Koti Uutisia Kotimaa Vasamaradio #22 julkaistu!

Vasamaradio #22 julkaistu!

1

Kansallissosialistien ylläpitämä Vasamaradio on jälleen julkaissut tuoreen jakson. Tekijät kuvailevat tuotostaan seuraavasti:

”Oulun poliisi ulostulojensa ja toimiensa perusteella haluaa tarkoituksenhakuisesti asettaa toimintansa kyseenalaiseksi ja epäluotettavaksi, ja se heille sallittakoon sillä vapaassa demokratiassa jokaisella on oikeus munata itsensä niin tahtoessaan. Mutta Pauli ja Teemu jatkavat omia polkujaan. Gretiinien virkamiesten lisäksi tällä patikalla mietiskellään Robert Mugaben saavutuksia, kuten inflaatiota, nälänhätää ja kansanmurhaa, vaalituloksia Saksassa ja Chemnitzin surmista annettuja (kuulemma) liian kovia tuomioita, sosiaalisen oikeuden hilpeitä Veikkoja sekä ruudinkatkuisia pohdintoja rapakon takaa.”

Voit kuunnella jakson osoitteessa https://www.spreaker.com/user/11150403/vasamaradio-22

Radiota tekevä Ukonvasama on kansallissosialistinen kollektiivi, jonka ohjelmaan kuuluu mm. kulttuuritoimintaa kuten konserttien, urheilutapahtumien ja esitelmätilaisuuksien järjestämistä – välillä kaikki tämä mahdutetaan yhteen tapahtumaan – sekä radion, kirjojen ja propagandan julkaisua

1 KOMMENTTI

Comments are closed.