Koti Uutisia Venäjä karkottaa brittidiplomaatteja

Venäjä karkottaa brittidiplomaatteja

18

Venäjä on päättänyt vastata Ison-Britannian päätökseen karkottaa maastaan 23 venäläistä diplomaattia. Tarkkaa lukua siitä, kuinka monta diplomaattia Venäjä karkottaa maastaan ei ole, mutta maalla on ollut tapana vastata diplomaattisiin toimenpiteisiin vastaavalla tavalla.

Venäjän ja Ison-Britannian diplomaattinen kriisi sai alkunsa siitä, kun Ison-Britannian pääministeri Theresa May antoi käskyn karkottaa maasta 23 venäläistä diplomaattia. Hän syyttää Venäjää hermomyrkkyiskusta entistä kaksoisvakoojaa Sergei Skripalia ja hänen tytärtään Julia Skripalia vastaan.

Myös Ison-Britannian ulkoministeri Boris Johnson on syyttänyt Venäjää iskusta. Hän on myös väittänyt, että Venäjän presidentti Vladimir Putin olisi henkilökohtaisesti antanut käskyn tappaa Skripal ja hänen tyttärensä.

Venäjä on kiistänyt väitteet ja pyytänyt Isoa-Britanniaa antamaan todisteita, jotka tukevat heidän väittämäänsä salaliittoa Skripalia kohtaan.


Lähteet: Sveriges Radio, Nordfront.se

18 KOMMENTIT

 1. Kummasti noita tsar Putainin kanssa eri mieltä olevia on kuollut ja kadonnut ympäri maailman hänen kohta neljännesvuosisataisen valtakautensa aikana. Jopa uutistenlukija nokittelee että Britannian ilmasto on pettureille epäterveellinen.

  Psykologisen sodankäynnin eräs muoto eli pelottelu. Samaan aikaan kiistetään kaikki mutta annetaan ymmärtää että näin käy kaikille opposition edustajille. Sairaan mielen sairasta aikaansaannosta.

 2. Vladimir Putin fanittaa Josif Stalinia. Mutta onhan kyseenalaistamaton tosiasia, vaikka valtavirta sen kuoliaaksi vaikenee, että Yhdysvallat on murhannut oman presidenttinsä CIA:n, maan varapresidentin, Mossadin , kuubalaisten Sikojenlahden fiaskoon osallistujat ja Mafian toimesta Texasin Dallasissa 22.11.1963.
  CIA:n johtajana oli tuolloin muuan George H. W. Bush, joka kertomansa mukaa “Ei muista missä tuona päivänä itse asiassa oli!!!”
  Niin kukapa tuon muistaisi, vaikka yksittäiset ihmiset vallan muuta sanovatkin tuon pvm:n vaikuttavuudesta.

 3. Taitaa olla Britannian omat turvallisuuspalvelut koko jupakan takana jotta pääsevät ahdistelemaan Venäjää entistä enemmän. Laajuudessaanhan tämä menee jo naurettavuuksiin.

 4. Myös Briteissä vallitsee sen sortin sionistikontrolli, että sieltä voi odottaa mitä tahansa älytöntä.

  Putinista luotu äärimmäisen negatiivinen julkisuuskuva on juutalaisvetoisten länsi-medioiden aikaansaannosta! Venäjä on ollut yhtä lailla sionistien nuijima valtio kuin niin moni muukin.

  Kansallismielisten on mieluummin pidettävä yhtä Venäjän kansallismielisten kanssa, sillä kaikki me tiedämme, missä todellinen ongelma piileksii! Putin on ihan hyvä pressa, mutta onko meidän? Vertailkaa vähän näiden kavereiden puheita, niin voitte huomata eron.

  • Molemmat puolet tässä kiistassa ovat täysin kilpailevien sionistiryhmittymien hallinnassa. Putain on vallassa sionistituella ja -rahalla; jopa sikäläinen päärabbi ja israelilainen valtion uutiskanava ovat suitsuttaneet kuinka heillä on ensi kertaa todellinen ystävä Kremlissä.

