Koti Uutisia Ulkomaat Tunnetulle rasisminvastustajalle kenkää Britannian työväenpuolueesta mainittuaan grooming-jengien pakistanilaisuuden

Tunnetulle rasisminvastustajalle kenkää Britannian työväenpuolueesta mainittuaan grooming-jengien pakistanilaisuuden

1
Trevor Phillips.

Pitkäaikainen antirasistikampanjoija sekä työväenpuolueen kansanedustaja Trevor Phillips erotettiin puolueesta “islamofobian” takia koska hän mainitsi sen tosiasian, että maan grooming-jengit koostuvat pääosin pakistanilaistaustaisista muslimeista.

Puolue kertoi erottaneensa Phillipsin johtuen puheesta, “joka uhkailee etnisiä tai uskonnollisia ryhmiä, tai yllyttää rasismiin, mukaan lukien islamofobiaan.” Asialla viitataan hänen vuoden 2016 kirjoitukseensa.

Se, mitä Phillips kirjoitti oli: “Kaikista arkaluonteisin konfliktien syy viime vuosina on ollut enemmistön normien ja joidenkin muslimiryhmien ristiriidat. Erityisesti paljastunut järjestelmällinen ja pitkäaikainen, pääosin pakistanilaismuslimimiesten harjoittama seksuaalinen hyväksikäyttö.”

Samassa kirjoituksessa hän kertoo “ymmärtäneensä miltei kaiken väärin” islamilaisen maahanmuuton suhteen.

“Pitkän aikaa ajattelin, että Euroopan muslimeista tulisi niin kuin aiempien aaltojen maahanmuuttajista, että he asteittain luopuisivat esi-isiltään perityistä tavoista ja harjoittaisivat uskontoaan ja kulttuuriaan kevyesti ja asteittain sulautuisivat osaksi Britannian moninaista identiteettimaisemaa. Minun olisi pitänyt tietää paremmin.”

Phillips on joutunut myös muutenkin vasemmistolaisten aktivistien vihan kohteeksi, koska hän on vastustanut muutosta luokitella “islamofobia” rasismin muodoksi. Hänen mukaansa muutos olisi vaarallinen, sillä islam ei ole rotu, vaan oppi jonka tulisi kestää tarkastelua.

“Se oli vain ajan kysymys ennen kuin tämä “määritelmä” johtaisi toisinajattelijoiden vainoihin. En silti koskaan kuvitellut, että minä olisin sen ensimmäisiä uhreja”, Phillips kommentoi ja sanoo joutuneensa työväenpuolueen “inkvisition” uhriksi.

Lähde: breitbart.com

1 KOMMENTTI

  1. Trevor Philips on “syyllistynyt” myös monikulttuurin julkiseen epäilemiseen ja jopa ehdottanut, että hallitus luopuisi monikulttuurin tukemisesta. On tukenut sananvapautta ja sanonut, ettei islam ole rotu.

    Erikoista on, että BNP:n Nick Griffin on wikipedian mukaan julistanut Philipsin “mustaksi rasistiksi”. Onko tuo kehu vai moite. Ei ole Afrikan täysmusta. Olisikohan tuo joku intialaisperäinen.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Trevor_Phillips

    Joka tapauksessa Philips vaikuttaa lahjakkaalta, itsenäisesti ajatelevalta ihmiseltä. Eiväthän sellaiset voi mahtua Britannian työväenpuolueeseen. Aivottomasta valtavirrasta erottumisella on aina hintansa.

Comments are closed.