Koti Artikkelit Tunnettu musta rap-artisti Ruotsissa vaatii valkoisten tappamista

Tunnettu musta rap-artisti Ruotsissa vaatii valkoisten tappamista

10

Ruotsissa nuorten keskuudessa suosittu rap-artisti ”JC Buzz”, oikealta nimeltään Jesse Ekene Nweke Conable, on saanut huomiota julistettuaan valkoisten vastaista rotuvihaa sosiaalisessa mediassa valkoisilta suljetuilla kanavilla. Saatu huomio ei ole tullut liberaalien suunnalta.

Conable julisti YouTubessa julkaisemalla videolla viestiä, jonka mukaan valkoiset naiset tulisi kidnapata, valkoiset ampua ja kuinka mustat tulevat ottamaan vallan:

”Veljeni ja siskoni, mustat veljeni ja siskoni, minulla on teille tärkeä viesti. Haluan vain kertoa teille, kaikille mustille veljille ja siskoille siellä – olette ainutlaatuisia eikä kukaan ole kuin te. Jatkakaa sotaa.

Me mustat otamme vallan, meistä tulee ykkösiä – yhtenä kauniina päivänä me olemme ykkösiä – me otamme vallan valkoisilta. Aivan kuten he valkoiset ottivat meidät orjikseen, meidän tulisi ottaa heidät orjiksi ja kohdella heitä vieläkin huonommin.

Mutta nyt me olemme vasta taistelemassa, me tulemme olemaan viisaampia, tulemme olemaan nopeampia, tulemme olemaan parhaimpia kaikessa. Kaappaamme heidän naisensa (huoransa) ja me otamme heidän rahansa.

Ollakseni täysin rehellinen, me tulemme olemaan paras rotu koskaan. Tämä on vain alkua, se alkaa pienestä, mutta usko minua, me kasvamme ja kasvamme suuremmiksi. Me tulemme olemaan vahvin ryhmä Ruotsissa – kukaan ei uskalla mitään kanssamme. Odottakaa vain, kaunista päivää.

Valkoiset yrittävät puhua meille – sitten tiedät mitä tapahtuu [ase käsissäsi]. Me näytämme heille miten sen teemme. Me olemme sotureita, ymmärrätkö? Me olemme afrikkalaisia sotureita – he eivät ole meidän tasollamme. Tämä on vasta alkua mustalle voimalle, mustalle voimalle.

Jos joku valkoinen kundi tai valkoinen tyttö yrittää puhua sinusta paskaa – ammu heidät! Jos he puhuvat paskaa perheestäsi – ammu heidät!”

Keskustelu on tapahtunut suljetuissa ryhmissä, joihin valkoisilla ei ole ollut asiaa. Ruotsalaistoimittajat tekeytyivätkin mustiksi päästäkseen sisälle ja tutkimaan keskustelua. Nyt rap-artisti onkin osoittanut tuohtumuksensa siitä, että joku on mennyt vuotamaan vain mustille tarkoitettuja viestejä laajempaan tietoon. Muuta varsinaista kommenttia hän ei ole suostunut medialle antamaan.

Lähde: UMV

10 KOMMENTIT

 1. Noh joko on viharikossyytteet tulilla?? Ainiin tällähän on suojaväri… mustat eivät tule saamaan mitään valtaa, eivät ne pysty olemaan keskenäänkään tappamatta toisiaan.

 2. “tulemme olemaan paras rotu koskaan” – neekerin puhumana kyseessä on hieno itseironia. 😀

  • Itseironia ja paras vitsi aikoihin, tuosta pitäisi palkita laatikollisella banaaneja.

 3. Näiltä älykääpiöiltä pitäisi ottaa luulot pois jo nyt koska kahden kymmenen vuoden kuluttua tuon apinan kuvatuksen profetia toteutuu.Lisääntyvät Euroopassakin samaa tahtia kuin lähtömaissaan.Suurin ongelma itseasiassa ovat vihervasemmistolaiset naiset, jotka ovat jo lähes kaikissa päättävissä elimissä, ihan näiden paviaanienkin elimissä kun Turussa katselee katukuvaa.Valkoisesta miehestä on tullut heikko! Onko syynä ympäristömyrkyt vai luonnonlait.Pistää ihmetyttämään tämä meininki.

  • valkoiset on typerän kuuliaisia uskomaan petturi politiikkoja ja noudattamaan sääntöjä,,lakeja yms.. meidån pitäis vaan nousta vastarintaan ja aloittaa niistä ketkä ovat vastuussa

 4. No se hyvä puoli tässä kuitenkin on, että nuo vähä-älyiset apinat tuskin selviävät kovin montaa talvea, vaikka jostain kumman syystä saisivatkin vallan Pohjois-Euroopassa. Viimekädessä Darvin hoitaa homman, vaikka toivottavaa olisi, että länsimainen mies kasvattaa jälleen munat ja palauttaa tänne kuulumattomat lähtömaihinsa ja laittaa maanpetturit vastuuseen.

 5. tyhmä kansa! Läpeensä aivokuollut! Kaikki pitäisi hävittää ja aloittaa alusta!

 6. Toi on tota parempaa “rasismia”. Ajatella, että mustat ja muut hiekkanekrut harrastaa rasismia alhasella ÄO:lla fiksumpiaan kohtaan, me kantikset jotka myös tarjoavat rahat taikaseinästä yms kaiken muun ylläpidon.

  Toisaalta valkosissakin on aivan uskomattomia idiootteja – eli suvakit.

Comments are closed.