   Venäjä on perinteisesti harjoittanut “me emme tiedä mitään mutta petturit ja liian äänekkäät politiikkamme vastustajat tulevat kuolemaan tuskallisesti”-politiikkaa ikiajat.

 5. Jos mietitään oikeasti mitä me tiedämme noista kahdesta kuolemasta niin voidaanko sen tiedon perusteella syyttää Valdimiria??

  Me tiedämme että Sergei oli kaksoisagentti. Hän toimitti tietoja Briteille, mutta myös Briteiltä Venäjälle. Hmm… Kumpikos olisi kiukkuisempi jos tietäisi tuon tiedon? Ja kummankos edun mukaista olisi ko. henkilön kuolema, jotta asia ei koskaan tulisi viralliseen jukisuuteen?

  Sitten, jos päättäisit tappaa jonkun niin tekisitkö sen siten, että kaikki jäljet osoittavat suoraan sinuun? Vai koittaisitko saada syyttävän sormen osoittamaan johonkin toiseen?

  Entäs sitten se kun meille kerrotaan että nämä kaksi henkilöä tapettiin “hermomyrkyllä”. Millä hermomyrkyllä ja millä pitoisuudella? Missä on puolueetton ruumiinavauspöytäkirja? Ja miksi uutisissa sanottiin että heidät TODENNAÄKÖISESTI tapettiin Venäläisellä hermomyrkyllä.

  Ja sekin vähän yskii että Brittien tiedustelupalvelu kertoo että myrkky TODENNÄKÖISESTI kuljetettiin Britaniaan matkatavaroiden joukossa. Todella kovan luokan todiste. Britteihin lentää satoja yksityiskoneita vuorokaudessa jossa on diplomaattinen koskemattomuus. Miksi juuri “matkavtavaroiden” joukossa kun pienen määrän voi tuoda vaikka rannekellossa tai attasea salkussa.

  Jos vähänkään miettii näitä “kovan luoka aukottomia todisteita” niin mitä niistä voi päätellä?? Ehkä sen että kaksi ihmistä on kuollut. Mutta on outoa että noinkin “kuuluisat” henkilöt ovat sellaisia joista minä en ole kuullut ikinä yhtään mitään. Vaikka päivittäin seuraan koko euroopan uutisvirtaa. Ja olen seurannut jo kymmeniä vuosia.

  Eikä sekään ole varmaa että kaksi henkilöä on kuollut. En vielä ole löytänyt valokuvaa josta voisi tunnistaa “kuolleen” kripalin kasvot. Saattaahan hyvin olla että tämä juutalaisen kallonmuodon omaava henkilö on saanut uuden identiteetin ja hän elää jossain tyttärensä kanssa uutta elämää.

  Se on selvää että sionistit haluavat eristää Venäjän muusta markkinataloudesta ja siinä onnistuivat tällä agendalla.

  • No ainakin kaikki ne mediat mitä minä olen lukenut kertovat yhden asian yhdenmukaisesti: Skripal ja hänen tyttärensä ovat sairaalassa kriittisessä tilassa. Siitä voi johtua se ettei puolueetonta ruumiinavauspöytäkirjaa eikä kuolleen Skripalin kasvokuvaa ole saatavilla. Aika hyvin olet seurannut koko Euroopan uutisvirtaa jos tällainen pikkuseikka on jäänyt huomaamatta.

   Pohjois-Korean ja Venäjän johtajien vastustajia kuolla kupsahtelee milloin missäkin ja aika usein kuvioissa on jokin myrkky. Hassua eikös vaan? Se tiedetään varmasti. Odotellaan ja katsotaan missä tapahtuu seuraavaksi ja kuka pääsee hengestään.

   Mitä tulee sionistien ja Putainin väleihin niin lue vähän lisää koko maailman uutisvirtaa ja keskity sellaisiin jotka eivät julista virallista totuutta. Saatat hämmästyä.

