Koti Uutisia Turkki on päättänyt estää Protonmailin palvelut

Turkki on päättänyt estää Protonmailin palvelut

15

Turkin hallitus on päättänyt estää kansalaisiltaan pääsyyn Protonmailin palveluihin. Protonmail on niin sanottu päästä päähän salattu sähköpostipalvelu, jonka avulla ihmiset voivat kommunikoida toistensa kanssa niin, etteivät ulkopuoliset pääse tietoihin käsiksi. Protonmailin palveluita käytetään laajasti myös globalisteja vastustavien kansallismielisten keskuudessa, koska tämä mahdollistaa kommunikoinnin ilman poliisin poliittista urkintaa.

Protonmailin toimitusjohtaja Andy Yeni on vahvistanut, että Turkki on estänyt pääsyn heidän palveluihinsa: “Voimme vahvistaa, että tässä on kyse hallituksen tekemästä päätöksestä eikä teknisestä viasta. Turkin Internet-sensuuri on perinteisesti ollut melko vaihtelevaa ja muuttuu päivästä päivään. Protonmail on välillä tavoitettavissa myös Turkista ja toisinaan ei, mutta voimme ensimmäistä kertaa vahvistaa, että Turkki on estänyt pääsyn palveluihimme.

Se, että Turkki on valtiona estänyt pääsyn Protonmailiin, nähdään menestyksenä, sillä se vahvistaa Protonmailin väitettä siitä, että heidän palvelunsa on salainen. Jos valtiolla olisi pääsy siihen tietoon, mitä Protonmailin välityksellä lähetetään, he eivät olisi pääsyä palveluun estäneet.


Lähde: Nordfront.se

15 KOMMENTIT

  • “SECURING THE WORLD’S MOST MISSION CRITICAL COMMUNICATIONS”

   “ENCRYPTED EPHEMERAL PLATFORM TRUSTED BY MILLIONS WORLDWIDE”

   Wickr messenger on ilmainen käyttää ja kahden hengen sekä ryhmän keskustelut ovat mahdollisia. Suosittelen kyllä tätä käyttää.

 1. Protonmailin erinomaisuudesta kertoo, että Valkoisen talon työntekijätkin käyttävät sitä.
  www (piste) blacklistednews (piste) com/article/64547/white-house-staffer-left-encrypted-email-passwords-at-bus-stop-.html

  Kannattaa heti kättelyssä opetella Protonmail’in käyttäminen onion-osoitteen kautta. — Huomaa salattu yhteys (https)! Verified by DigiCert Inc. Eipä kovin monella ole sertifioitua onion osoitetta-
  protonirockerxow (piste) onion/login

 2. Tuon jälkeen on vähintäinkin selvää, että Turkki on “oikeutettu” vailla mitään kyseenalaistuksia EU:n jäseneksi, koska se sensuroi ja harjoittaa kansalaisiaan kohtaan perusteetonta mielipiteen ja sananvapauden vainoa, jota EU:n politrukit perustelevat “demokratian lisäämiseksi” ja sananvapauden turvaamiseksi. Tällä päätöksellä ihmisoikeudeton Turkki jo lähtötasostaan lukeutuu Kiinan, Pohjois-Korean ja Suomen ohella niiden vapauden tuulahdusten maihin, joissa yksittäisen ihmisen sananvapaus ja poliittiset oikeudet ajavat aina valtablokkien ohi yksinomaisena prioriteettinä.

 3. Jotenkin alkaa tuntua siltä että valkoiset ja kurdit alkavat olla monin paikoin samankaltaisessa ahdingossa. Turkki ensin antoi kurdien hoidella ISISin pois nurkiltansa ja nyt käy niiden kimppuun. Sionistit antoivat ensin valkoisen hyväuskoisen miehen auttaa heitä anastamaan palestiinalaisten maat ja nyt tekee myyräntyötä monella rintamalla saadakseen auttajansa pois päiviltä.

  Oliskohan sellainen valkoiset – kurdit – palestiinalaiset sotilasliitto joku päivä ajankohtainen? Sillä veikkaanpa tai ainakin toivon että jos kurdit saisivat oman valtionsa he myös menisivät sinne. Palestiinalaisilla oli sellainen ja ehkäpä se pitäisi palauttaa heille? Saisi valkoinenkin elää rauhassa jos nämä kaksi valvoisivat hiukan ettei taloon tukka kuin torppaan.

  • Jostain taas muistan lukeneeni, että kurdit olisivat edomiittijuutalaisten sukulaiskansa ja siksi saavat jopa valtavirtamediasta lähetysaikaa asialleen parhaaseen katseluaikaan. Joten ei kuulosta kovin pätevältä yhteistyökuviolta.

