Koti Artikkelit Kansanmurha Testaa rasistisuutesi kansanmurhaviikolla!

Testaa rasistisuutesi kansanmurhaviikolla!

25

19.–25.3.2018 suomalaisvastainen eliitti viettää jälleen “rasisminvastaista viikkoa”. Kansallismieliset ovat vastanneet tähän jo usean vuoden ajan valkoisten kansanmurhan vastaisella kampanjaviikolla! Käy kampanjasivuilla: EiRasismille.net!

Vuoden 2018 kampanja kietoo yhteen valkoisten kansanmurhan monet puolet: Kuka ajaa kansanmurhaa? Mihin kansanmurha on pahimmissa kriisimaissa edennyt? Miten koulujärjestelmämme tukee kansanmurhaa ja opettaa lapsiamme vihaamaan omaa kansaansa? Haastamme suomalaiset myös vastaamaan suureen rasismikyselyyn osoitteessa EiRasismille.net.

Teemaviikko osuu erityisen ajankohtaisiin hetkiin. Etelä-Afrikassa militantti musta hallitus on päättänyt kärjistää valkoisten tuhoamishanketta ilmoittamalla pakkolunastavansa eurooppalaisperäisten viljelijöiden maat. Zimbabwen kokemukset osoittavat, etteivät mustan “maareformin” saavutukset tule olemaan kauniita saatikka verettömiä.

Maiden ryöstäminen on valkoisten kannalta kuitenkin toissijainen ongelma verrattuna raakaan rotuväkivaltaan, joka on johtanut kymmenientuhansien valkoisten rasistisiin murhiin rotuerottelujärjestelmän kaaduttua. Ruotsalaisen Jonas Nilssonin Etelä-Afrikkaa rehellisesti käsittelevä dokumenttifilmi julkaistiin sopivasti “rasisminvastaisen viikon” kannalta; dokumentin voi katsoa yllä. Kehotamme jakamaan dokumenttia sekä Etelä-Afrikka-tietoisuutta mahdollisimman laajasti sosiaalisessa mediassa. Valkoinen selviytymistaistelu on meidän kaikkien yhteinen asia!

Vastarintaliike käynnisti teemaviikon varkain jo viime viikonloppuna, kun julkaisimme EiRasismille.net-nimisen kampanjasivun yhtä aikaa Jyväskylässä järjestetyn katuaktivismitapahtuman kanssa. Sivujen kautta suomalaiset voivat tarkastaa “valkoiset etuoikeutensa” sekä sen, vastaako heidän käsityksensä “rasismista” todellisuutta. Rasismiin ja rotukysymykseen liittyy lukemattomia myyttejä, jotka on aika murtaa.

Kampanjasivut pääsivätkin välittömästi otsikoihin, kun Suomen Punainen risti kommentoi niitä Iltalehdelle. Julkaisussa huomautettiin, että sivujen osoite on lähes identtinen Punaisen ristin suomalaisvastaisen vastineen kanssa. Punaisen ristin ylimielinen suhtautuminen suomalaisiin herätti suuttumusta lehden kommenttiosiossa. Palautteen perusteella on selvää, että suomalaiset eivät enää jaksa kuunnella globalistien rasismivalitusta. Nyt on aika tunnustaa rohkeasti väriä!

Kansallinen Vastarinta tulee julkaisemaan kampanjaviikolla lukuisia syventäviä artikkeleita monikulttuurisuusongelman todellisista taustoista ja syyllisistä. Haastamme myös muut itsenäiset mediat levittämään artikkeleitamme, aktivismikuviamme ja kampanjamateriaaliamme!
 

EiRasismille.net
Vastarinta.com/Kansanmurha

25 KOMMENTIT

 1. Kiitos Vastarintaliikkeelle mielenkiintoisen dokumentin julkaisemisesta. 🙂

  • Kyllä. Toivoisin että Vastarintaliikkeen sivuilla tuotaisiin julkisuutta tällekin dokumentille:
   Between Heaven and Hell – The True Story of Whites in South Africa
   http://whitesouthafrica.com/
   Siinä käydään läpi Etelä-Afrikan tarinaa aivan sen alusta nykypäivään.

