaan paikalta.

Southernia varoitettiin myös siitä, että hän syyllistyisi rikokseen, jos hän ei lopettaisi kuvaamista. Paikalla ollut poliisi ei kuitenkaan halunnut myöntää Southernille, että kyseisellä alueella tulee noudattaa Australian lehdistö- ja sananvapauslakeja.

Koska Southernia kiellettiin kuvaamasta ja koska häntä pyydettiin poistumaan paikalta, Southern ei voinut muuta kuin vahvistaa väitettä siitä, että kyseessä on niin sanottu no-go-alue, jolla muslimien lait ovat maan lakien yläpuolella.

24 KOMMENTIT

 1. Tuo poliisin toiminta nyt ei ole mikään yllätys. Täytyy muistaa että Australia on NATO-maa ja Amerikan juutalaiset määräävät täysin mitä se tekee. Samanlainen on myös Uusi-Seelanti.

 2. Mihin tuo Lauren Juden pyrkii? Bisnestä? Menisikö tämä naispuolinen Tommy Robinson samalla innolla tutkimaan ja kuvaan Israeliin juutalaisten tekemiä rikoksia vaikka palestiinalaisia kohtaan? Tuskinpa. Kaksoisstandardit.

  • Hän pyrkii kiinnittämään ihmisten huomioita maahanmuuton tuomiin pinnallisiin ongelmiin ja viemään huomiota pois tärkeämmistä asioista kuten juutalaisten osuutta tapahtumiin.

   • Ville — Jep, ei se tuon monimutkaisempaa ole.

    Katsokaa jotakin Gavin McInnesiä vaikka: ei SANAAKAAN juutalaisista ikinä. Yhtä säälittävää paskaa kuin MV-lehti.

  • Jussi — Kuka haluaa mennä sinne Saatanan hiekka-aavikolle? Tappakoot Jaafetin pojat eli musut ja jutkut toisensa pois Tellukselta. Itseäni ei voisi vähempää kiinnostaa Israelin asiat. Minua kiinnostaa perheeni ja aivan muutama läheinen ystäväni.

 3. Lauren Juden Southern puhuu vain Islamista. Ja kaikkihan tietää että Judeneiden agenda on pyrkiä luomaan jännitteitä ja kaaosta eri ihmislajien kesken. Jotta asia voidaan pyrkiä ratkaisemaan täytyy katkaista käärmeen pää.
  Kansainvälinen pankkitoiminta mahdollistaa tämän Afrikan invaasion Eurooppaan. Toki meidän vihollinen on myös Sivilisaatio, Kristinusko, Kapitalismi sekä ‘sosialismi’.
  Sivilisaatio on luonut liikaa mukavuutta ja ‘hyvinvointia’ jonka takia Afrikan Homo-sapiens haluaa edes tulla tänne. Kapitalismi maailmantalous ja Sivilisaatio kuluttaa maan kaikki resurssit jolloinka näemme nälkiintymistä ja massakuolemia kun öljy loppuu. Liika ‘hyvinvointi’ rappeuttaa miehestä ns. ‘Untermenschenin’ joka on kuin avuton kesytetty eläin ja on riippuvainen hallituksesta ja sen ‘palveluista’, tällöin tämä mies tuskin myöskään vastustaa mikäli hänen hallitus yrittää väestönvaihtaa hänet. Moraalin rappeuttajana on Kristinusko joka on kansainvälinen, Lähi-idän aavikkouskonto, jonka idoli on hepreaa puhuva juutalainen.

  • No eikös tämä Southernin toiminta omalta osaltaan luo lisää jännitteitä myös juutanoitten ja ählämistien välille? Ei kaikki islamin arvostelu ole juutalaisten pönkäämistä, vaikka monet täällä niin väittävätkin.

   Yllättävän usein täällä hyökätään islamin aiheuttamia ongelmia ruotivien kimppuun ja leimataan heidät juutalaisten ja/tai USAn kätyreiksi. Kai minäkin sitten olen sellainen, kun elettyäni lähes 15v Keski-Euroopassa turhankin lähellä paikallisia Marrakesheja moskeijiineen ja naisten ahdistelijoineen (insallah, totta kai) en todellakaan ole ihastunut heihin ja heidän toimintaansa.

  • 14 — Et ymmärrä todellisesta kristinuskosta eli uskosta Jeesukseen yhtään mitään. Kaikki muukin tietopohjasi on hyvin heikolla tasolla. No, kyllä kun siitä tulee ikää lisää niin ymmärrät mikä tässä elämässä ja yksilön roolissa yhteiskunnassa on tärkeää.

 4. Islamin kriittinen arvostelu on aina hyväksi. Se, että vastustaa islamia, on vain osoitus aivotoiminnasta.
  Itseäni lähinnä mietityttää “media-aktivistien” todelliset pyrkimykset. Lauren <- Jude Milo <- Jude etc… ja kuitenkin moni valkoinen henkilö on nostanut nämäkin kaksi Alt-right hahmoa, liki ikonin asemaan. Kumma, että feminismi ja multikyldyyri ovat juutalaisten luomia konsepteja ja molempien väkevimmät ja medianäkyvyyttä saavat vastustajat sattuvat olemaan jutkuja. Hälyytyskellojen tulisi kilistä jo lujaa….Mutta hei…voitto on varma, jos molemmat kentällä pelaavat joukkueet ovat omassa omistuksessa.

  • Kriittinen saa ja pitääkin olla, oli kyse mistä tahansa vastaavasta ongelmasta ja joka kolikolla on kaksi puolta, joista molemmista on hyvä yrittää ottaa selkoa. Juutanoilla ja muslimeilla on ollut iät ajat nokkapokkaa ja joidenkin mielestä toista arvosteleva on automaattisesti toisen puolella, mikä ei ainakaan minun kohdallani pidä paikkaansa; samaa kamaa eri sandaaleissa.

