Koti Artikkelit EU ei tutki Junckeriin liitettyä LuxLeaks-veronkiertoskandaalia

EU ei tutki Junckeriin liitettyä LuxLeaks-veronkiertoskandaalia

9

Kansainvälisen rahaeliitin etujärjestö Euroopan unioni ei aio tutkia niin sanottua LuxLeaks-veroparatiisitietovuotoa, uutisoi Tax Justice Network. EU:n päätös on ymmärrettävä, sillä tähtitieteellisiä summia käsittäneet verorikokset juontavat juurensa Jean-Claude Junckerin pääministeriajan Luxemburgiin. Nykyään alkoholisoitunut Juncker on EU:n johtaja.

Juncker keskellä.

Joukko tutkivia journalisteja julkaisi 2014 LuxLeaks-aineiston, joka paljasti salaista tietoa Luxemburgin valtiojohdon toteuttamasta veronkierto-ohjelmasta. Tietovuoto käsitti noin 300 globalistiyhtiötä, jotka olivat tehneet Junckerin pääministerikaudella tiivistä yhteistyötä Luxemburgin viranomaisten kanssa kiertääkseen veroja.

Luxemburgin poliitikot sopivat rahaelitistien kanssa jopa alle yhden (!) prosentin yhtiöverotuksesta. Näin Luxemburg houkutteli ulkomaalaista rahaa omien rajojensa sisälle huijaten samalla muita Euroopan valtioita, jotka menettivät Luxemburgin juonen ansiosta joka vuosi valtavan määrän verotuloja.

Kun suuryhtiöt pakenivat muista EU-maista Luxemburgiin, päättivät muiden eurooppalaisvaltioiden johtajat tasapainottaa valtiontaloudet rajulla leikkauspolitiikalla. Luxemburgin rikosten vuoksi kouluja ja sairaaloita on suljettu, eläkkeitä tuhottu, lapsiperheitä riistetty sekä kansallisomaisuutta on huutokaupattu ulkomaille eri puolilla Eurooppaa koko 2000-luvun ajan. Luxemburg imi Euroopan kuiviin.

Vuonna 2017 julkaistuista uusista tietovuodoista selvisi, että Juncker ajoi pääministeriaikanaan henkilökohtaisesti Luxemburgista veroparatiisia. Vuodettujen saksalaisten diplomaattiviestien mukaan Juncker pyrki myös aktiivisesti – ja suurella menestyksellä – torjumaan EU:n veronkierron vastaiset hankkeet. Lopulta Juncker palkittiin Euroopan ryöstämisestä nimittämällä hänestä EU:n johtaja.

Siinä missä Juncker palkittiin, saivat veronkiertojuonen paljastaneet toimittajat täysin päinvastaisen kohtalon. Heitä vastaan nostettiin syytteet, koska he olivat paljastaneet “salassapidettävää tietoa” monikansallisten suuryhtiöiden rikoksista. Junckerin tukijat ovatkin yrittäneet torjua EU:n alkoholistijohtajaan kohdistuneen kritiikin leimaamalla tietovuotajat “rikollisiksi”.

Puolalaisen pilapiirtäjän mukaan Junckerin toilailu kuvaa koko Euroopan unionin tilaa.

Tärkein osoitus EU:n täydellisestä korruptiosta on kuitenkin se, ettei unioni ole suostunut tutkimaan LuxLeaksin veronkiertopaljastuksia. Unioni ruoskii jäsenvaltioita jatkuvasti “budjettialijäämästä” ja pakottaa valtioita leikkaamaan koulutuksesta, infrastruktuurista ja hyvinvoinnista. Lisäksi esimerkiksi Suomi joutuu maksamaan vuosittain nettona satoja miljoonia euroja EU:lle jäsenmaksuja. Tärkeimpiä budjettivajeen ja leikkausten syitä on suuryhtiöiden veronkierto, mutta tästä huolimatta EU ei tahdo tehdä edes osittaista selvitystä LuxLeaks-aineistosta.