  • Komppaan. Hyvä vastaveto SPR:n Scheiße kampanjalle. Janette Grönfors on tehnyt jo 30 vuotta Suomalaisvastaista “työtä”. Tuskin tuo suvakkilehmä osaa edes hävetä

  • “Sain muuten 0/10 oikein, mitä voitan?”

   Varmaan jonkun kommunistien myöntämän yliopistotutkinnon jonka avulla voit leveillä ylivertaisella älykkyydelläsi pelkän ammattikoulun käyneille rasisteille.

   • Olet voittanut kaksi nallekarkkia jokaista käyttämääsi nickiä/persoonallisuutta kohti. Voit noutaa ne siitä Korson ostarin R-kioskilta siellä notkuessasi. Eli puolisen kiloa makeaa tekojuutalaiselle. Nam!

   • Katsos vaan, ettet todellisuudessa olisi käynyt elämämkovaakoulua mitä monet sinun kaltaisistasi on käynyt, tosin kyllä sieltä yliopistosta valmistuu tietyiltä aloilta ihan samanlaisia vajakkeja. 🙂

    • “.. ja haaveilette paluusta menneeseen koska henkinen stagnaatio ja degeneraatio on vähän niinkuin se teidän juttu”

     Jaa.. alaikäisten lasten sukupuolen “korjaaminen” ja naisten vaatteisiin pukeutuvien miespuolisten pedofiilien saaminen pikkutyttöjen kanssa samaan vessaan on sitten se sinun juttusi? Kieltämättä aika edistyksellistä.

   • Miksi minun tulisi kumota fysiikan lakeja tai raakaa matemaattista tiedettä kun minä tiedän sen olevan meidän puolellamme?

    Te antifasistithan väitätte ihan pokkana kuinka Suomalaisilla on loputtomasti varaa elättää vaikka kaikki mahdolliset maahantulijat eikä se ole keneltäkään pois.

    Mitä tulee sitten noihin painovoimiin ja mustiin aukkoihin ja niiden marxistisuuteen, niin ne ovat taas sinun mielipiteitäsi. Älä tee niistä minun mielipiteitäni.

  • Mikäs siinä on trollausta että totean että teidän sivuston kyselylomake ei toimi tietyn ja melko yleisen mainoksia estävän lisäosan käyttäjille? Sehän suorastaan auttaa teitä koska sitten voitte joko korjata asian tai ohjeistaa ihmisiä sen suhteen kuinka kiertää tuo ongelma.

   Ja jos ette halua että ihmiset keskustelevat tuloksistaan niin miksi sitten edes on kysely jossa kerrotaan lopussa kuinka monta sai “oikein” Sain 0/10, haluan tietää voitanko jonkun palkinnon ja en jaksa erillistä postausta tehdä siitä.

 2. Ohhoh.. oikein puntit tutisee.

  Toimittelija oli varmaan unohtanut laittaa xD hymiön tuon Janette Grönforsin kommentin loppuun.

  • En myöntänyt mitään sellaista. Kommentoin vain että ohhoh, oikein puntit tutisee Janette Grönforsin mielestä. Janeten oma mielipide tai tuntemus ei ole mikään kiistaton fakta. Toki sinä voit haaveilla sellaisesta, mutta sillä nyt ei toisaalta ole mitään merkitystä mistä sinä haaveilet, joten haaveile vapaasti poikanen. 🙂

   Miksi muuten et ole enää Jari “Bull” Mentulan näköinen? Sanoit räkäisesti nauraessasi että olit aiemmin Mentulan näköinen mutta enää et ole. Miksi?

   • “Yksinkertainen propsitio: toteat että puntit tutisee, ja oikein implikoi että vielä runsaasti. Eli myönnät että punttisi tutisevat”

    Luulin sinua huomattavasti älykkäämmäksi, mutta olinkin väärässä. Taas onnistuit vetämään minua perseeseen ihan livenä ja kyllä nyt varmasti räkäisesti naurattaa.

    Tässä parit äksdeet: xD xD

    Laita lisää äksdeetä kun olet pahimmat räät pyyhkinyt naurettuasi.

 3. Kyllä todellakin kommenttiosiota kun katsoo (ei pelkästään tämä uutinen) Suomalaiset ovat kyllästyneitä maahantunkeutujiin, hallitukseen ja vihervasemmiston öyhötykseen.

