Koti Uutisia Tunnettu perussuomalainen äärivasemmiston tukimielenosoitukseen

Tunnettu perussuomalainen äärivasemmiston tukimielenosoitukseen

6

uk_vasemmistofreddy

Perussuomalaisten kotkalainen kaupunginvaltuutettu Freddy van Wonterghem aikoo osallistua tänään kotikaupungissaan väkivaltaisten äärivasemmistolaisten tukimielenosoitukseen. Samanlaisia mielenosoituksia järjestetään myös muissa Suomen ja Ruotsin kaupungeissa.

Tapahtumien tarkoituksena on osoittaa tukea äärivasemmistolaisille, jotka hyökkäsivät viime viikonloppuna Malmössä kansallismielisen SvP-puolueen jäsenten kimppuun. SvP:n jäsenet olivat yrittäneet aluksi paeta väkimäärältään ylivoimaista vasemmistolaisjoukkoa, mutta kun eräs heistä kompastui, palasivat tämän toverit auttamaan.

Onneksi ainakin osa kansallismielisistä kantoi ilmeisesti puukkoa, joten vasemmistolaisten isku jäi yritykseksi. Vasemmistojoukon johtaja Showan Shattak sai ansionsa mukaan ja makaa nyt koomassa sairaalassa. On ironista, että epäonnistuneen hyökkäyksen jälkeen vasemmisto järjestää mielenosoituksen “väkivaltaa vastaan”.

Vasemmistolaiset ovat puolustaneet hyökkäystä muun muassa väittämällä, että kaupunginosa, jossa kansallismieliset olivat, “kuuluu vasemmistolaisille, homoille ja maahanmuuttajille”. Van Wonterghem osallistuu siis mielenosoitukseen, jossa haetaan oikeutusta suomalaisvastaiselle reviiriajattelulle. Myös Suomessa toinen mielenosoituksen kahdesta taustajärjestöstä on uhonnut taistelevansa kansallismielisyyttä vastaan tarvittaessa “fyysisesti”.

Showan Shattak potkimassa poliisiautoa 2008.
Showan Shattak potkimassa poliisiautoa 2008.

Van Wonterghemin strategia on tullut tutuksi viime vuosina Euroopassa. Yhä useammin “maltilliset” nationalistit pyrkivät osallistumaan äärivasemmiston ja homojen järjestämiin mielenosoituksiin. He perustelevat tätä sillä, että he “puolustavat länsimaisia arvoja ja suvaitsevaisuutta” esimerkiksi “ääri-islamisteja” tai “uusnatseja” vastaan.

Vasemmistolaiset ja homot eivät kuitenkaan ole innostuneet ilmiöstä, ja yleensä maltilliset maahanmuuttokriitikot ajetaan mielenosoituksista väkivalloin pois. Länsinaapurissa ruotsidemokraattien nuorisojärjestö tahtoi osallistua Malmön tämänpäiväiseen mielenosoitukseen, mutta tapahtuman järjestäjät näyttivät punaista valoa. Mielistelemällä äärivasemmistoa ja tuomitsemalla kansallismielisten itsepuolustuksen van Wonterghemin ja ruotsidemokraattien kaltaiset poliitikot tekevät itsestään naurunalaisia. Samalla he pettävät vilpittömästi isänmaalliset äänestäjänsä.

Mielenkiintoista on, että Tukholmassa mielenosoitus on tulehduttanut vasemmistoryhmienkin välit. Terrorismia kannattavan AFA-järjestön (suom. ‘Antifasistinen toiminta’) kolme miestä hyökkäsi perjantai-iltana vasemmistonuorten paikalliseen toimistoon ja uhkaili kahta paikalla ollutta nuorta naista. AFA:n edustajat haukkuivat vasemmistonaisia “v*tuiksi”, joiden “päälle tullaan kusemaan”, mikäli AFA ei saa päättää tänään pidettävän mielenosoituksen järjestelyistä. Vasemmistonuoret on yksi mielenosoituksen pääjärjestäjistä Ruotsissa.

 

Lähde: Nordfront.se

Lue myös: Kuutta puukotettu Malmössä – media väittää uhreja äärivasemmistolaisiksi

6 KOMMENTIT

 1. Toivottavasti tuo väkivaltaisia äärivasemmistolaisia tukeva pelle hakataan vasemmistolaisten toimesta.

 2. Sopii hyvin punikkien “feministiseen” teemaan uhkailla pikkutyttöjä ja haukkua heitä “v*tuiksi”.

 3. Tätä minä olen aina ihmetellyt kommunisteissa ja vasureissa. Miten voi taistella rauhan puolesta? Jos rauhaa haluaa niin sitten pitää vain alkaa elämään ideologiansa mukaan, eli rauhassa kanssaihmisten kanssa.

  Mitä tulee näihin Suomen taistolaisiin, niin kommunismin romahdettua he löysivät itselleen piilopaikan ympäristökeskuksista ja aluehallintoviratoista. Punaiset muuttuivat vihreiksi. Siksi vihreitä sataa tukea kaikkeen tällaiseen toimintaa. Näitä vanhoja kommunisti- ja feministijyriä ei luonto paljon kiinnosta. Oman aatteen voittokulku on paljon tärkeämpää.

 4. Vasemmistolaisuus on lyhyesti on niin että suurin osa niistä on hyvää tahtovia yksinkertaisia ja henkisesti heikkoja.

  Sitten on pieni vähemmistö on taas näitä yksinkertaisia ja henkisesti vahvoja jotka haluavat valtaa hinnalla millä hyvänsä koska tietävät ettei millään muulla saa valtaa ja omaisuutta, koska geneettinen materia on liian heikkoa.

  Oli miten tahansa kummatkin on hyvin vaarallisia sivistykselle eli valkoisille maille.

 5. Uutisesta voi päätellä oleellisen Persujen todellisesta luonteesta.

  Kuinkahan moni aiemmin Persuja ja erityisesti Freddyä äänestänyt on tämän jälkeen kokenut tulleensa petetyksi.

Comments are closed.