Tavallisilta suomalaisilta yrittäjiltä, palkansaajilta, lapsilta ja vanhuksilta leikataan jatkuvasti, jotta Junckeria rahoittavat ulkomaalaiset pankkiirit ja suursijoittajat voisivat kiertää veroja. Kotimaiset yritykset eivät voi menestyä markkinoilla, kun vastassa ovat nollaveroista nauttivat globalistiyhtiöt, joilla on EU-eliitin tuki takanaan.

Mikä tärkeintä, Junckerin johtama Euroopan unionin komissio vaatii nyt, että jäsenvaltiot luopuvat kokonaan veto-oikeudestaan veropoliittisissa kysymyksissä. Uudistus merkitsisi sitä, että ulkomaalaiset eurokraatit voisivat sanella suomalaista lainsäädäntöä entistä vapaammin ilman, että suomalaisilla olisi asiaan lainkaan sananvaltaa.

Viime kesänä EU jäi myös jälleen kiinni siitä, että se lahjoittaa veronmaksajien rahaa rikolliselle finanssieliitille. Tuoreimpien salaisten tukien kohteena olivat monikansallista veroparatiisijärjestelmää ylläpitävät tilintarkastus- ja konsulttiyhtiöt Deloitte, KPMG, Ernst & Young sekä PricewaterhouseCoopers. Tapauksesta teki erityisen ironisen se, että EU maksoi yhtiöille siitä, että ne ”neuvoisivat” unionia tekemään ”parempaa” verolainsäädäntöä. Asiantuntijat kommentoivat tapausta hölmistyneinä ja ihmettelivät, miksi Bryssel päästä pukit vahtimaan kaalimaata.

EU on maksanut veronkiertokorporaatioille palkkioita yhteensä noin 25 miljoonan euron edestä viiden viime vuoden aikana. EU on rahoittanut ammattimaisia veronkiertäjiä vastineeksi siitä, että ne ovat kirjoittaneet tulevaisuuden verolainsäädäntöä poliitikkojen ja virkamiesten puolesta.

Nyt Euroopan valtioilta tahdotaan evätä oikeus vastustaa veronkiertäjien kirjoittamia haitallisia lakimuutoksia riistämällä valtioilta veto-oikeus. Lisäksi vaikuttaa siltä, ettei Juncker joudu koskaan vastuuseen LuxLeaksin paljastamasta korruptiosta.

Lähteet: Tax Justice Network (1, 2, 3), The Guardian

9 KOMMENTIT

 1. EU on LÄPIMÄTÄ Bilderbergin eliitin ja globalistien kusetus!
  Eivätkö kansat tajua????

 2. Globalistiyritykset järjestäen kotiuttavat voitot liiketoiminnastaan veroparatiiseihin. Suomeen maksetaan minimiverot. Pienyrityksellä on täällä vittulanjänkällä vastassaan ylämäki ja seuraavan mutkan takana uusi ylämäki.. Jos verot ei yrittäjää saa polvilleen niin vastatuulen lailla toimiva loputon byrokratia viimeistään. Yritä siinä sitten kilpailla näitä korruptoituneen EUn vapaamatkustajia vastaan..

 3. Valtion julkiset ja yksityiset velat ulkoisille tahoille, jotka voidaan maksaa kansainvälisesti hyväksyttyinä valuuttoina, tavaroina tai palveluina. Julkinen velka on kaikkien tasojen hallinnollisten instanssien velan määrä. Yksityinen velka on kotitalousten ja yksityisomisteisten yritysten velan määrä.

  Sijoitus, maa, konaissumma (USD), per capita (USD), %:a BKT:sta, ✡

  1 USA 19 643 000 000 000 – 60 340 – 114 (maailman juutalaisin maa)
  2 UK 9 591 672 000 000 – 146 244 – 569 (maailman viidenneksi juutalaisin maa)
  3 FRA 5 750 152 000 000 – 86 317 – 222 (maailman kolmanneksi juutalaisin maa)
  4 GER 5 546 869 000 000 – 68 720 – 145 (maailman kahdeksanneksi juutalaisin maa)
  5 LUX 3 472 282 000 000 – 3 696 467 – 3443

  Luxemburgissa on 576 249 henkilöä. Olen jutellut esim. hollantilaisten kanssa, eivätkä hekään tunnu tietävän mikä tuon valtion idea oikeastaan on.

