Koti Uutisia Ulkomaat Tuhannet saksalaiset osoittavat mieltään Chemnitzissä

Tuhannet saksalaiset osoittavat mieltään Chemnitzissä

17

Viime sunnuntaina saksalaisessa Chemnitzin kaupungissa 35-vuotias saksalais-kuubalainen mies kuoli ja kaksi muuta loukkaantui puukotuksessa, joka sai alkunsa kahakasta ainakin kymmenen “eri kansallisuuksia” edustavan henkilön kesken. Paikallinen poliisi on pidättänyt 22-vuotiaan irakilaismiehen sekä 23-vuotiaan syyrialaismiehen epäiltyinä puukotuksesta. Riitaan johtanutta syytä ei tiedetä toistaiseksi.

Tapaus sai pakkomonikulttuurisuuteen kyllästyneet saksalaiset osoittamaan mieltään kaupungissa. Mielenosoittajia arvioidaan olleen noin 6 000. Kaksi päivää kestäneissä mielenosoituksissa on loukkaantunut ainakin 20 henkilöä sekä kaksi poliisia. Myös pahoinpitelyistä, kiellettyjen järjestöjen symbolien käytöstä ja muusta häiriökäyttäytymisestä on tehty yhteensä 43 ilmoitusta. Vastamielenosoittajia kerrotaan olleen 1 500.

Vaikka kantaväestön mielenosoituksilla ei ole virallista järjestäjää, on valtamedia maalannut uhkakuvia mielenosoituksesta jonkinlaisena “äärioikeistolaisten” ja “uusnatsien” kostoyrityksenä maahanmuuttajia vastaan.

Saksan liittokansleri Angela Merkelin tiedottaja Steffen Seibertin antama lausunto tuomitsee kansalaisten mielenosoitukset:

– Me emme suvaitse tällaisia lainvastaisia kokoontumisia, ihmisten ahdistelua ulkonäön tai syntyperän takia ja yrityksiä lietsoa vihaa kaduilla. Tällaisella ei ole tilaa kaupungeissamme, ja me Saksan hallituksena tuomitsemme tämän vakavin ehdoin. Meidän viestimme Chemnitzille ja sen ulkopuolelle on, että Saksassa ei ole tilaa omankädenoikeudelle, suvaitsemattomuudelle, ääriliikkeille ja ryhmille, jotka haluavat lietsoa vihaa kaduilla, Seibert kertoi lehdistölle.

Lähteet: RT, BBC

17 KOMMENTIT

 1. Tämä tulee vielä meillekkin. Suomalaiset voi olla tuossa tilanteessa hieman agressiivisempia (meillähän on tutkitusti sellainen tappamisgeeni), silloin mädättäjäpoliitikkojen kannattaa pysyä pois kaduilta.

  • Olen eri mieltä ja väitän että suomalaiset ovat kaikista valkoisista kansoista säyseimpiä.

   • Tämä pitänee aika hyvin kutinsa, suomalaiset ovat liiankin hyväluonteisia ja nielevät melkein mitä tahansa, mitä ylhäältä tarjotaan.

    Siksi tarvitaan PVLn kaltaisia silmiä avaavia herätyskelloja, jotta saavutettaisiin kiehumispiste, vanhaa sanontaa mukaillen, “varo suututtamasta kärsivällistä miestä”-piste.

    • Tuntuu, että monet NYKYsuomalaisista ovat vähän tyhmiä. Voi voi, eri ajat eli vanhat hyvät ajat olivat esimerkiksi vuonna 1918 kun kommunistien veri virtasi kaduilla tai talvi -ja jatkosodassa kun Suomi tuli tunnetuksi sankariteoistaan.

     • Kyllä me viellä pääsemme iPhoneja ja muita narujalkaisia hinttejä mättämään naamaan.

 2. Jutku-Merkel on umpisairas, mätä paska. Murhata tuo pitäisi ja laittaa ensin kärsimään kunnolla vielä.

  • Ei, ei, ei! Vaikka Merkel on paska, mikään yksittäisen kansan petturin tuo kestävää muutosta mikäli massat eivät ole valmiita muutokseen. Kansa äänestää Merkelin valtaan, se on fakta.

   Se, että Merkel nöyryttää saksalaisia ja polkee heitä paskaan, paradoksaalisesti on positiivinen asia. Vaikka Merkel ei pyrikään siihen, mutta multikulturismillä toteuttavan kansan nöyryttäminen on ainoa tapa herättää kansaa globalismin hypnoosista. Vasta sen jälkeen kun kansa herää laajasti – alkaa tapahtumaan toden teolla. Mukaan lukien kansanpetturi Merkelin ansioiden mukaisen palkkion antaminen, kansantuomioistuimen päätöksellä.

   • Idiootti-Leo taas itkemässä. Vittu mikä pelle. Onneksi tuollaiset pellet eivät käy marsseilla tai muissakaan tapahtumissa.

    • Muutos alkaa tapahtumaan kun vähintään noin 5% (mutu) populaatiosta omaksuu tietyn idean ja nousee toden teolla edistämään sitä. Esimerkiksi NSDAP voitti vaalit kun saivat 17,3 mln ääntä – Suomen oloissa vastaa 1,37 miljoonaa ääntä! eli 46% äänioikeutetuista. Hallintomuodon radikaalinen muutos ei ole aritmetiikkaa, mutta aritmetiikka antaa osiviittaa tehtävän suuruudesta.