   “According to the JTA, Putin is popular amongst the Russian Jewish community, who see him as a force for stability. Russia’s chief rabbi, Berel Lazar, said Putin “paid great attention to the needs of our community and related to us with a deep respect”. In 2016, Ronald S. Lauder, the president of the World Jewish Congress, also praised Putin for making Russia “a country where Jews are welcome”

   • Oletko nähnyt kuvia/videoita sairaalasta jossa he ovat?

    Ja tietoni kuolemasta perustuu siihen että toiset mediat euroopassa jo aukottomasti tietävät heidän kuolleen. Jo se on seikka mikä osoittaa että mediatalot ja lööpit kirkuvat otsikoita jotka myyvät. Olihan tässä pari viikkoakin sitten Sylvester kuollut. Vaan hyvin se veteli leukoja toissapäivänä.

    Se että johtajien ympärillä tapaa kuolla henkilöitä on luonnollista, kun puhutaan suurvalloista. Siksi niitä kutsutaan suurvalloiksi koska ne voivat tehdä mitä haluavat eikä kukaan voi sille mitään. Ja jos muistellaan muutamia vuosia sitten niin Iso-Britanian kunngatteren puutarhasta kaivettiin ylös useampikin luuranko. Mutta mitään ei ollut tehtävissä koska kuningatarta ei voi syyttää. Se on kaiken yläpuolella.

    Muta, odotellaan lisää näitä “kovia vedenpitäviä todisteita” jotta saa hekottaa politikkojen ja median tyhmyydelle. Samanlainen episodi kun se NATO-neekri heilutti santaa koeputkessa ja sanoi että heillä on todisteet hermomyrkyistä. Ja sillä koeputkisannalla aloitettiin sota.

    Tässä on ihan samasta asiasta kyse. Paitsi että Venäläisille Suomi ei ole enää puolueeton, vaan NATO-maa. Ja kuten Lavrov sanoi:”Suomesa on 35 taktista kohdetta”. Eli ei passaa yllättyä jos sähkö- ja kaukolämpö loppuu. Toivoa sopii että on puita liiterissä.

    • Venäjälle ei ole olemassa puolueettomia maita. Joko ystäviä tai vihollisia. Suomi oli erityisasemassa YYAn perseennuolentasopimuksen ja suomettumisen ansiosta. Kun yhteen suuntaan kumartaa niin toiseen pyllistää.

     Suomen poliitikot yrittivät kaksisuuntaista kumartelua aika monta vuosikymmentä ja kun tuli selkä kipeäksi niin valitsivat pinnallisen puolueettomuuden. Josta tsar Putain ei pidä koska mahdollisesti Suomen valkoiset verenimijäpiirit suunnittelevat jälleen hyökkäystä rajan yli ja Pietarin sekä mahdollisesti Novgorodin valtausta. Ihan niin kuin 1939.

  • Kas kumma, kemiaallisten aseiden kieltoa valvova järjestö OPCW ei saanut Britanniasta mitään ilmoituksia mistään kaasuista tai myrkytyksistä. EI MITÄÄN. Katsokaa itse:
   Recent News:
   https://www.opcw.org/
   https://www.opcw.org/news-publications/

   Tähän mennessä Britannia ei esittänyt Venäjälle eikä kenellekään muulle ainuttakaan virallista syytettä, ei epikriisiä, ei näytteitä, ei yhtään mitään. Poliisi eli Scotland Yard myös tutkii asiaa eikä toistaiseksi tehnyt asiasta mitään lausuntoa.
   Ulvontaa juutalaisten massamediassa sen sijaan riittää. Se on kuin Saddam Husseinin WMD ver. 2.0 paitsi, että hyökkäys Venäjää vastaan ei onnistu ilman turpiin saamista.

