Koti Uutisia Kuutta puukotettu Malmössä – media väittää uhreja äärivasemmistolaisiksi

Kuutta puukotettu Malmössä – media väittää uhreja äärivasemmistolaisiksi

5

Möllevångstorget_in_Malmö_Sweden

Lauantain ja sunnuntain vastaisena yönä Malmön Möllevångenissa tapahtui puukotusvälikohtaus, jossa neljän miehen ja kahden naisen kerrotaan haavoittuneen. Kolme ihmistä on pidätettyinä murhayrityksestä.

Aiemmin illalla 200 sosialistia, syndikalistia ja feministiä osoitti mieltään, ja edellä mainittujen kuuden puukotetun väitetään olleen mielenosoituksessa mukana. Ruotsin valtavirtamedia syyttää tapauksesta nationalisteja, vaikka tapahtumat ovat jääneet äärimmäisen epäselviksi:

“Olemme pitäneet monta kuulustelua. Välikohtauksen alkamisesta on monta versiota. Kaikki ovat käsittäneet tapauksen omalla tavallaan. Nyt tiivistämme kuulusteluiden tiedot ja odotamme teknisiä tutkimuksia”, kommentoi Marie Persson, Skånen poliisin tiedottaja, Sydsvenskanille. Kyseinen lehti kuitenkin samalla väittää yhden tekijöistä olleen poliisin vakoilutietojen mukaan “natsi”, mikä voidaan nähdä yhtenä todisteena siitä, kuinka poliisi mielipiteenvapauden vastaisesti rekisteröi kansallismielisiä.

On hyvin epätodennäköistä, että valtavirtamedian väitteiden mukaan nationalistit olisivat hyökänneet “provosoimattomasti feministien kimppuun”. Ruotsalaisten puolueen kotisivuillaan julkaiseman lausunnon mukaan uhrit olisivatkin olleet nationalisteja ja jotkut heistä puolueen jäseniä. Media on kopioinut puolueen mukaan oman versionsa äärivasemmistolta, kuten tavallista.

Ruotsalaisten puolue kertoo, että kuusi nationalistia oli viettämässä iltaa ravintolassa seuraten urheilua televisiosta, ja kotimatkalla heidän kimppuunsa hyökkäsi 25 pulloin ja kivin aseistautunutta äärivasemmistolaista. Nationalistit yrittivät poistua paikalta, mutta yksi porukasta jäi jälkeen, ja äärivasemmistolaiset pahoinpitelivät tämän. Muut palasivat paikalle auttamaan haavoittunutta, minkä jälkeen äärivasemmistolaiset lähtivät pois. Sitten paikalle saapui poliisi. Ruotsalaisten puolue kommentoi itsensä ja tovereidensa puolustamisen tilanteen tullen olevan perustavanlaatuinen oikeus.

Nationalisteja vastaan kohdistettujen hyökkäysten määrä Malmön ympäristössä on Ruotsalaisten puolueen mukaan lisääntynyt syksystä asti.

Joidenkin lähteiden mukaan yksi yhteenotossa loukkaantuneista vasemmistolaisista olisi aggressiivinen homoaktivisti Showan Shattak. Shattak on ollut jo vuosien ajan tuttu näky Ruotsin mielenosoituksissa. Hänet tunnetaan väkivaltaa avoimesti kannattavana riidanhaastajana. Alla olevalla videolla Shattak häiriköi Ruotsidemokraattien mielenosoituksen liepeillä maahanmuuttajaystäviensä kanssa.

 

Lähde: Nordfront.se

5 KOMMENTIT

  1. Taisi tuo Shattak-pelle saada sen, mitä on jo vuosien ajan kerjännyt. Tulee väkisinkin muuan Clement Meric mieleen 😀

  2. Tuolla videolla olevat tummapintaiset mamuthan käyttäytyy kuin eläimet.

  3. Nyt Ruotsin poliisikin on myöntänyt, että vasemmisto aloitti tappelun hyökkäämällä huomattavalla miesylivoimalla, ja kansallismieliset tulivat auttamaan kompastunutta kaveriaan. Eli hyvä, että oli puukot mukana. Suosittelen suomalaisillekin kansallismielisille.

    Toivottavasti pelkuri Showan saa tulehduksen ja kuolee sairaalapedilleen. Raukkamainen tyyppi.

    Ai niin, saa nähdä onko punikeilla edelleen totuuden tultua julki pokkaa pitää suunnitteilla olevat tukimielenosoitukset noille idiooteille. Tai tuleeko suomalainen valtamedia oikaisemaan uutisointiaan (“natsit hyökkäsi puukoilla feministien kimppuun”).

  4. Natsien toiminta ei kestä päivänvaloa! Natsit aina hyökkäävät ylivoimalla viattomien kimppuun! Natsit aina itkevät miten he ovat viattomia ja heidän päälleen on käyty! Natsit saavat aina turpaan antifasistisotureilta! Natsit aina toimii yön pimeydessä ja tekee ilkivaltaa viattomille! Natsien jutut on ristiriitaisia!
    Vai oliko se antifasistit, en muista.

Comments are closed.