  Mutta! Otetaanpas huomioon tämä: Liechtenstein on tämän listan toiseksi viimeinen – sen taakse jää vain piskuinen Palau; saarivaltio läntisellä tyynellä merellä.

  194 LIE 0 – 0 – 0

  Liechtensteinilla ei siis ole velkaa. Siellä asuu 37 340 ihmistä.

  Luxemburgin BKT on 60 000 000 000 $ (#75 maailman rankingissa); per capita 101 000 $ (#1–3 maailman rankigissa).

  Liechtensteinin BKT on 5 500 000 000 $ (#152 maailman rankingissa); per capita 157 000 $ (#1–3 maailman rankingissa).

  Luxemburgin lukemat ovat IMF:n ja Maailmanpankin ja YK:n luvuista – Liechtensteinilta löytyi vain kahden vuoden takaiset lukemat YK:lta. Se kolmas valtio kärkikolmikosta (BKT per capita) on Sveitsi, Norja tai Qatar.

  Eli mitä opimme tästä? Luxemburg on roskapankki ja Liechtenstein bulvaani l. välikäsi; kätyri, joka valeostaa lainat ja luotot, jotka sitten dumpataan Luxemburgiin ikuisiksi ajoiksi vailla aikomustakaan maksaa niitä. Hollanti ja Belgia löytyvät myöskin velkaisimpien valtioiden sijoilta 8. ja 15. joten sieltä taatusti ostatetaan maksusitoumuksia myöskin maton alle Luxemburgiin.

  Jos mietitään hetki noiden kahden valtion nimien semanttista merkitystä, tarkoittavat molemmat nimet vapaasti suomennettuna kutakuinkin samaa asiaa: valon kiveä; valon linnaa. Illuminati siis voi ja elää hyvin Jewroopassa ja on tehnyt sitä jo vähän helvetin kauan. Jo vanhan testamentin ajoilta juudealaiset ja kasaarit ovat junailleet tätä planeettaa hävitykseen. Jeesus sen parhaiten sanoi: he ovat Saatanan synagoga!

  Pakko vielä mainita kokeneena Benelux-kävijänä tämäkin: Belgia → Bel eli Baal eli paholainen. Nederland eli alamaa eli tuonela. Ja sitten tämä Luxemburg, jossa on valo (lat. “lux”) → valonkantaja eli lucifer. Semmoinen mielenkiintoinen tripla meillä siinä Jewroopan ytimessä.

  P.S.: Sveitsi on latinaksi Helvetia. Terveisiä Berzerk-Bernerille‼

  • Rappiokulttuuria. Jos ei mene tajuntaan, niin on kyllä melko vajaamielistä populaa vastarintaa tukevien joukoissa. Ryyppääminen ja “kansallismielisen hengen” julistaminen kuppiloissa eksoottisine tatskoineen luulisi kuuluvan ns Paskaan ainekseen. On jotenkin oppikirjat ymmärretty väärin – vai onko lie luettu ikinä mitään selvin päin.

 4. Oletteko muuten huomanneet miten Druncker kävelee nykyään töpöttämällä katkokävelyä, ja meinaa kaatua joka kolmannen askeleen jälkeen? Yleensä tuolla tavalla syksyllä kävelevät eivät enää keväällä ilmesty katukuvaan. Ne on jäätyneet jonnekkin hankeen.

  Piti oikein hieraista silmiä kun katsoi tuota kuvaa. Ensivilkaisulla siinä näytti olevan Ben ja Urpilainen Drunckerin kanssa kaljalla. Mutta ei ne sitten vissiin olleetkaan.

 5. Siis EU on itsensä näköinen aivan kuten seeprakin raitoineen. Ja kummallekin seikalle ei kerta kaikkiaan voi mitään. Eihän?

Comments are closed.