Koti Uutisia Kotimaa Mies kuoli poliisin huostassa

Mies kuoli poliisin huostassa

6
Hämeenlinnassa poliisivankilassa menehtyi torstain ja perjantain välisenä aikana mies, joka oli ollut poliisin huostassa. Mies löytyi sellistään perjantaiaamuna kuolleena, kerrotaan poliisista.

Asia siirtyy nyt Poliisihallituksen tutkittavaksi. He arvioivat, onko miestä kohdeltu ohjeiden mukaisesti poliisin ja vartioiden puolelta.

Poliisihallituksen tutkimuksen tuloksesta riippuen asia jää syyttäjän harkittavaksi.

Lähde: Yle

6 KOMMENTIT

 1. Koska oli poliisivankilassa, niin oli suurella todennäköisyydellä otettuna kiinni rikosperusteisesti. “Putka” eli päihtyneiden säilöönottotila on varattu pääsääntöisesti päihtyneille Poliisilakiperusteisille kiinniotetuille ja rikosperusteisille, jotka ovat kiinniottohetkellä olleet päihtyneitä/huumaantuneita. Putkakuolemiin vaikuttaa isolta osalta “asiakkaiden” pitkällinen itsetuhoinen elämäntapa ja sekakäyttö yms… Aika harvoin poliisivankiloissa ihmisiä kuolee

 2. Vaikken mikään poliisin tukija olekaan, niin ei sekoteta käsitteitä kuitenkaan..eihän.

  Jos rantojen jamppa vetää itsensä Havin kolinalla sekaisin 365 krt/vuosi ja päätyy oman terveytensä suojelemiseksi putkaan esim.200 krt/vuosi, niin HALOO…mikähän on yksi todennäköisimmistä sijainneista hällä, kun noutaja käy korjaamassa talteen…niin….se putka 😀
  Joten ihan kaikesta ei käy poliisiakaan syyttäminen

  • harvemmin ne noita päihdeongelmaisia poliisivankilaan ottaa säilöön, ei ainakaan päihtymistilan takia.

 3. Näissä putkakuolemissa usein on syynä sokeritauti yhdistettynä runsaaseen alkoholinkäyttöön. Kun henkilö tuodaan näin keväisenä päivänä putkaan, he eivät useinkaan pysty kertomaan että heillä on sokeritauti eikä mikään asiakirjakaan sitä paljasta. Ja vaikka kerran tunnissa käydään katsomassa luukusta miltä sellissä näyttää, se ei usein riitä.

  “Tuttujen” tilanne on usein tiedossa, mutta tuntemaattomilta ei osata välttämättä mitata sokeriarvoja. Jos se ei käy mistään ilmi.

Comments are closed.