   P.S. Koko “hermokaasu novichok” olemassaolosta on vain yksi (1) lähde: Vil Mirzojanov, joka skandaalin jälkeen muutti USAan vuonna 1995 ja oli aktiivinen Putinin vastustaja. Toinen samankaltainen tapaus oli e.korean talviOlympiakisojen kanssa: WADA teki päätöksen kieltää venäläiset urheilijoiden osallistumisen vain yhden (1) henkilön ilmoituksen perusteella: skandaalin jälkeen v.2016 USAan muuttaneen Grigorij Rodchenkov.
   Kuvio on selvä. Muita “todisteita” nykyään ei tarvita. Riittää, että joku skandaalin jälkeen muuttaa USAan, saa sieltä oleskeluluvan ja “kertoo koko totuuden verenhimoisesta Putinista!” ja juutalainen media toistaa syytteet kuusi miljoonaa (6+0+0+0+0+0+0 = 6000000) kertaa että sitten se muuttuu “faktaksi”.

 6. Jokainen Englantia osaava täysipäinen näkee että OPCWn tarkoitus ei ole tutkia tai uutisoida myrkyllä tehtyjä yksittäisiä henkirikoksia. Sinä taas omalla harvinaisen kömpelöllä tavallasi ja töksähtelevällä kirjoitus(virhe)tavallasi yrität kääntää huomion pois itse oleellisesta.

  Britannia ei ole esittänyt virallista syytettä koska tutkinta on kesken. Et ehkä ymmärrä oikeuslaitosten toimintaa länsimaissa johtuen työnantajasi tavasta jaella tuomiotkin jo ennen tutkinnan alkua saati sitten syytteet. Niitä kun voi valita listasta jokaisen tsar Putainin vastustajan pärstäkertoimen mukaan.

  Edellinen runsaasti huomiota saanut tsar Putainin vastustajan teloitus oli Alexander Litvinenkon myrkyttäminen poloniumilla. Rauhaa rakastavan FSBn epäonneksi hän oli niin sitkeä sissi että eli kolme viikkoa ja ehti antaa tietonsa M6lle joka onnistui selvittämään myrkyttäjien henkilöllisyyden ja esittää virallisen syytteen sekä vaatia heidän luovuttamistaan Britanniaan oikeudenkäyntiä varten. Jostain kumman syystä entinen KGB:n turvamies Andrei Lugovoi ja toinen venäläinen Dmitri Kovtun eivät saapuneet paikalle kun asiaa olisi haluttu käsitellä. Se että myrkky vaihtui hermosellaiseen ei todellakaan vaikuta asiaan varsinkin kun wanha rauhaa raiskaava neuvostoliitto on ainoa maa jossa sitä on valmistettu.

  Paljonko on tapettu ja kadonnut vähemmän kuuluisia tai tunnettuja opposition edustajia Venäjällä ja muissa “matalan profiilin maissa” on arvoitus mutta ei riitä yhden miehen sormet tai edes varpaat siihen.

  Tarkoituksellista pelon ilmapiirin luonta a la edesmennyt KGB: kiistetään kaikki ja samaan aikaan julistetaan että näin käy pettureille. Eli muista Leo ylistää tsaariasi tarpeeksi usein ettei joku laita lisämausteita borssikeittoosi. Älä unohda hänen juutalaisia rahoittajiaan ja opettele hiukan lisää oikeinkirjoitusta kun nuo sijamuodot menee edelleenkin kuin viisivuotiaalla.

 7. Skripalin tytär on toipumassa eikä isäkään ole suostunut vielä kuolemaan. Venäjä syyttää Brittejä ja jokseenkin kaikki muut Venäjää. Toivotaan että Skripal herää ja pystyy kertomaan jotain konkreettista asian tiimoilta ettei tarvitse arpoa maustemestarin kansallisuutta.

  • Julia Skripal pystyi jo kertomaan tapahtuneesta.
   “Sinä päivänä minä isäni kanssa istuimme puiston penkillä, nauttien brittiläisen vapauden ilmasta. Sitten huomiomme kiinnityi mieheen, joka ilman kiirettä lähestyi meitä puiston polun toisesta päästä. Jotakin omituista oli miehessä: kirjoitus ‘FSB’ miehen rinnassa, puettu kaasunaamari ja karvahattu. Käsissä hän piti deodoranttilta muistuttava suihkepullo, jossa oli teksti ‘Kaasu Novichok. Aine Isänmaan pettureiden likvidointia varten’. Kun mies lähestyi, hän huusi: – “Putin lähettää sinule terveiset, rotta!” ja suihkutti pullosta suoraan isäni kasvoille. Minä ja isäni alkoimme tukehtua, ja mies rupesi laulamaan Venäjän Federaation kansallishymnin. Mutta hän ei ehtinyt laulamaan loppuun. Vieressä seisovasta autosta kuului tööttäys ja huuto: -“Dimitri, nopeasti! Minulla on tänään vielä tapaaminen Trumpin kanssa!”. Mies kaasunaamarissa vastasi: -“Olen jo tulossa, Vladimir Vladimirovich!” ja suuntautui auton luo.