     Se on ollut mahdollista Afriikkassa, että joku kersantti yhden pataljoonan voimin kaappaa vallan ja julistautuu keisariksi. Mutta Suomi ei ole Afriikka, täällä pitää voittaa vaalit rauhan aikana (systeemin totaalinen romahdus asia erikseen ja silloin pitää olla armeijan tuki). Ja senkin jälkeen mitä tahansa on mahdollista! (esim. CIAn masinoima “kansannousu” ja vallankaappaus, ja siihen tarvitaan muuta kuin pelkät sanat).

     Tarkoittaa, että mitään todellista muutosta ei tapahdu ennen kuin huomattava osa kansasta herää ja pystyy ymmärtämään ja hyväksymään PVL:n viestin (ja osaa torjua petolliset PersKeKot!); kansan nöyryttäminen ja paskaan polkeminen eliitin (PersKeKon) toimesta täten toimii herättävänä tekijänä.

 3. Chemnitz mites siellä nyt voi olla ääri oikeistoa ja uusnatseja. Vanhempia natseja vihreissä ja vanhojen natsien ja kommunistien itäsaksassa kouluttama anttifantit. Ja eikös tuon kaupungin nimi ollut työkalusaksan aikaan peräti Karl-Marx-Stad. Suvaitsevaisuuden ja tiedostavan kulttuurimarxistien kehto.

 4. (((YLE))), (((Iltapaska))) ja (((Jutku≈Sanomat))) itkevät taas, kun kuraturville ollaan vihaisia.

  Vittu tätä touhua jo ihan oikeasti. Nyt tarvitaan väkivaltaa meidänkin puolelta. Olemme, muuten, tappiolla Suomessakin aika reilusti. Mutarunkut vievät meitä.

 5. Jutskut ovat tuoneet mutiaiset länsimaihin, nimen omaan jotta alkaisimme tappelemaan niiden kanssa, mikä on siis koukkunokkien tärkein tavoite, näiden tietysti kontrolloidessa tilannetta ja nauraessa päälle.

 6. »Hyysärien ja suomalaisten ylipäänsä pitäisi ottaa selvää perusasioista mitä esim. Irakissa tapahtuu, niin tulisi ymmärrystä miksi Irakista tulevista “pakolaisista” noin 80 % on nuoria armeijapalvelusiässä olevia miehiä… He ovat sotilaskarkureita; pakenevat maasta jotta eivät joutuisi puolustamaan maataan Irakin armeijassa taistelussa ISIS:iä vastaan. He pakenevat ja jättävät perheensä sinne.

  Irakissa ei ole ollut yleistä pakollista asepalvelusta aikaisemmin. Nyt, IRAKIN PUOLUSTUSMINISTERIÖ ON LAATINUT LAKIEHDOTUKSEN PAKOLLISESTA YLEISESTÄ ASEPALVELUKSESTA IRAKISSA. Tämä prosessi aloitettiin elokuussa 2016 ja otettiin Irakin parlamentin käsittelyyn samana vuonna. Tämä on ollut välttämätöntä, sillä Irakin hallituksella ei ole ollut varoja maksaa palkkoja ammattisotilaille joista armeija koostuu. Tarvitaan lisää puolustuskapasiteettia ja miehiä taistelussa ISIS:iä vastaan.

  ELI NYT JOKAISELLA ARMEIJAIKÄISELLÄ NUORELLA IRAKILAISMIEHELLÄ ON PELKO PERSEESSÄ, KUN VOI JOUTUA ARMEIJAAN PUOLUSTAMAAN MAATAAN ISIS:iä VASTAAN. NÄIDEN NUORTEN MIESTEN “PAKOLAIS”-AALTO IRAKISTA EUROOPPAAN ALKOI TASAN JUURI SILLOIN, KUN TIETO TUOSTA IRAKIN PUOLUSTUSMINISTERIÖN AJAMASTA LAKIEHDOTUKSESTA TULI JULKISUUTEEN 2016.

  http://www.iraq-businessnews.com/2016/03/08/iraq-considering-compulsory-military-service/

  http://www.basnews.com/index.php/en/news/iraq/262964

  Nämä armeijapalvelusta pakenevat miehet ovat isänmaanpettureita, valehtelijoita ja pelkureita, jotka pakenevat sitä velvollisuutta joka on jokaisen normaalin terveen miehen vastuulla maataan kohtaan: puolustaa isänmaataan, irakilaisia siviilejä; naisia ja lapsia, perheitä, Irakin sivilisaatiota, hallitusta ja perustuslakia maahan hyökkääviä ISIS:in taistelijoita vastaan.

  Yksiselitteisesti: HE OVAT SOTILASKARKUREITA, EIVÄT PAKOLAISIA.»

  Näin kirjoitteli joku. Hyvin kirjoitti.

 7. Merkel-lehmän aika on lopussa, on aika uusien raikkaiden tuulien ja kansallismielisen vallankumouksen!

Comments are closed.