Koti Uutisia Rikos Tuomioistuin julkaisi videon IDF:n sotilaista mukiloimassa palestiinalaisia

Tuomioistuin julkaisi videon IDF:n sotilaista mukiloimassa palestiinalaisia

1

Israelilainen tuomioistuin on harvinaisesti julkaissut videon äärijuutalaisten harjoittamasta väkivallasta kiinniotettuja ja raudoitettuja palestiinalaisia kohtaan. Yleensä Israel suojelee omien sotilaidensa sotarikoksia viimeiseen asti, mutta tällä kertaa video on lipsahtanut julkisuuteen.

Videolla äärijuutalaiset IDF:n sotilaat naureskelevat ja kertovat, kuinka hyvät juhlat heillä on. Sotilaat pahoinpitelevät, lyövät ja läpsivät kiinniotettuja palestiinalaisia ja kehottavat heitä kertomaan terveiset kameralle. Yksi kiinniotetuista loukkaantui niin vakavasti, että tutkijat eivät voineet edes kuulustella häntä.

Viisi Israelin ”puolustusvoimien” sotilasta tuomittiin. Tuomioiden mitta vaihteli kahden kuukauden ja vajaa seitsemän kuukauden välillä. Kaikkien sotilasarvot alennettiin ja heidät asetettiin koeajalle. Jopa Israelilainen TV-hahmo Oshrat Kotler kritisoi sotilaiden toimia ja Israelin valloituspolitiikkaa.

Lähde: RT

1 KOMMENTTI

  1. Kahden viikon päästä vapaaksi suosionosoitusten kera ja tietenkin vakituinen ohjelmanumero eli käynti pääministeri Benjamin Netanjahun luona.

    Antiseminististä piruiluako? No, ei. Lukekaapa Talmudinne, siitä on melkeinpä enemmän hyötyä kuin sinänsä kauniista Vanhasta Testamentista. Kohta koittaa kristittyjen pääsiäinen, jossa kerrotaan kuinka siinä käy kun ei “kotoudu” kunnolla ja menee opettamaan “kantaväestölle” kuinka kohdella muita ihmisiä rikkoen vielä paikallista lakia inttämällä vastaan, että “minähän teen itse omat lakini ja olen niin kuin itse tahdon, enkä kysy teiltä yhtään mitään. Päinvastoin” Teidän on muutettava omat tapanne ja ajattelunne sellaiseksi kuin minä saarnaan ja opetan… No, verihän siinä lopulta valui.

Comments are closed.