    • Tässä on vähemmän sarkasmia: Venäjän Suurlähetystö Britanniassa virallisesti esitti 27 kysymystä koskien Skripalien “myrkytystapausta”.
     Ei vastauksia tähän mennessä, vaikka kysymykset ovat hyvinkin yksinkertaiset ja yksiselitteiset:

     https://www.rusemb.org.uk/fnapr/6443

    • tänään lisää yksinkertaisia kysymyksiä brittiläisille shabbes-goyimille!

     https://www.rusemb.org.uk/fnapr/6447

     Today, the Russian Ministry of Foreign Affairs has published a number of fresh questions to the UK. They are as follows:

     1) Why has Russia been denied consular access to the two Russian nationals, Sergei and Yulia Skripal, that have become crime victims in the British territory?

     2) What specific antidotes were administered to Mr and Ms Skripal, and in which form? How were those antidotes available for the medical staff on the site of the incident?

     3) On what grounds has France been involved in technical cooperation with regard to the investigation of an incident in which Russian nationals had suffered?

     4) Has the United Kingdom informed the OPCW of France’s involvement in the investigation?

     5) How is France relevant to the incident with two Russian nationals in the UK?

     6) What British procedural rules allow a foreign state to be involved in a domestic investigation?

     7) What evidence has been passed to France for studying and/or for a French investigation?

     8) Were French experts present when biological material was taken from Mr and Ms Skripal?

     9) Have French experts studied biologial material taken from Mr and Ms Skripal, and at which laboratories?

     10) Does the UK possess the results of the French investigation?

     11) Have the results of the French investigation been passed to the OPCW Technical Secretariat?

     12) On the basis of which characteristics (“markers”) has it been ascertained that the substance used in Salisbury “originated from Russia”?

     13) Does the UK possess reference samples of the military-grade poisonous substance that British representatives identify as “Novichok”?

     14) Has the substance identified by British representatives as “Novichok” or analogous substances been researched, developed or produced in the UK?

     • Nuo linkin kysymykset samoin kuin omat lisäyksesi tuovat elävästi mieleen kiukkuisen viisivuotiaan joka jalkaa polkien tivaa miksi naapurin tenavilla on karkkipäivä keskiviikkoisin ja hänellä vasta perjantaina.

      UK on ainakin vielä suvereeni valtio joka saa tehdä asioita ilman tsar Putainin lupaa eikä missään tiettävästi anneta rikoksesta epäillylle tarkkoja tietoja tutkimuksen edistymisestä tai uhrien kunnosta ja mahdollisesti antamista lausunnoista.

      Ymmärrän että käytäntö on sinulle vieras sillä paratiisivaltiossahan tuomiotkin päätetään ennen syytteen nostamista ja tutkinta hoidetaan sitten joskus istunnon jälkeen jos ollenkaan. Kysy vaikka Summa Groupin perustajalta joka kieltäytyi nuolemasta Kremlipeffoja ja sai Putainin kilpailevat judet kimppuunsa.

 8. Veikkauksia kuinka monta israelilaista diplomaattia karkoitetaan viimeaikaisten tapahtumien johdosta, juutalaiset kun teurastivat vaihteeksi palestiinan asukkaita (18 kuollutta, 1,400 loukkaantunutta)? Kuinka paljon pakotteita Israelille?

  Onko Sauli Niinistö, Juha Sipilä ja kumppanit pöyristyneet ja tuominneet teot? Onko esitetty surunvalitteluja?

Comments are closed.