Koti Uutisia Ulkomaat Tuhansien “pakolaisten” epäillään saaneen turvapaikan väärin perustein Saksassa.

Tuhansien “pakolaisten” epäillään saaneen turvapaikan väärin perustein Saksassa.

5

Saksassa alkaa massiivinen projekti, jossa käydään uudelleen läpi tuhansia turvapaikkahakemuksia sen jälkeen kun valtava korruptioskandaali paljastui maan maahanmuuttovirastossa. Skandaalin keskellä on maahanmuuttoviraston Bremenin-osasto, jossa jaettiin turvapaikkoja tuhansille ihmisille ilman pätevää syytä. Maahanmuuttoviraston mukaan jopa 18 000 ihmistä on saanut turvapaikan väärin perustein.

Virasto tulee tarkistamaan uudelleen kaikki Bremenin virastossa tehdyt päätökset vuodelta 2000 asti. Väärin perustein annettujen turvapaikkojen takana epäillään olevan Bremenin-osaston johtaja, viisi osaston työntekijää, asianajajia sekä tulkkeja, jotka yhdessä pyörittivät laitonta maahanmuuttotoimintaa.

Osaston entistä johtajaa vastaan on nostettu syytteet lahjonnan vastaanottamisesta ja virkarikoksesta. Hänen nimeään ei ole julkaistu.

Lähde: RT

5 KOMMENTIT

  1. Mitähän kaikkea vielä Suomesta paljastuu…kuinka moni muu, kuin ex-sisäministerin akka on hyötynyt tilanteesta. Liekö utaremaisterillakaan ihan puhtaat jauhot pussissaan.

  2. Pakolaisbisnes on kova rahasampo kansanpettureille, laillista ihmiskauppaa periaatteessa.

    • Siinä se on lyhyesti ja ytimekkäästi. EUn kannattaisi pistää OLAF (EUn sisäinen antikorruptioyksikkö) tutkimaan päättäjien yhteyksiä näihin kaupallisella periaatteella toimiviin mutiaiskeskuksiin. Voisi tulla aika lailla mätää esille.

  3. Ei Suomessa voi tälläista tapahtua eihän? Entinen naispuolinen hupakko kaverini suuttui minulle ja sanoi ettei pakolaiset voi olla terroristeja tai turvapaikkashoppailijoita, eihän varmaan sitten voi ollakaan mutta muuten vaan puukottaa allahin nimeen raiskaa ja loisii 90% ja näitä tarvitaan lisää vaan.Milloin tämä kollektiivinen hulluus, suoranainen etnomasokismi loppuu oikein!

  4. Vain 18 000? Eiköhän väärin perustein turvapaikan saaneiden lukumäärä saksassa pyöri vähintäänkin sadoissa tuhansissa.

Comments are closed.