Koti Uutisia Ulkomaat Transut purevat ruokkivaa kättä – hyökkäävät naistenpäivää vastaan

Transut purevat ruokkivaa kättä – hyökkäävät naistenpäivää vastaan

1
transu

Homolobbaus on edennyt länsimaissa loogiseen pisteeseen, jossa perinteisen naisliikkeen jäsenet on viimein määritelty vihollisiksi. Britanniassa transut ovat tänä vuonna hyökänneet aggressiivisesti naistenpäivää vastaan, koska biologisiin sukupuoliin viittaamista pidetään “vihana”.

Liverpoolissa kaupunki on joutunut poistamaan naistenpäivää juhlistaneita lippuja, joita kulttuurimarxistit pitivät transuja loukkaavina. Lipuissa luki “woman”-sanan sanakirjamääritelmä.

Kulttuurimarxistien mielestä kaupunki toimi “transfobisesti” viitatessaan naissukupuoleen naistenpäivän yhteydessä. Kulttuurimarxistien mukaan käytännössä kaikki juhlapäivät tulisi uudistaa palvelemaan yksinoikeudella rotumuukalaisten, homojen, juutalaisten, kommunistien ja transujen etua.

Kuten arvata saattoi, selkärangattomat poliitikot tottelivat sosiaalisessa mediassa häiriköineitä transuja lammasmaisesti ja poistivat liput. Poliitikot kertoivat, ettei naislippuja enää nosteta salkoon niiden “potentiaalisen ongelmallisuuden” vuoksi.

Lähde: Breitbart

1 KOMMENTTI

  1. Tähän se hulluus menee, ei ole mitään limeksiä… Luulisi noiden transihmisten tahtovan elää ikään kuin “normaalia” elämää siinä “uudessa” sukupuolessaan tai siinä, johon ovat kokeneet syntyneensä. Siis niin etteivät tee numeroa siitä eivätkä herätä turhaa huomiota. Näinhän se ennen olikin, mutta nyt tästä ilmiöstä on saatu väännettyä poliittinen ase ja yksi perkeleen iso kummajaissirkus vain.

    SeTakin olisi voitu lakkauttaa jo aikoja sitten: Suomessa, USA:ssa ja monissa muissa (suurimmassa osassa) länsimaissa naisilla, hinteillä, neekereillä jne. on aivan samat — ellei jopa paremmat — oikeudet kuin muilla kansalaisilla. Mutta ei, pitäähän SeTan ja muiden mielisairaiden, vaarallisten lobbauskoneistojen tunkea mykkynsä televisioon, lehtiin, kaduille ja ihmisten mieliin taukoamatta. Taustalla on vähintäänkin arveluttavia tahoja.

Comments are closed.