Koti Uutisia Tuhannet kreikkalaiset kokoontuivat kunnioittamaan uhrien muistoa

Tuhannet kreikkalaiset kokoontuivat kunnioittamaan uhrien muistoa

3

Tuhansittain kreikkalaisia kokoontui kunnioittamaan Giorgos Fountoulisin ja Manolis Kapelonisin muistoa. Heidät ammuttiin kylmäverisesti Kultaisen aamunkoiton puoluetoimiston ulkopuolella.

Joukoittain kreikkalaisia kokoontui lauantai-iltana Kultaisen aamunkoiton Ateenan-puoluetoimiston eteen kunnioittamaan kahta puolueen jäsentä, jotka ammuttiin perjantaina raa’alla tavalla.

Seremonian aikana kukkia laskettiin ja kynttilöitä sytytettiin. Symbolisena eleenä jopa kadun nimeä on vaihdettu siten, että Giorgos Fountoulisin ja Manolis Kapelonisin nimet laitettiin katukylttiin.

Kahden nuoren kreikkalaisen murhan sanotaan olevan Kreikan hallituksen ja valtavirtamedian poliittisen vainon tulosta. Puolueen jäseniä on haluttu leimata rikollisiksi.

Alla video seremoniasta:

 

 

 

Lähteet: Nordfront.se, Kultainen aamunkoitto

3 KOMMENTIT

  1. Mahtava huomata kuinka ihmiset saapuivat arvostamaan todellisia Marttyyreita! Levätkää rauhassa Georgios ja Manolis!

  2. Kenellekään en toivo kuolemaa noin nuorena ja noin väkivaltaisesti. Sen sijaan toivon itselleni ja muille, että sillä hetkellä kun elämä päättyy, tietää eläneensä oikein. Tähän voi vaikuttaa valinnoilla elämän aikana. Olen varma että Giorgos ja Manolis tiesivät eläneensä oikein.

    Levätkää rauhassa!

Comments are closed.