Koti Uutisia Rikos Normipäivä monikulttuurisessa Englannissa: 15-vuotiasta hakattiin viidakkoveitsillä koulun pihalla

Normipäivä monikulttuurisessa Englannissa: 15-vuotiasta hakattiin viidakkoveitsillä koulun pihalla

6
Valvontakamerakuvaa tekijöistä.

Poliisit kutsuttiin paikalle birminghamilaisen koulun pihalle, kun 15-vuotiasta oltiin hakattu viidakkoveitsillä naamioituneen jengin toimesta. Tämä päätyi sairaalaan mutta hänen saamansa vammat eivät olleet vakavia.

Yksi 15-vuotias poika pidätettiin epäiltynä osallisuudesta tapaukseen. Poliisi etsii myös muita tekijöitä julkaisemansa valvontakameramateriaalin avulla.

Ylikonstaapeli Asaf Khan kommentoi asiaa sanoen: “Meidän pitää löytää nämä pojat, jotka ajattelevat, että on hyväksyttävää kulkea veitsen kanssa ja hyökätä koulupojan kimppuun.”

Ilmeisesti hänen mielestään teini-ikäiset pojat eivät vain ymmärrä, että toisten lyöminen viidakkoveitsellä on väärin. Ehkä asia onkin näin, silloin kun kysymys on tiettyjen rotujen edustajista.

Lähde: The Sun

6 KOMMENTIT

 1. Asaf Khan, perinteinen brittiläinen nimi. Kansallismieliset kertoivat tämän tapahtuvan vuosikymmeniä sitten. Britannia on menetetty, koska eivät britit uskalla pistää samalla mitalla takaisin, pelkurimaiset apinat hyökkäävät aina porukalla yhden kimppuun käyttäen kättä pidempään, jopa viidakkoveitsiä. Ihan vitun sairasta. Onneksi poliisilla riittää resursseja jahdata kansallismielisiä.

 2. Ei ongelma tässä ole se että “joku luulee että on O.K. kulkea viidakkoveitsen kanssa koulunpihalla”, vaan se että valkoisiin länsimaihin on ylipäätään päästetty näitä perkeleen villielukoita.

  Aivan absurdia. Sitten joku perkele vielä viitsii ja kehtaa ihmetellä, että “mikä tässä oikein mättää?”

  • Jenkeissäkin on joissakin osavaltiossa ns. “open carry” sallittua eli jengi voi kulkea revolverit, kiväärit ja muut tykit olalla tai vyöllä näkyvästi.

   Aiheesta löytyy hyviä videoita ‘tubesta. On esim. se yksi jätkä, joka partio katuaan jonkinlaisen sarjatuliaseen kanssa ja keräilee siinä samalla roskia ym. yleishyödyllistä.

   Kyllä tavan amerikkalainen (tai ehkä jopa keskimääräistä fiksumpikin jopa) osaa käyttäytyä viidakkoveistäkin suuremman tappopotentiaalin omaavan aseen kanssa ihmisten ilmoilla. Eli ongelma ei todellakaan ole se, että viidakkoveitset tappaisivat ihmisiä, vaan se että kehitysmaalaisia loisia on päästetty pilaamaan meidän rakentamamme yhteiskunnat.

 3. “Meidän pitää löytää nämä pojat, jotka ajattelevat, että on hyväksyttävää kulkea veitsen kanssa ja hyökätä koulupojan kimppuun.”

  Viittaako tämä siihen, että seuraamus “näille pojille” on ruotsalaistyyppinen vakava puhuttelu?

Comments are closed.