 4. Niin… en varsinaisest vihaa muita rotuja, mutta tiedostan kyllä ne rodut/ihmistyypit jotka ovat siivellä eläviä ja/tai rikollisia. Eivätkä ne kuulu suomalaiseen yhteiskuntaan sen paremmin kuin globalistit tai niiden kätyrit ja lobbarit.

  Jos ulkomaalainen tekee syyllistyy rikokseen josta määrätään yli 30 päiväsakkoa, tulee hänen asuisoikeutensa peruuttaa ja hänet karkoittaa. Myös suomalaiset taparikolliset tulis saattaa yhteiskunnan ulkopuolelle tai pakkokeinoilla pitää poissa aiheuttamasta harmia. Suomessa riittää peruskalliota murskattavaksi ja louhittavaksi. Siinä sitä olisi ylläpidolle vastinetta.

   • Onko sinulla, jokin fiksaatio Jesseen? Onko se seksuaalissävytteistä, vai kumpuaako se huonosta isäsuhteesta?
    Valotatko intohimosi taustoja, niin meidän muiden on helpompi ymmärtää

 5. SPR:n typerä, sairas ja vastuuton kampanjointi kaipaa aitoa ja isänmaallista vastavetoa. Tämä on sitä, tämä on rautaa!!!

 6. Olli Ahonen on neekeri. Hänet voi bongata Hämeenkyröstä. Tervetuloa!

 7. Kyselyn muoto ei ole ihan optimaalinen, saman asian olisi voinut esittää/kysyä vielä maltillisimmin, mikä ei itse sisältöä olisi muuttanut kuitenkaan mihinkään.

  Ehkä tuo “positiivinen syrjintä” vaatisi enemmän huomiota, vaikka maltillisia rinnastuksia muihin aihepiireihin joista tavan tumpulatkin voisivat herätä miettimään. Esim. Mitä kaikkea negatiivista ja KIELLETTYÄ voi yrittää maalata kauniiksi ja hyväksytyksi lisäämällä sanan “positiivista” siihen eteen.
  “Positiivistä varastelua lähikaupassa”
  “Positiivinen turpaanveto nakkikioskin jonossa”
  “Positiivinen pankkiryöstö”
  “Positiivinen kuolemaan johtanut tragedia”

  Miksi mikään noista ei nyt enään tunnukkaan yhtään väärältä ja lapsena minulle opetetun “kristillisen moraaliopin” mukaiselta?
  Josta tulikin mieleen, minkäs oppikunnan moraalioppia nykynuorille opetetaan, kun kaikki “kristillisyyteen” viittaava pitää kieltää?

  ..mitenkähän tulen tästä taas selviämään, kaveri/tuttava-piirissäni olevat useat tummempi hipiäiset ja muita uskontoja edustavat henkilöt varmaan pitää lempata pois, enhän minä heitä saa suvaita? Ja paskat, hassua että jopa HEIDÄN kanssa voi käydä syvällisiä keskusteluja maahanmuutosta/uskonnoista ja Suomen/euroopan tilanteesta, ilman että muutun rasistiksi.

  Toivottavasti tämä SPR show nyt tuppaa herättämään ihmiset huomaamaan kuinka rasistista tuo “positiivinen syrjintä” oikeasti on.

  • “Kyselyn muoto ei ole ihan optimaalinen, saman asian olisi voinut esittää/kysyä vielä maltillisimmin, mikä ei itse sisältöä olisi muuttanut kuitenkaan mihinkään.”

   Tarkoituksena lienee ravistella ihmisiä hereille tabuja rikkovalla ilmaisulla. Makuasioita, tykkääkö rauhallisemmasta vai rajummasta muotoilusta.

 8. Oletko sinäkin plyyhmäyttäjä??????? Teillä ei ole logiikkaa tässä testissä.

  • On siinä enemmän kuin sinun viestissäsi. Testi on tarkoituksella tehty sellaiseksi että sen logiikka aukeaa vain normaalin käsityskyvyn omaaville. Toisin sanoen se rasistisesti syrjii niitä jotka eivät aja pitkillä valoilla pimeässä.

Comments are closed.