   Tilanne muistuttaa toisinaan sitä, kuin väittäisi alkoholiongelmasta juttua tekevän reportterin olevan huumekauppiaiden kätyri ja pelaavan heidän pussiinsa, kas kun viinatrokareilla ja kamadiilereillä lienee jonkinasteista kilpailua asiakkaista.

   Ähläm kun sählää ja slalom arabikgum!

   • Kyse on siitä että muslimit ovat tuotu tänne kyseisen valitun kansan edustajien johdolla ja lobbauksella.Keskittymällä massamaahanmuuton(kansanmurhan) pinnallisimpaan ja näkyvimpään oireeseen,huomioimatta jää usein syy ja sen aiheuttaja:kansainvälinen juutalainen.

  • JuhaL — Entäs “holokausti”-uskovainen Mark “Kike” Dice? En ole koskaan ymmärtänyt näitä YouTube-idoleita ja heidän agendaansa. Tärkeää on vain olla julkkis ja nationalismi sattuu nyt olemaan pop. Kansallissosialismi ei näiden sankareiden henkilökohtaiseen arvomaailmaan mahdu millään, joten kyse on huijareista ja Israelin ystävistä. Tämänhän huomaa tietysti jo siitä ettei Israelista ja koukkunokista puhuta mitään pahaa eli faktaa. Näiden uutisointi on tyyliä “perseestä tulee ruskeaa paskaa”, joten en aina näille sen enempää huomiota.

   • Huomion arvoista, näissä pro-israel nationalisteissa on jewtuben bannauspolitiikka. Jostain kumman syystä nämä saavat sanoa liki mitä vain ja kanava pysyy avimena. Jos Lauren toteaa, että islam on uhka ja invaasio pitäisi pysäyttää…show vain jatkuu… Sitten ihan esimerkkinä nimeltä mainitsematon lippispäinen “maidan-marsalkka” sanoo Itiksen edessä sanan islam ja POKS…kanava suljetaan. Se hiukan mietityttää, kuka ohjaa ja ketä.

    ”Kaikki eläimet ovat tasa-arvoisia, mutta toiset eläimet ovat tasa-arvoisempia kuin toiset”.

  • JuhaL — Ehkä juutalainen vain pelaa taas kerran molempiin pussiin [vrt. sodan molempien puolien rahoitukseen] ja täten saa kansallismielisyydelle & multisyövän vastustamiselle lisää näkyvyyttä ja kannattajia, jonka jälkeen voidaankin tämä nouseva kansanliike julistaa laittomaksi vainoihin, “rasismiin” ynnä muuhun juutalaiseen sontaan vedoten.

   Ehkä SVL on myös juutalaisten masinoima juttu, jonka ansiosta pian kielletään kaikki isänmaallisuus. Toivottavasti ei. Eiköhän kaikista liikkeistä aina mädätyksen jälkeen irtoa terve solu jatkamaan elämää ja kasvamaan. No, Perussuomalaiset lienee se poikkeus sääntöön.

 5. No tuskinpa kukaan muukaan ole ihastunut ählämeihin. Puhuttiinkin nyt kuinka nämä Lauren Juden, Tommy Robinson ym sionistit pyrkivät luomaan ns. valeopposition, kuten meillä perusjuntit. No tiedät varmaan mikä valeopposition tarkoitus on? Viedä kannatusta aidoilta kansallismielisiltä puolueilta/järjestöiltä. Ville tuossa kiteytti asian myös hyvin: “Pyrkii viemään huomioita maahanmuuton tuomiin pinnallisiin ongelmiin ja viemään huomiota pois tärkeämmistä asioista kuten juutalaisten osuudesta tapahtumiin.” Eli tämmöset Lauren Juden Southern, sionisti Tommy Robinson, Laura Jutkusaari, Jussi Halal-aho ym muut pellet ovat maanpettureita ja surkeita kiipijöitä ja pyrkyreitä jotka kumartavat kilpaa Israelille, eli noita paskiaisia on kenenkään aivan turha puolustella.

   • Niin ja piti vielä lisätä, että ne jotka näitä koshernationalisteja kannattavat ovat vain hyödyllisiä idiootteja/goyim 🙂

    • En voi sanoa olevani hänen kannattajansa mutta olen kyllä samaa mieltä hänen kanssaan islamista ja ählämeistä. Ja olen sitä paitsi täysin hyödytön idiootti… 😵 … 🤓 … 🤪

     • En sanonut sinusta mitään, yleisesti puhuin. Kyllä minäkin olen sitä mieltä, että rotumuukalaiset ja islam EI kuulu Suomeen tai Eurooppaan.

    • Ymmärsin kyllä, en ottanut nokkiini. Sitä paitsi hulluna on hyvä olla ja se pitää tunnustaa. 🤪

 6. Heh, hassunnäköinen poliisi. Australia on täysin samaa juutalaista paskaa kuin kaikki muutkin maat. Norja ja Sveitsikin ovat mädätettyjä. Ehkä Arabiemiraatit, Oman, Brunei, Qatar ymv. öljymaat ovat säilyneet puhtaina eli ilman loisia.

  • Australia kuitenkin alunperin kansoitettiin pitkälti kuonalla. Lampaita nussivilla skottirikollisilla..paatuneilla vihamielisillä irkuilla ja armeijan silmissä kiusallisilla sadismiin taipuvaisilla vartijoilla…eli lähtökohdat koko Australian valkoisella kolonisaatiolla on ollut, että kruunu on kipannut vastenmielisimmän kansanosan meren taakse 😀

Comments are closed.