   • Saattaa olla näinkin. Tuli vaan mieleen kun huomasin että kaikkia kolmea on törkeästi käytetty hyväksi. Toisaalta kurdeilla ja palestiinalaisilla tuskin on mitään maailmanvalloitussuunnitelmia (a la sionistit & islamistit) joihin kuuluu muitten rotujen/uskontojen eliminointi.

    • Kurdit ainakin koittavat valloittaa euroopan pystyttämällä pitserian joka kulmaan. Mitä jos jokainen kurdi euroopasta painuisi sinne mahtavaan Kebabstaniin nauttimaan Israelin luottamusta ja tappelemaan ottomaanien kanssa.

     Lähi-idässä ei ole muita potentiaalisia yhteistyökumppaneita kuin Syyria-Iran-Hezbollah akseli.

     • Valitettavasti vain näitten potentiaalisten yhteistyökumppaneiden maailmankuvaan kuuluu juutalaisten lisäksi myös kristittyjen ja muiden ei-islamistien hävittäminen tältä planeetalta. Ajatollahit ovat sen useaan kertaan julistaneet eikä Hezbollahkaan sitä peittele.

     • Israelin saavatkin hävittää kartalta, se on vain plussaa. Hezbollahilla on kristitty pataljoona ja muutenkin ovat ainoita jotka ovat suojelleet lähi-idässä heikossa asemassa olevia ähly kristittyjä. Khomeinilla oli ainakin muutamia cuck-lausuntoja joissa hän komppasi jenkkineekereitä mutta ajat muuttuvat.

      En muista että Hezbollah olisi tehnyt yhtäkään iskua euroopassa paitsi (israelilaismedioiden) mukaan Bulgariassa pommittivat bussilastillista israelilaisia. Hezbollah vain haluaa turvata oman maansa ja auttaa palestiiinaa. En näe siinä mitään väärää. Anti-sionisteja on tuo akseli joten parempia ei löydy muualla lähi-idässä.

     • Olet mitä todennäköisimmin oikeassa. Minulla ei ole mitään sen enempää arabeja kuin kurdejakaan vastaan kunhan pysyvät omilla asuinalueillaan eivätkä yritä ählämistää meidän alueitamme. Asuin lähes 15v Keski-Eurooppalaisessa suurkaupungissa jossa valkoinen nainen ei voinut mennä yksin joillekin alueille edes päiväsaikaan ja pimeän tullen kun sinne itse piti mennä vedin patruunan valmiiksi piippuun. Jäi siksi vähän huono maku suuhun arabeista.

     • En minäkään halua yhtäkään kebabbia saati neekeriä tallustamaan pyhällä Euroopan maalla. Takaisin omiensa joukkoon joka ikinen rotumuukalainen. Mutta yhteistyötä toki voi tehdä heidän kanssa esim kauppaa ja edellämainittujen akselivoimien kanssa syvempää yhteistyötä voisi tehdä tulevaisuudessa. Tottakai tämä on vielä toistaiseksi ainakin fantasiaa,mutta kuitenkin.

 4. Nyt hattu päästä ja mietitääs toisenkin kerran…

  Jokaisessa windws koneessa on IPv4 protokollassa takaportit joiden kautta pääsee lukemaan ja kirjoittamaan koneen tiedostoja. Sieltä voidaan kone myös kaapata, jolloin reaaliajassa nähdään mitä ko. henkilö lukee/tekee. Ja vaikka olisi mikä palokuuriohjelma tai vruksentorjunta, niin molemmissa on pitkät listat ohjelmista joita ei saa tunnistaa troijalaisiksi, viruksiksi tai tietoturvariskeiksi. Eli, postit luetaan silloin kun ne ovat selkokielisinä auki ruudulla.

  Tämän lisäksi serverin logeihin jää metadata siitä kuka luki/avasi/lähetti posteja ja milloin. Ja se metadata pitää säilyttää ainakin viisi vuotta. Mutta se, pitääkö se tuhota kuuden vuoden päästä, on sitten maakohtainen sääntö.

  Ja se serveripää… Sielä kaikki postit ovat selkokielisinä, koska lain mukaan ne pitää arkistoida ja logittaa. Eli, niin kauan kunnes viranomaiset haluavat postit ja tiedot joltain henkilöltä, ne ovat turvassa. Tai kunne palvelu myydään tai sulautetaan osaksi jotain toista yhtiötä. Tuo AG-lyhenne sirman perässä tarkoittaa että kyseessä on pörssissä noteerattu yhtiö. Ja koskas pörssiyhtiö osaisi pitää salaisuutensa.

  Se voi olla paljon parempi sofat kuin moni muu. Mutta ei pidä tuudittautua siihen että se on salattu ja turvallinen. Joka ikinen sana joka sinne kirjoitetaan, on kopioitavissa julkiseksi tai todistusaineistoksi. Niin että muistakaa kirjoittaa sinnekkin vain sellaista joka ei kriminalisoi.

Comments are closed.